Căutare proprietate

Apartament 2 camere, Cetate zona Bulevard

Vânzare

2 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament cu 2 camere situat in Cetate zona Bulevard la etajul 2.  Imobilul este compus din 2 camere, bucatarie, hol si baie. Este finisat cu centrala termica, geamuri termopan, parchet laminat, gresie, faianta, usi interioare noi, usa metalica. Merita vazut!

42 m2
2
1
Apartament 3 camere finisat Cetate

Vânzare

7 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in zona Cetate. Imobilul este finisat, dispune de o suprafata de 70 mp si este situat in apropriere de scoli, gradinite, magazine, etc. Merita vazut!

70 m2
3
2
Apartament 3 camere finisat Ampoi 3

Vânzare

7 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in zona Ampoi 3. Imobilul este finisat si dispune de o suprafata de 72 mp si este situat la etajul 4/4 bloc acoperit. Merita vazut!

72 m2
3
2
Apartament 3 camere decomandat Ampoi 3

Vânzare

7 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in zona Ampoi 3. Imobilul are o suprafatata de 71 mp, este situat la etajul 4 din 4, bloc acoperit. Ocupabil imediat. Merita vazut!

71 m2
3
2
Apartament 2 camere Cetate

Vânzare

O săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament 2 camere situat intr-o zona ultracentrala a orasului. Imobilul are o suprafat de 52 mp,  si se afla in apropiere de bulevarde, scoli, parc etc. Ocupabil imediat!

52 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat, 50 mp, Ampoi 3, etajul 3

Vânzare

O săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandat situat in Ampoi 3 la etajul 3. Imobilul are o suprafata utila de 50 mp si dispune de living, bucatarie, dormitor, balcon, o baie. Se vinde mobilat-utilat complet!  Zona linistita, merita atentia dumneavoastra!

50 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat, 64 mp utili, Centru-Mall

Vânzare

O săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandat situat in  Centru zona Mall la parter inalt intr-un bloc nou. Imobilul are o suprafata utila de 64 mp si dispune de living, bucatarie, dormitor dressing si acces spre balcon, o baie cu geam, si debara. Apartamentul se vinde impreuna cu garaj […]

65 m2
2
1
Apartament in vila, finisat, Alba -Micesti

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune  spre vanzare apartament in vila 3 camere,intrari separate, finisat situat in zona Alba- Micesti. Imobilul dispune de o suprafata 80 mp, este finisat complet. Imobilul se vinde in varianta mobilta-utilata. Detine terasa si loc de parcare. Merita vazut!

80 m2
3
1
Apartament 3 camere decomandat, Ampoi 3, etajul 1

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament cu 3 camere decomandat situat in Ampoi 3 la etajul 1. Imobilul dispune de 64 mp si este  compartimentat in 3 camere, bucatarie spatioasa cu acces la balcon, baie, hol. Zona linistita! Merita vazut!

65 m2
3
1
Apartament 2 camere finisat Cetate-Piata

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament 2 camere, semidecomandat modificat in decomandat, situat in zona Cetate-Piata. Imobilul are o suprafata de 52 mp, este finisat complet si este situat la etajul 2 din 4. Imobilul se vinde mobilat-utilat. Merita vazut!!!

52 m2
2
1
Apartament 4 camere cu scara interioara, Centru

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament 4 camere cu scara interioara, decomandat situat in Centru la etajul 3. Imobilul are o suprafata utila de 130 mp si este compartimentat in living, 3 dormitoare, bucatarie spatioasa, boxa, 2 bai, 2 balcoane mari. Apartamentul este finisat complet si se vinde mobilat-utilat. Pozitie buna. Merita atentia […]

130 m2
4
2
Apartament 2 camere, Cetate-Kufland

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in Cetate zona Kaufland la parter inalt cu balcon. Imobilul este finisat si se vinde mobilat si utilat! Merita atentia dumneavoastra!

50 m2
2
2
Apartament 3 camere, Cetate-Bulevard

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament de 3 camere situat in Cetatezona Bulevard. Imobilul este compus din 2 dormitoare, o sufragerie,  bucatarie, baie, hol! Zona buna, merita atentia dumneavoastra!

45 m2
3
1
Apartament 3 camere Ampoi 1, etajul 1, finisat

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament 3 camere situat in Ampoi 1, la etajul 1, bloc termoizolat exterior. Imobilul  este compus din 3 camere, bucatarie,1 baie cu geam de aerisire, balcon, 2 holuri.Este finisat recent si se poate vinde si mobilat-utilat!  Zona linistita! Merita vazut! Pret negociabil!

50 m2
3
1
Apartament 3 camere, Alba-Micesti, bloc nou

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 3 camere 65 mp situat intre Alba si Micesti, bloc nou! Imobilul detine 2 camere, bucatarie, hol si baie iar la mansarda mai este o camera care poate fi amenajata ca si dorimitor! Zona foarte buna, merita atentia dumneavoastra! Detine Certificat Energetic.

65 m2
3
1
Apartament 3 camere foste proprietati Cetate-Closca

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera  spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandat , situat in cartierul Cetate zona Closca  foste proprietati avand o  suprafata utila de 82 mp, cu 1 baie spatioasa, 1 balcon mare, pivnita proprietate personala si loc de parcare. Imobilul este situat in apropiere de statie de transport in comun, supermarket, […]

82 m2
3
1
1 2 24