Căutare proprietate

Apartament 2 camere decomandat, Cetate!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament cu 2 camere decomandat, situat in Cetate, zona Bulevardul Transilvaniei. Imobilul in suprafata de 61 mp plus un balcon generos este structurat astfel: bucatarie spatioasa, 2 camere separate, hol si baie. Merita vazut, zona foarte buna!

61 m2
2
1
Apartament 3 camere Caroline

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliara vinde apartament de 3 camere decomandat situat in Caroline. Apartamentul are o compartimentare deosebita, fiind compus din bucatarie si sufragerie spatioasa cu acces pe balcon , 2 dormitoare, 2 bai. Imobilul detine si pivnita.Merita vazut!

70 m2
3
2
Apartament 3 camere , finisat complet, Cetate!

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 3 camere, situat in Cetate-bloc de caramida, zona Liceul Teologic. Imobilul in suprafata de 55 mp este structurat astfel: bucatarie, sufragerie cu balcon, 2 dormitoare separate, hol si baie cu geam de aerisire. Apartamentul a fost renovat complet-sapa autonivelanta pe toata suprafata imobilului, instalatia termica si sanitara a […]

55 m2
3
1
Apartament 3 camere, decomandat, finisat, 2 balcoane, etj3, Cetate-Mercur!

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 3 camere, decomandat situat  in Cetate-Mercur. Imobilul are o suprafata de 72 mp, este situat la etajul 3 din 4, este  finisat complet, detine 3 camere mari si luminoase, 1 bucatarie, 1 baie si 2 balcoane. Imobilul se vinde mobilat-utilat. Merita vazut!

72 m2
3
1
Apartament 2 camere decomandat, Cetate-Bulevard, etaj 2 !

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 2 camere decomandat, situat in Cetate, zona Bulevardul Transilvanei, la etajul 2, bloc cu lift. Imobilul in suprafata de 48 mp este structurat astfel: bucatarie, hol, dormitor, sufragerie cu balcon inchis in termopan, baie cu geam de aerisire. Datorita zonei , apartamentul este ideal pentru locuit sau a dezvolta o […]

48 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat, Cetate-Mercur!

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 2 camere decomandat, situat in Cetate, zona Mercur. Imobilul in suprafata de 50 mp este structurat astfel: bucatarie spatioasa, dormitor, sufragerie cu balcon, baie. Apartamentul se vinde mobilat-utilat! Zona foarte buna, in apropiere de gradinita, scoala, magazine, etc. Merita atentia dumneavoastra!

50 m2
2
1
Apartament 3 camere decomandat, 82 mp, Ultracetntral!

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament cu 3 camere decomandat, situat in ultracentral in Alba Iulia, zona Mercur City Center. Imobilul in suprafata de 82 mp este structurat astfel: bucatarie cu acces spre balcon, sufragerie, 2 dormitoare, 2 bai, 1 balcon mare inchis in termopan si hol cu dressing. Imobilul este spatios, luminos, pozitie excelenta!   […]

82 m2
3
2
Apartament cartier nou, Centru etaj 1!

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Crisian Imobiliare vinde apartament cu 3 camere situat in Centru, cartier nou, zona linistita, la etajul 1. Imobilul este structurat astfel: living, bucatarie, 2 dormitoare, baie si hol cu dressing. Apartamentul este finisat, luminos, detine boxa si loc de parcare! Merita vazut!

80 m2
3
1
Apartament 3 camere, etaj 1, Cetate-Bulevard

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 3 camere situat la etajul 1, in bloc termoizolat, Cetate-zona Bulevard! Imobilul este spatios, luminos, se vinde mobilat-utilat! Merita vazut!  

70 m2
3
1
Apartament 3 camere, finisat, 74 mp,2 bai, etaj 3, Cetate-Mercur!

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament cu 3 camere, decomandat situat in zona Cetate-Mercur. Imobilul este finisat, detine  o suprafata de 74 mp, are 2 bai, 2 balcoane si poate fi ocupabil imediat. Imobilul se vinde mobilat -utilat. Merita vazut!

74 m2
3
2
Apartament de inchiriat, 2 camere decomandat, Cetate- Bulevard!

Vânzare

3 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare inchiriaza apartament 2 camere decomandat, situat in Cetate, zona buna. in bloc turn cu lift. Imobilul se inchiriaza mobilat-utilat, pentru o perioada lunga de timp , inclusiv pentru muncitori!

50 m2
2
2
Apartament 3 camere, decomandat, 75mp, etaj 2, Cetate-Closca!

Vânzare

3 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 3 camere, decomandat situat in zona Cetate-Closca. Imobilul este superfinisat, are o suprafata de 75 mp si se vinde mobilat-utilat. Ocupabil imediat. Merita vazut!

3
2
Apartament 3 camere , etaj 2, Cetate-Piata!

Vânzare

3 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 3 camere situat in Cetate la etajul 2, in bloc termoizolat exterior. Imobilul in suprafata de 66 mp este structurat astfel: bucatarie spatioasa, living cu balcon inchis in termopan, 2 dormitoare, debara si baie. Merita atentia dumneavoastra! Zona foarte buna, situat in apropiere de scoala, gradinita, magazine, statii de autobus!

66 m2
3
1
Apartament 3 camere, 2 bai, etaj 2, Cetate-Detunata-Kaufland!

Vânzare

3 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament cu 3 camere decomandat situat in Cetate zona Detunata, la etajul 2, bloc termoizolat exterior. Imobilul in suprafata de 68 mp este structurat astfel: bucatarie cu balcon, sufragerie, baie de servici, hol cu dressing, 2 dormitoare si baie cu geam de aerisire. Imobilul este ingrijit, imbunatatit cu centrala termica noua, […]

68 m2
3
2
Apartament 2 camere -etajul 3, Cetate-Bulevard!

Vânzare

4 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare  apartament cu 2 camere semidecomandat  situat in Cetate zona Bulevard, la etajul 3 din 4, in bloc de caramida.. Imobilul in suprafata de 54 mp este structurat astfel: bucatarie spatioasa, living cu balcon, hol cu debara, baie, dormitor si baie. Merita atentia dumeavoastra!  

52 m2
2
1
Apartament 4 camere decomandat, Cetate-Mercur!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 4 camere decomandat, situat in Cetate zona Mercur! Imobilul in suprafata de 75 mp este structurat astfel: bucatarie, 3 dormitoare, 1 living, 2 bai, debara, balcon. Apartamentul este finisat si se vinde partial mobilat! Merita vazut!

75 m2
4
2
1 2 14