Căutare proprietate

Apartament cu scara interioara, 88 mp, Ultracentral !

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament cu scara interioara, situat Ultracentral in Alba Iulia, in bloc cu lift. Imobilul in suprafata de 88 mp este structurat astfel: living luminos cu acces spre o terasa de 20 mp, bucatarie mobilata-utilata, baie cu cabina de dus, iar la etaj-2 dormioare si o baie mare. Apartamentul are aer conditionat, […]

88 m2
3
2
Apartament 3 camere decomandat, 2 bai, etaj 3, zona Dedeman

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in zona Dedeman, etaj 3, termoizolat exterior si interior. Imobilul in suprafata de 70 mp, dispune de 3 camere, bucatarie, balcon inchis in termopan, hol, 2 bai, una din bai cu geam de aerisire. Apartamentul se vinde mobilat-utilat! Detine si loc de parcare!

70 m2
3
2
Apartament 3 camere decomandat, etaj 1, Centru

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare propune spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in Centru, etaj 1, bloc cu lift, izolat exterior. Imobilul dispune de 65 mp si  vinde mobilat-utilat! Pretabil pentru locuit sau pentru investitie! Merita vazut!

65 m2
3
1
Garsoniera decomandata decomandata, Cetate zona Mercur!

Vânzare

4 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare garsoniera decomandata situata la etajul 3, Cetate zona Mercur! Imobilul dispune de 33 mp si este compartimentat astfel: hol cu acces spre dormitor, bucatarie cu balcon, camara si baie. Este imbunatatit cu geamuri termopan, centrala termica proprie. Garsoniera necesita renovare! Merita atentia dumneavoastra!

32 m2
1
1
Apartament 3 camere mobilat-utilat, Ultracentral !

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 3 camere situat ultracentral in Alba Iulia, etaj intermediar, pozitie deosebita. Apartamentul este structurat astfel: bucatarie mobilata-utilata, living cu acces spre un balcon inchis in termopan, hol cu dressing, baie cu geam de aerisire, 2 dormitoare mobilate, dintre care unul are acces spre al doilea balcon. Imobilul este finisat, ingrijit, […]

68 m2
3
1
1/2 Duplex, Cetate-Nazaret Ilit

Vânzare

5 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare 1/2 duplex, situat in Alba Iulia zona Nazaret Ilit. Imobilul este construit pe o parcela de teren in suprafata de 233 mp, structurat astfel: parter cu living, bucatarie si acces pe terasa, baie si spatiu de depozitare, iar la etaj, 3 dormitoare , 2 bai si dressing. Imobilul […]

120 m2
3
3
Apartament 2 camere decomandat, mobilat-utilat, Cetate-Bulevard!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 2 camere decomandat, situat in Cetate zona Bulevard, la parter in bloc de caramida. Imobilul in suprafata de 48 mp este structurat astfel: bucatarie spatioasa, 2 camere separate, hol, baie, camara si este imbunatatit cu parchet laminat, geamuri termopan, centrala termica, gresie si faianta. Apartamentul se vinde mobilat si utilat! […]

48 m2
2
1
Apartamente 2 camere, bloc nou, Cetate-Schit

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare propune spre vanzare apartamente 2 camere situat in Cetate zona Schit, bloc nou. Imobilele dispun de suprafate incepand de la 45 mp pana la 55 mp. Apartamentele se predau finisate la cheie sau se pot personaliza dupa preferinte. Detin si loc de parcare! Termen de finalizare primavara 2022!

45 m2
2
1
Apartament 2 camere, Cetate zona Flanco

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat in Cetate zona Flanco. Imobilul in suprafata de 37 mp dispune de  sufragerie, bucatarie, balcon, dormitor si baie. Apartamentul este situat in apropiere de statiile de transport in comun, scoala, gradinita. Merita atentia dumneavoastra!

37 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat, Ampoi 3

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va  propune spre vanzare  un apartament cu 2 camere decomandat situat in Ampoi 3. Imobilul are o suprafata de 50 mp si dispune de hol spatios cu acces in sufragerie, bucatarie cu balcon, dormitor si baie cu geam de aerisire!  Apartamentul este situat in zona buna, merita atentia dumneavoastra!

50 m2
2
1
Apartament 3 camere, etaj 3, mobilat-utilat, Cetate!

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 3 camere, situat in Cetate la etajul 3, bloc de caramida. Imobilul in suprafata de 65 mp este structurat astfel: bucatarie spatioasa, living cu balcon inchis in termopan, 2 dormitoare separate, baie cu geam de aerisire. Imobilul se vinde mobilat-utilat complet, detine aer conditionat si loc de parcare!   Merita […]

65 m2
3
1
Apartament 2 camere decomandat, etaj 3, Cetate-Mercur

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 2 camere decomnadat situat in Cetate, zona Mercur, etaj 3. Imobilul in suprafata de 50 mp este finisat, ingrijit si se vinde mobilat! Detine si pivnita! Pozitie buna!

50 m2
2
1
Apartament 2 camere, Cetate zona Lidl

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare propune spre vanzare apartament 2 camere situat in Cetate zona Lidl. Imobilul dispune de 50 mp, este finisat si se vinde partial mobilat! Merita vazut!

50 m2
2
1
Apartament 3 camere decomandat cu garaj, etaj 1, Cetate- M-uri !

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 3 camere decomandat, situat in Cetate, in M-uri, la etajul 1. Imobilul este spatios, luminos, structurat astfel: hol mare cu acces spre living, bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai si balcon. Merita vazut, apartamentul este ideal pentru investitie!

80 m2
3
2
Casa individuala 145 mp, Alba-Micesti, 500 mp teren

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian  Imobiliare va ofera spre vanzare o casa individuala situata Alba zona Micesti. Imobilul in suprafata de 145 mp construiti este compus din: 3 dormitoare( doua dintre ele au acces spre terasa),  living cu bucatarie, camara, 2 bai, hol, camera tehnica, pod si terasa. Se vinde finisata la cheie. Detine o suprafata de teren […]

145 m2
3
2
Casa finisata, 4 cam,800 mp, Cetate-Schit!

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare casa D+P+E,  situata in zona Cetate, compusa din living, 3 dormitoare, 2 bai ,2 bucatarii,  curte si teren in suprafata de 800 mp. Suprafata contruita a casei este de 350 mp, suprafata utila este de 250 mp. Pretul este usor discutabil, proprietarul accepta credit. Merita vazuta!

350 m2
4
2
1 2 22