Căutare proprietate

Apartament 3 camere decomandat, 70 mp, Cetate !

Vânzare

21 de ore în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in Cetate zona Bulevard, la etajul 5 bloc cu lift renovat. Imobilul dispune de o suprafata utilia de 70 mp si este compus din living generos, 2 dormitoare, bucatarie spatioasa, balcon si baie cu geam de aerisire. Apartamentul este finisat. Merita vazut!

70 m2
3
1
Apartament 2 camere, parter, Cetate zona Bulevard

Vânzare

23 de ore în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 2 camere semidecomandat situat in Cetate zona Bulevard, la parter, bloc termoizolat exterior. Imobilul dispune de 37 mp, compartimentat in 2 camere, bucatarie, hol, baie cu geam de aerisire. Apartamentul se vinde mobilat-utilat! Merita vazut!

37 m2
2
1
Garsoniera decomandata, 38 MP, Cetate zona Mercur!

Vânzare

24 de ore în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare garsoniera decomandata situata la parter, Cetate zona Mercur! Imobilul dispune de 38 mp si este compartimentat astfel: hol cu acces spre dormitor, bucatarie si baie. Este imbunatatit cu geamuri termopan, parchet laminat, centrala termica proprie, gresie si faianta. Merita atentia dumneavoastra!

38 m2
1
1
Casa individuala pe nivel, 360 mp teren, Orizont!

Vânzare

2 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde casa individuala pe un nivel, 120 mp utili, situata in zona Alba Micesti, cartier Orizont. Imobilul dispune de 360 mp teren, structurata astfel: living, bucatarie cu acces spre terasa, 2 dormitoare, 2 bai.  Imobilul este finisat in procent de 85%, pudandu-se preda la cheie cu posibilitatea alegerii in functie de preferinte […]

120 m2
3
2
Casa pe nivel, Alba Iulia cartier Ampoi 3

Vânzare

2 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare casa 130 mp, pe un singur nivel, constructie noua 2020 in  Alba Iulia cartier Ampoi 3. Este structurata astfel:  3 dormitoare, living, bucatarie cu acces pe terasa, 2 bai, 1 debara. Imobilul dispune 560 m teren. Se poate vinde la rosu, gri sau la cheie! Este racordata la […]

130 m2
4
2
Apartament 2 camere, Cetate zona Mercur

Vânzare

3 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament de 2 camere Cetate zona Mercur, etajul 4, bloc acoperit. Imobilul dispune de 54 mp si este compus din 2 camere, bucatarie, hol, baie si  balcon. Imobilul este finisat cu centrala termica, parchet laminat, gresie, faianta, usi interioare noi, usa metalica. Se vinde complet mobilat si utilat. Zona linistita! Merita […]

54 m2
2
1
Apartament 3 camere decomandat, zona Tolstoi !

Vânzare

3 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 3 camere decomandat, situat in zona Tolstoi,etajul 4, bloc acoperit si izolat exterior. Imobilul dispune de 68, bucatarie spatioasa, 3 camere cu intrari separate, hol , 1 baie cu geam de aerisire, pivnita si 2 balcoane.  Apartamentul detine loc de parcare si se vinde mobilat-utilat. Merita atentia dumneavoastra!

68 m2
3
1
Apartament 2 camere parter, Cetate zona Bulevard

Vânzare

3 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare  apartament cu 2 camere, situat in Cetate zona Bulevard la parter. Imobil are o suprafata utila de 35 mp si este compartimentat astfel: doua camere, bucatarie, hol si o baie. Apartamentul este pretabil pentru spatiu comercial, spatiu locativ sau cabinet modical. Pretul este usor discutabil, se accepta credit. […]

35 m2
2
1
Apartament 3 camere, Cetate zona Bulevard

Vânzare

3 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare  apartament cu 3 camere, semidecomandat, situat in Cetate zona Bulevard, etajul 3. Imobilul  are o suprafata utila de 58 mp si este compartimentat astfel: living, 2 dormitoare, bucatarie si o baie. Apartamentul se vinde mobilata-utilat! Merita atentia dumneavoastra!

58 m2
3
1
Apartament 3 camere decomandat in bloc nou, ETAJ 1, Centru!

Vânzare

3 zile în urmă

🏠Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament 3 camere decomandat in bloc nou, etaj 1, Centru, bloc de caramida. Apartamentul este spatioas, luminos, dispune de 74 mp si este structurat astel: bucatarie open space cu living si acces spre balcon, 2 dormitoare, baie cu geam de aerisire! Merita atentia dumneavoastra !

74 m2
3
1
Apartament 2 camere decomandat, etajul 2 Ampoi 3

Vânzare

3 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament decomandat cu 2 camere, situat in  Ampoi 3, etaj 2. Imobilul are  suprafata  de 48 mp si este compartimentat astfel: 2 camere,  hol,  bucatarie,  baie si balcon. Detine  loc de parcare. Merita atentia dumneavoastra!

48 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat in bloc nou, 57 mp, Centru!

Vânzare

3 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 2 camere decomandat in bloc nou, situat in zona Centru, la etajul 3. Imobilul dispune de 57 mp utili, compartimentat astfel: living open space cu bucatarie, 1 dormitor, baie cu geam de aerisire si balcon mare deschis. Imobilul este modern, luminos si se vinde finisat la cheie racordat la toate […]

57 m2
2
1
Casa cuplata 120 mp utili, Alba Iulia, Cetate zona HCC

Vânzare

4 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera  spre vanzare casa in regim cuplat, la cheie situata in Cetate zona HCC. Imobilul dispune de 120 mp si este compartimentatastfel:  la parter living cu acces la terasa, bucatarie, baie de serviciu, la etaj: 3 dormitoare, unul cu acces la balcon si baie proprie, hol, baie mare cu geam de aerisire. […]

120 m2
4
3
Garsoniera 40 mp, bloc nou, Cetate

Vânzare

4 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare  garsoniera  40 mp, situata in Cetate, bloc nou, etajul 2. Garsoniera este complet fnisata si se vinde mobilata- utilata. Detine loc de parcare. Zona buna, merita atentia dumneavoastra!

Apartament 2 camere decomandat, Cetate, bloc de caramida!

Vânzare

4 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament de 2 camere decomandat Cetate, zona Bulevard. Apartamentul este compus din 2 camere, bucatarie, hol, baie, balcon inchis in termopan. Imobilul este finisat cu centrala termica, parchet laminat, gresie, faianta, usi interioare noi, usa metalica. Se vinde complet mobilat si utilat. Zona linistita! Merita vazut!

40 m2
2
1
Apartament 3 camere decomandat, etajul 3, Ampoi 3

Vânzare

5 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament cu 3 camere decomandat, situat in Ampoi 3  la etajul 3. Apartamentul dispune de 72 mp si este compartimentat astfel: 2 dormitoare, living cu acces spre balcon, bucatarie cu camara, hol si 2 bai. Zona buna! Merita atentia dumneavoastra!

70 m2
3
2
1 2 25