Căutare proprietate

Apartament 3 camere, etajul 1, Cetate , constructie noua

Închiriere

2 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere apartament decomandat, 3 camere etajul 1, situat in Cetate, constructie noua. Imobilul dispune de o suprafata utila de 60 mp si este compus din living, 1 dormitor, bucatarie, hol principal, baie cu geam. Apartamentul se inchiriaza mobilat-utilat! Detine loc de parcare. Merita atentia dumneavoastra!

60 m2
2
1
Garsoniera decomandata, etaj intermediar, bloc cu lift, Ampoi 1!!!

Închiriere

4 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere garsoniera decomandata, situata in Ampoi 1, etaj intermediar, bloc cu lift. Imobilul dispune de o suprafata utila de 28 mp si este compus dintr-o camera, bucatarie, baie si hol. Garsoniera detine  convector si boiler pentru apa calda. Este imbunatatita cu parchet laminat, gresie-faianta, geamuri termopan, usa metalica. Se […]

28 m2
1
1
Apartament 3 camere decomandat, Cetate – Bulevard !

Închiriere

5 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere apartament decomandat, 3 camere etajul 3, situat in Cetate -Bulevard. Imobilul dispune de o suprafata utila de 45 mp si este compus din living, doua dormitoare, bucatarie, hol principal, baie, balcon. Apartamentul se inchiriaza mobilat-utilat! Merita atentia dumneavoastra!

45 m2
3
2
Casa de inchiriat, totul nou, Ampoi 3 !

Închiriere

O săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare inchiriaza casa constructie noua (regim cuplat), situata in Ampoi 3, zona Arex. Imobilul dispune de living spatios cu bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai si curte proprie 200 mp! Se inchiriaza mobilata-utilata complet!

110 m2
4
2
Apartament 3 camere, etaj intermediar, bloc nou, cartier rezidential

Închiriere

O săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere apartament decomandat, 3 camere etajul 4, situat in cartier rezidential, bloc nou. Imobilul dispune de o suprafata utila de 80 mp si este compus din living, doua dormitoare, bucatarie, hol principal, baie, balcon. Apartamentul se inchiriaza mobilat-utilat! detine loc de parcare. Merita atentia dumneavoastra!

80 m2
3
1
Închiriere Apartament 2 camere, etaj intermediar, Ampoi 3!!!

Închiriere

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere apartament decomandat, 2 camere etajul 3, situat in Ampoi. Imobilul dispune de o suprafata utila de 52 si este compus din sufragerie, dormitor, debara, bucatarie cu camara, hol principal, baie cu geam de aerisire. Apartamentul se inchiriaza mobilat-utilat! Merita atentia dumneavoastra!

54 m2
2
1
Spatiu comercial 50 mp, Cetate !

Închiriere

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere spatiu comercial in suprafata de 50 mp, situat in Cetate, pozitie buna. Spatiul are centrala termica proprie si un grup sanitar. Merita atentia dumneavoastra! Pretabil pentru diverse activitati comerciale!  

50 m2
1
1
Apartament 2 camere, etajul 2, Cetate zona Mercur – Piata

Închiriere

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere apartament decomandat, 2 camere etajul 2, situat in Cetate zona Mercur-Piata. Imobilul dispune de sufragerie, dormitor cu acces pe balcon inchis in termopan, debara, bucatarie cu camara, hol principal, baie. Apartamentul se inchiriaza mobilat-utilat! Merita atentia dumneavoastra!

55 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat cu balcon, Centru !!!

Închiriere

3 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere apartament 2 camere decomandat, situat in Centru, etajul 1, cu o suprafata utila de 52 mp. Apartamentul este compartimentat in sufragerie, un dormitor, bucatarie, hol, baie si balcon. Imobilul este finisat si se inchiriaza mobilat-utilat. In plus detine si loc de parcare. Merita atentia dumneavoastra! Ocupabil imediat!

52 m2
2
1
Apartament 3 camere, situat in Centru

Închiriere

4 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare inchiriaza apartament cu 3 camere situat in Centru. Imobilul este compus din bucatarie, sufragerie cu balcon, 2 dormitoare,1 baie cu geam de aerisire. Apartamentul  este imbunatatit cu centrala termica proprie, gresie, faianta, usa metalica. Se inchiriaza mobilat-utilat. Ocupabil imediat! Merita atentia dumneavoastra!

65 m2
3
1
Apartament 3 camere, 2 bai, situat in Centru

Închiriere

1 lună în urmă

Agentia Cristian Imobiliare inchiriaza apartament cu 3 camere situat in Centru. Imobilul este compus din bucatarie, camara, sufragerie, 2 dormitoare, 2 bai si 3 balcoane. Apartamentul  este imbunatatit cu centrala termica proprie, gresie, faianta, usa metalica. Ocupabil imediat! Merita atentia dumneavoastra!

70 m2
3
2
Garsoniera, Centru zona buna!!!

Închiriere

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare inchiriaza garsoniera, situata in Centru, la etajul 3 si are o suprafata utila de 26 mp. Imobilul este compus dintr-o camera, bucatarie si baie. Se inchiriaza mobilat-utilat. Ocupabil imediat. Pozitie buna!

26 m2
1
1
Apartament 1 camera situat in Ampoi 3, bloc nou !!!

Închiriere

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare inchiriaza apartament cu o camera situat in Ampoi 3, parter, bloc nou. Imobilul este compus din bucatarie cu living open space, dormitor, baie si balcon. Apartamentul  este finisat complet si se inchiriaza complet mobilat-utilat.Ocupabil imediat!

50 m2
1
1
Garsoniera decomandata, 31 mp , Cetate !!!

Închiriere

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere garsoniera decomandata, situata in Cetate, etajul 2. Imobilul dispune de o suprafata utila de 31 mp si este compus dintr-o camera, bucatarie, baie si balcon inchis in termopan. Se inchiriaza mobilata-utilata. Pozitie buna!

31 m2
1
1
Apartament 3 camere, etajul 3, Ampoi 3

Închiriere

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere apartament 3 camere decomandat, situat la etajul 3, Ampoi 3. Imobilul este compartimentat astfel: sufragerie, doua dormitoare, bucatarie cu camara, hol, baie, balcon. Este imbunatatit cu gresie, faianta, usi schimbate, geamuri termopan, usa metalica si se inchiriaza cu mobilierul de bucatarie! Merita atentia dumneavoastra!

3
1
Apartament 2 camere etajul 1, zona Tolstoi

Închiriere

3 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere apartament 2 camere, zona Tolstoi. Apartamentul este compartimentat in sufragerie, un dormitor, bucatarie, hol, baie. Imobilul este finisat si se inchiriaza mobilat-utilat! Merita atentia dumneavoastra!

55 m2
2
1