Căutare proprietate

Casa individuala pe nivel, 360 mp teren, Orizont!

Vânzare

2 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare casa individuala pe un nivel, 120 mp utili, situata in zona Alba Micesti cartierul Orizont. Imobilul dispune de 360 mp teren si este structurata astfel: living, bucatarie cu acces spre terasa, 2 dormitoare, 2 bai.  Imobilul este finisat in procent de 85%.  Detine toate utilitatile, fosa septica, geamuri […]

120 m2
3
2
Apartament 2 camere decomandat Ampoi 3

Vânzare

2 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 2 camere decomandat situat in zona Ampoi 3. Imobilul este situat la etajul 1 din 4, are o suprafata de 52 mp si se afla in apropriere de magazine, banci etc. Merita vazut!

52 m2
2
1
Apartament 4 camere decomandat Ampoi 3

Vânzare

2 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliara va propune spre vanzare apartament 4 camere decomandat situat in zona Ampoi 3. Imobilul dispune de o suprafata de 80 mp, este situat la etajul 1 din 4 si este finisat. Este in  apropriere de magazine,banci, etc. Merita vazut!

80 m2
4
2
Apartament 2 camere finisat Cetate-Piata

Vânzare

2 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 2 camere modificat in 3, avand 2 dormitoare, living cu bucatarie si 1 baie. Imobilul este situat in zona Cetate-Piata, dispune de o suprafata de 52 mp si este in apropriere de scoli, magazine, gradinite, etc. Merita vazut!

52 m2
2
1
Casa individuala pe nivel, Alba zona Micesti

Vânzare

3 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare casa individuala pe un nivel  115 mp, compartimentata astfel: 3 dormitoare 2, bai, living si bucatarie si este situata  intre Alba Iulia si Micesti. Imobilul are o suprafata de teren  de 300 mp. Se poate vinde finisat la cheie la prutul de 100.000 euro sau semifinisata la pretul […]

115 m2
4
1
Apartament 2 camere, Cetate zona Bulevard

Vânzare

4 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament cu 2 camere situat in Cetate zona Bulevard la etajul 2.  Imobilul este compus din 2 camere, bucatarie, hol si baie. Este finisat cu centrala termica, geamuri termopan, parchet laminat, gresie, faianta, usi interioare noi, usa metalica. Merita vazut!

42 m2
2
1
Apartament 3 camere finisat Cetate

Vânzare

O săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in zona Cetate. Imobilul este finisat, dispune de o suprafata de 70 mp si este situat in apropriere de scoli, gradinite, magazine, etc. Merita vazut!

70 m2
3
2
Apartament 3 camere finisat Ampoi 3

Vânzare

O săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in zona Ampoi 3. Imobilul este finisat si dispune de o suprafata de 72 mp si este situat la etajul 4/4 bloc acoperit. Merita vazut!

72 m2
3
2
Apartament 3 camere decomandat Ampoi 3

Vânzare

O săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in zona Ampoi 3. Imobilul are o suprafatata de 71 mp, este situat la etajul 4 din 4, bloc acoperit. Ocupabil imediat. Merita vazut!

71 m2
3
2
Apartament 2 camere Cetate

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament 2 camere situat intr-o zona ultracentrala a orasului. Imobilul are o suprafat de 52 mp,  si se afla in apropiere de bulevarde, scoli, parc etc. Ocupabil imediat!

52 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat, 50 mp, Ampoi 3, etajul 3

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandat situat in Ampoi 3 la etajul 3. Imobilul are o suprafata utila de 50 mp si dispune de living, bucatarie, dormitor, balcon, o baie. Se vinde mobilat-utilat complet!  Zona linistita, merita atentia dumneavoastra!

50 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat, 64 mp utili, Centru-Mall

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandat situat in  Centru zona Mall la parter inalt intr-un bloc nou. Imobilul are o suprafata utila de 64 mp si dispune de living, bucatarie, dormitor dressing si acces spre balcon, o baie cu geam, si debara. Apartamentul se vinde impreuna cu garaj […]

65 m2
2
1
Apartament in vila, finisat, Alba -Micesti

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune  spre vanzare apartament in vila 3 camere,intrari separate, finisat situat in zona Alba- Micesti. Imobilul dispune de o suprafata 80 mp, este finisat complet. Imobilul se vinde in varianta mobilta-utilata. Detine terasa si loc de parcare. Merita vazut!

80 m2
3
1
Apartament 3 camere decomandat, Ampoi 3, etajul 1

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament cu 3 camere decomandat situat in Ampoi 3 la etajul 1. Imobilul dispune de 64 mp si este  compartimentat in 3 camere, bucatarie spatioasa cu acces la balcon, baie, hol. Zona linistita! Merita vazut!

65 m2
3
1
Apartament 2 camere finisat Cetate-Piata

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament 2 camere, semidecomandat modificat in decomandat, situat in zona Cetate-Piata. Imobilul are o suprafata de 52 mp, este finisat complet si este situat la etajul 2 din 4. Imobilul se vinde mobilat-utilat. Merita vazut!!!

52 m2
2
1
Apartament 4 camere cu scara interioara, Centru

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament 4 camere cu scara interioara, decomandat situat in Centru la etajul 3. Imobilul are o suprafata utila de 130 mp si este compartimentat in living, 3 dormitoare, bucatarie spatioasa, boxa, 2 bai, 2 balcoane mari. Apartamentul este finisat complet si se vinde mobilat-utilat. Pozitie buna. Merita atentia […]

130 m2
4
2
1 2 29