Căutare proprietate

Garsoniera decomandata, Sub-stadion, Bowling!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde garsoniera situata Sub Stadion zona Bowling, Imobilul are o suprafata de 32 mp, este decomandat si se vinde mobilat-utilat! Merita vazut !

32 m2
1
1
Garsoniera confort 1, finisata,mobilata, Cetate!

Închiriere

4 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliara va propune spre inchiriere garsoniera ,confort 1, situata in zona Cetate-Closca. Imobilul are o suprafata de 32 mp, este finisata si se inchiriaza mobilata-utilata. Ocupabil imediat!

32 m2
1
1
Garsoniera decomandata, etajul 3, Cetate-Spital

Închiriere

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre  inchiriere o garsoniera decomandata situata in Cetate zona Spital la etajul 3. Garsoniera este finisata, ingrijita si se inchiriaza mobilata-utilata!  Ocupabila imediat! Merita atentia dumneavoastra!

35 m2
1
1
Garsoniera decomandata, Cetate-Gladiolelor

Închiriere

4 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre  inchiriere o garsoniera decomandata situata in Cetate zona Gladiolelor. Garsoniera este finisata, ingrijita si se inchiriaza mobilata-utilata, pe perioada lunga! Ocupabila imediat!

30 m2
1
1
Apartament cu o camera decomandat, Cetate-Liceul Sportiv

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu o camera decomandat in suprafata utila 36 mp, confort 1, situata in Cetate zona Liceul-Sportiv. Imobilul  este finisat si se vinde mobilat-utilat! Zona linistita, merita atentia dumneavoastra!!!

36 m2
1
1
Garsoniera 36 mp decomandata, zona Bazinul Olimpic

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare o garsoniera confort 1 in suprafata de 36 mp situata  in zona Bazinul Olimpic. Imobilul se vinde mobilat-utilat complet! Detine pivnita!  Pretabila pentru investitie!

36 m2
1
1
Garsoniera, confort 1, finisata, mobilata, Centru!

Vânzare

6 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare garsoniera confort 1, situata in zona Centru. Imobilul este finisat, are o suprafata de 28 mp si se vinde mobilat-utilat. Merita atentia dumneavoastra!

28 m2
1
1
Garsoniera etajul 2, zona Bowling

Închiriere

7 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre inchiriere o garsoniera situata in zona Bowling la etajul 2. Imobilul se inchiriaza mobilat-utilat! Zona buna, aproape de statiile de transport in coman, magazine! Merita atentia dumneavoastra!

32 m2
1
1
Garsoniera decomandata, etajul 2, Cetate-Spital

Închiriere

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre inchiriere o garsoniera decomandata situata in Cetate zona Spital, etajul 2. Imobilul se inchiriaza mobilat-utilat! Zona buna, merita atentia dumneavoastra!

32 m2
1
1
Garsoniera confort 1 cu balcon finisata, zona Centru

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare garsoniera confort 1 cu balcon situata in zona Centru. Imobilul in suprafata de 30 mp este finisat si se vinde mobilat utilat!

30 m2
1
1