Căutare proprietate

Apartament 1 camera situat in Ampoi 3, bloc nou !!!

Închiriere

O zi în urmă

Agentia Cristian Imobiliare inchiriaza apartament cu o camera situat in Ampoi 3, parter, bloc nou. Imobilul este compus din bucatarie cu living open space, dormitor, baie si balcon. Apartamentul  este finisat complet si se inchiriaza complet mobilat-utilat.Ocupabil imediat!

50 m2
1
1
Garsoniera decomandata, 31 mp , Cetate !!!

Închiriere

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere garsoniera decomandata, situata in Cetate, etajul 2. Imobilul dispune de o suprafata utila de 31 mp si este compusa dintr-o camera, bucatarie, baie si balcon inchis in termopan. Se inchiriaza mobilata-utilata. Pozitie buna!

31 m2
1
1
Apartament 3 camere, etajul 3, Ampoi 3

Închiriere

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere apartament 3 camere decomandat, situat la etajul 3, Ampoi 3. Imobilul este compartimentat astfel: sufragerie, doua dormitoare, bucatarie cu camara, hol, baie, balcon. Este imbunatatit cu gresie, faianta, usi schimbate, geamuri termopan, usa metalica si se inchiriaza cu mobilierul de bucatarie! Merita atentia dumneavoastra!

3
1
Apartament 2 camere etajul 1, zona Tolstoi

Închiriere

3 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere apartament 2 camere, zona Tolstoi. Apartamentul este compartimentat in sufragerie, un dormitor, bucatarie, hol, baie. Imobilul este finisat si se inchiriaza mobilat-utilat! Merita atentia dumneavoastra!

55 m2
2
1
Garsoniera de inchiriat, mobilata-utilata, 32 mp, Cetate

Închiriere

3 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare inchiriaza garsoniera confort 1, in suprafata de 32 mp, situata in Cetate, etaj intermediar. Garsoniera este spatioasa, luminoasa, bucatarie mobilata-utilata cu acces spre balcon, dormitor mobilat, hol si baie. Se inchiriaza pe termen lung !

32 m2
1
1
Apartament 2 camere cu garaj, Cetate, mobilat-utilat !!!

Închiriere

4 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere apartament 2 camere situat in Cetate la demisol. Imobilul dispune de o suprafata utila de 50 mp si este compus din 2 camere, bucatarie, baie si garaj cu telecomanda. Apartamenul se inchiriaza mobilat-utilat. Ocupabil imediat. Merita vazut!

50 m2
2
1
Apartament 3 camere, Cetate – Bulevard!

Închiriere

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere apartament 3 camere situat in Cetate zona Bulevard, etaj 1. Imobilul este compus din 3 camere, bucatarie, balcon si baie. Se inchiriaza mobilat- utilat. Ocupabil imediat. Merita vazut!

50 m2
3
1
Garsoniera decomandata, confort 1, Cetate, zona Gladiolelor !!!

Închiriere

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre inchiriere garsoniera confort 1, situata in Cetate, zona Gladiolelor, la parter, termoizolata exterior. Imobilul este finisat cu centrala termica, geamuri termopan, parchet laminat, gresie, faianta, usi interioare noi si usa metalica. Garsoniera se inchiriaza mobilata si utilata complet(frigider,televizor nou, masina de spalat, cuptor cu microunde nou si aragaz). Ocupabila imediat!

32 m2
1
1
Apartament 2 camere, bloc nou, Centru !!!

Închiriere

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare inchiriaza apartament 2 camere, situat la parter, bloc nou, Centru, cartier rezidential. Imobilul este compus din living, bucatarie, dormitor si baie. Apartamentul este finisat complet si se inchiriaza complet mobilat si utilat. Detine loc de parcare. Merita vazut!

50 m2
2
1
Apartament 3 camere, Centru, mobilat-utilat !!!

Închiriere

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere apartament 3 camere situat in Centru, la etaj 2. Imobilul este compus din 3 camere, bucatarie, 2 bai si balcon. Se inchiriaza mobilat-utilat. Merita vazut!

80 m2
3
2
Apartament 3 camere decomandat, Centru !!!

Închiriere

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere apartament 3 camere decomandat situat in Centru, etaj 1. Imobilul dispune de o suprafata utila de 100 mp si este compus din living open space cu bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai, 2 balcoane. Apartamentul este mobilat-utilat. Ocupabil imediat! Merita vazut!

100 m2
3
2
Apartament 3 camere decomandat, Cetate, pretabil pentru muncitori

Închiriere

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere apartament 3 camere decomandat situat in Cetate. Imobilul este compartimetat in 3 camere, bucatarie, 2 bai si balcon. Apartamentul dispune de centrala termica, geamuri termopan si parchet. Pretabil pentru echipa de muncitori. Ocupabil imediat.

80 m2
3
2
Apartament 4 camere, Alba Iulia, pretabil pentru echipa de muncitori

Închiriere

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere apartament  4 camere decomandat cu scara interioara situat in Alba Iulia-Centru, etaj 1. Imobilul dispune de 90 mp si este compartimentat astfel: bucatarie, sufragerie, balcon mare pe bucatarie si sufragerie, baie de serviciu, iar la etaj 3 dormitoare, hol, baie cu geam de aerisire. Imobilul se inchiriaza mobilat-utilat, […]

90 m2
4
2
Casa de inchiriat pentru echipa de muncitori, Alba Iulia !!!

Închiriere

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere casa situata in Alba Iulia. Imobilul este compartientat in 6 camere si 3 bai. Casa este pretabila pentru o echipa de muncitori. Merita atentia dumneavoastra!

6
3
Apartament 2 camere decomandat cu balcon, zona Ampoi

Închiriere

3 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere apartament 2 camere, decomandat, zona Ampoi. Apartamentul este compartimentat in sufragerie, un dormitor, bucatarie, hol, baie, balcon inchis. Imobilul este finisat si se inchiriaza mobilat-utilat! Merita atentia dumneavoastra!

50 m2
2
1
Apartament de inchiriat 2 camere bloc nou cu lift, Centru

Închiriere

3 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere apartament 2 camere semidecomandat situat in bloc nou cu lift, Centru. Imobilul se situeaza la etajul 3 si este compartimentat astfel: living, dormitor, bucatarie, camara, hol, balcon, baie. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat-utilat. Ocupabil imediat!  Merita atentia dumneavoastra!!

55 m2
2
1