Căutare proprietate

Garsoniera decomandata, etaj intermediar, bloc cu lift, Ampoi 1!!!

Închiriere

4 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere garsoniera decomandata, situata in Ampoi 1, etaj intermediar, bloc cu lift. Imobilul dispune de o suprafata utila de 28 mp si este compus dintr-o camera, bucatarie, baie si hol. Garsoniera detine  convector si boiler pentru apa calda. Este imbunatatita cu parchet laminat, gresie-faianta, geamuri termopan, usa metalica. Se […]

28 m2
1
1
Garsoniera in bloc de apartamente, etajul 2, Cetate Mercur!

Vânzare

4 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde garsoniera in bloc de apartamente, situata la etajul 2, in Cetate zona Mercur! Imobilul se vinde mobilat-utilat, este finisat ingrijit, imbunatatit cu geamuri termopan, parchet laminat, centrala termica proprie, gresie si faianta. Merita atentia dumneavoastra, pozitie excelenta!

30 m2
1
1
Garsoniera finisata, mobilata-utilata, sub Bazinul Olimpic!

Vânzare

4 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde garsoniera situata in zona Sub-Bazinul Olimpic, bloc curat, la etajul 4 cu acoperis facut recent. Garsoniera dispune de 28 mp, bucatarie mobilata-utilata complet, camera spatioasa, baie finisata. Imobilul se vinde mobilat-utilat complet, ideal pentru investitie !

28 m2
1
1
Garsoniera, 22 mp, Cetate!

Vânzare

5 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare garsoniera decomandata situata in Cetate, etajul 4, cu o suprafata utila de 22 mp. Garsoniera este compusa dintr-o camera, bucatarie, balcon si baie. Se vinde mobilata- utilata. Merita vazuta!

22 m2
1
1
Garsoniera decomandata, 60 mp, Cetate!

Vânzare

5 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare garsoniera decomandata situata la parter , Cetate, avand o suprafata utila de 60 mp. Imobilul este compus din bucatarie spatioasa, dormitor, hol, baie. Garsoniera este imbunatatita cu centrala termica, gresie, faianta, parchet laminat, usi interioare schimbate, geam termopan, usa metalica. Pretabila si pentru spatiu comercial. Merita atentia dumneavoastra!

60 m2
1
1
Garsoniera 32 mp, decomandata, etajul 3, Cetate

Vânzare

O săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare garsoniera decomandata, situata in Cetate zona Mercur, etajul 3. Imobilul are suprafata de 32 mp si este compus din camera, bucatarie, hol, baie si balcon inchis in termopan.  Garsoniera dispune de gresie, faianta si usa metalica! Zona buna, merita atentia dumneavoastra!

32 m2
1
1
Garsoniera, confort 2, zona Ampoi 1 !

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare garsoniera semidecomandata situata in Ampoi 1, etajul 4, cu o suprafata utila de 24 mp. Garsoniera este compusa dintr-o camera, bucatarie si baie. Necesita renovare!

24 m2
1
1
Garsoniera situata in Ampoi, 22 mp!

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare garsoniera semidecomandata situata in Ampoi 1, etajul 4, cu o suprafata utila de 22 mp. Garsoniera este compusa dintr-o camera, bucatarie si baie. Se vinde mobilata- utilata. Merita vazuta!

22 m2
1
1
Garsoniera, mobilata-utilata, Ampoi!

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare garsoniera semidecomandata situata in Ampoi 1, etajul 4, cu o suprafata utila de 22 mp. Garsoniera este compusa dintr-o camera, bucatarie si baie. Se vinde mobilata- utilata. Merita vazuta!

22 m2
1
1
Garsoniera parter, Centru, zona linistita !!!

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare garsoniera decomandata situata la parter, Centru zona linistita. Imobilul dispune de o suprafata utila de 30  mp si este compusa din bucatarie extinsa, dormitor, hol, baie. Garsoniera este imbunatatita cu centrala termica, gresie, faianta, parchet laminat, usi interioare schimbate, geam termopan, usa metalica. Merita atentia dumneavoastra!

30 m2
1
1
Garsoniera, Centru zona buna!!!

Închiriere

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare inchiriaza garsoniera, situata in Centru, la etajul 3 si are o suprafata utila de 26 mp. Imobilul este compus dintr-o camera, bucatarie si baie. Se inchiriaza mobilat-utilat. Ocupabil imediat. Pozitie buna!

26 m2
1
1
Garsoniera decomandata, 31 mp , Cetate !!!

Închiriere

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere garsoniera decomandata, situata in Cetate, etajul 2. Imobilul dispune de o suprafata utila de 31 mp si este compus dintr-o camera, bucatarie, baie si balcon inchis in termopan. Se inchiriaza mobilata-utilata. Pozitie buna!

31 m2
1
1
Garsoniera, 32 mp, Bowling !!!

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare garsoniera decomandata situata in zona Bowling, la etajul 4, bloc acoperit. Imobilul dispune de o suprafata utila de 32 mp si este compusa din bucatarie marita cu balcon inchis, un dormitor, baie cu geam de aerisire si o debara pe hol. Garsoniera este imbunatatita cu centrala termica, gresie […]

32 m2
1
1
Garsoniera de inchiriat, mobilata-utilata, 32 mp, Cetate

Închiriere

3 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare inchiriaza garsoniera confort 1, in suprafata de 32 mp, situata in Cetate, etaj intermediar. Garsoniera este spatioasa, luminoasa, bucatarie mobilata-utilata cu acces spre balcon, dormitor mobilat, hol si baie. Se inchiriaza pe termen lung !

32 m2
1
1
Garsoniera confort 2, parter, Cetate

Vânzare

3 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde garsoniera confort 2, situata la parter, in Cetate zona Gladiolelor. Imobilul dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, parghet laminat, gresie si faianta. Merita atentia dumneavoastra!

23 m2
1
1
Garsoniera decomandata, etajul 2 zona Bowling

Vânzare

3 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare garsoniera decomandata, etajul 2 situata in zona Bowling. Imobilul dispune de 32 mp si este compartimentat astfel: camera, bucatarie cu camara, balcon, hol, baie cu geam de aerisire. Garsoniera este imbunatatita cu centrala termica, parchet laminat, gresie, faianta, geamuri termopan, usa metalica. In plus detine un spatiu de […]

32 m2
1
1