Căutare proprietate

Casa constructie noua, Alba Iulia-Micesti

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde casa pe un nivel, situat in Cartier Orizont-Micesti, Alba Iulia. Imobilul este construit pe o parcela de 450 mp teren, are o suprafata utila de 112 mp si este structurat astfel: living spatios, bucatarie mare, 3 dormitoare, camara/debara, 2 bai. Imobilul se preda finisat la cheie sau se poate finisa dupa […]

112 m2
4
2
Apartament super finisat, bloc nou, Cetate-etaj 1

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament superfinisat, situat in Cetate la etajul 1, in bloc nou 2021. Imobilul in suprafata de 55 mp este structurat astfel: bucatarie spatioasa, living cu acces spre balcon, dormitor cu dressing si baie cu geam de aerisire. Apartamentul a fost finisat de catre proprietar, dispune de incalzire in pardoseala si finisaje […]

55 m2
2
1
Apartament 2 camere Cetate, etaj 2 !

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament de 2 camere situat in Cetate, la etajul 2.Imobilul este finisat cu centrala termica, parchet laminat ,gresie, faianta,usa metalica si este compartimentat in 2 camere, bucatarie, baie cu geam de aerisire,usa metalica.Se vinde mobilat ,utilat.Merita vazut!

2
1
Garsoniera Centru ,etaj 3, mobilata ,utilata

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre inchiriere garsoniera situata in Centru la etajul 3 ,bloc de 4 etaje,  cu suprafata de 25 mp.Imobilul este imbunatatit cu centrala termica ,parchet  ,gresie,faianta. Se inchiriaza mobilat si utilat.Pret 180 euro neg

25 m2
1
1
Apartament 3 camere , etaj 1, Cetate-Piata

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament de 3 camere Cetate, etaj 1 ,bloc termoizolat exterior. Apartamentul este modificat, dispune de centrala termica , geamuri termopan, parchet, gresie ,faianta. Merita vazut!

3
1
Apartament finisat, 2 camere , Cetate-Mercur

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament situat in Cetate, zona Mercur, pozitie forte buna, in apropiere de scoala, gradinita, cresa, statii de autobus, magazine, etc. Imobilul este finisat complet, modificat modern, este spatios-luminos si se vinde mobilat. Apartamentul are beci si loc de parcare! Merita vazut!

50 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat, etaj intermediar, Cetate-Mercur!

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 2 camere decomandat, situat in Cetate zona foarte buna, in apropiere de Liceul Sportiv. Imobilul  in suprafata de 52 mp este decomandat, structurat astfel: bucatarie spatioasa, sufragerie, dormitor, balcon inchis in termopan si baie cu geam de aerisire. Imobilul are beci, loc de parcare si se vinde mobilat-utilat ! Merita […]

52 m2
2
1
Apartament 2 camere Centru ,bloc de caramida, mobilat

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament de 2 camere decomandat situat in Centru, bloc de caramida, cu suprafata de 56 mp, izolat exterior..Imobilul este compus din 2 camere, bucatarie cu balcon inchis in termopan, baie ,hol ,balcon  la sufragerie.Apartamentul este finisat cu centrala termica ,parchet, gresie, faianta, geamuri termopan,usa metalica.Se vinde mobilat complet.Merita vazut!Pret […]

2
1
Apartament 2 camere decomandat, Cetate!

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament situat in Cetate zona Bulevard, in bloc turn cu lift, etaj intermediar. Apartamentul are suprafata utila de 48 mp  si este structurat astfel: 2 camere separate, o bucatarie, un balcon,  o baie cu geam de aerisire. Merita atentia dumneavoastra, pozitie foarte buna!  

48 m2
2
1
Apartament 3 camere decomandat Cetate, bloc nou, mobilat, utilat

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament de 3 camere decomandat situat in Cetate, bloc nou cu suprafata de 80 mp.Imobilul este compus din 3 camere ,bucatarie,1 baie ,hol, balcon.Este finisat complet si se vinde complet mobilat si utilat.Merita vazut!Pret negociabil!

80 m2
3
1
Duplex finisat, 350 mp teren, Cetate-Lidl!

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde duplex finisat, situat in Cetate zona Lidl. Imobilul este construit pe o parcela de 350 mp teren si este structurat astfel: hol de acces, birou, living si  bucatarie cu acces pe terasa amenajata, baie de servici, debara, iar la etaj-2 dormitoare, 1 baie si dressing. Curtea este amenajata, poarta de acces […]

110 m2
3
2
Apartament 2 camere decomandat, etaj 1, Cetate

Vânzare

3 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 2 camere decomandat, situat la etajul 1, in bloc termoizolat, Cetate  zona Mercur. Imobilul in suprafata de 50 mp este decomandat, ingrijit,  imbunatatit cu centrala cu instalatie pe cupru, usi schimbate, geamuri, termopan, parchet, gresie si faianta. Apartamentul se vinde mobilat-utilat complet! In plus, detine loc de parcare. Merita vazut!

2
1
Apartament 2 camere, etaj 2, Cetate!

Vânzare

3 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament situat in Cetate la etajul 2, in bloc de caramida, zona linistita. Imobilul are o suprafata de 48 mp si balcon, este imbunatatit cu centrala termica si geamuri termopan.  

48 m2
2
1
Apartament bloc nou, 88 mp si terasa, Centru!

Vânzare

3 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament situat in bloc nou, Centru. Imobilul are o suprafata utila de 88 mp plus terasa, este decomandat, spatios-luminos, finisat la cheie. Optional, se poate achizitiona si garaj ! Merita atentia dumneavoastra!  

88 m2
4
1
Apartament 3 camere, 2 bai,etaj 3, 72 mp, Cetate-Mercur!

Vânzare

4 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 3 camere decomandat, situat in zona Cetate-Mercur. Imobilul are o suprafata  de 72 mp, este situat  la etajul 3 din 4, este finisat si detine 2 dormitoare spatioase, 1 sufragerie luminoasa, 1 bucatarie, 2 bai. Imobilul se vinde partial mobilat! Ocupabil imediat! Merita vazut!

72 m2
3
2
Apartament 3 camere, 55 mp, etaj 3, Cetate!

Vânzare

4 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare  va propune spre vanzare  apartament cu 3 camere semidecomandat situat in Cetate, etajul 3 din 4. Imobilul  are o suprafata utila de 55 mp si este compartimentat astfel: living cu acces la balcon, 2 dormitoare, bucatarie si o baie. Apartamentul se vinde mobilat-utilat! Merita atentia dumneavoastra!

55 m2
3
1
1 2 16