Căutare proprietate

Garsoniera decomandata, etajul 2, Cetate-Mercur!

Vânzare

18 ore în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde garsoniera decomandata, situata la etajul 2, in Cetate zona Mercur! Imobilul se vinde mobilat-utilat, este finisat ingrijit, imbunatatit cu geamuri termopan, parchet laminat, centrala termica proprie, gresie si faianta. Merita atentia dumneavoastra, pozitie excelenta!

34 m2
1
1
Garsoniera confort 1, etajul 1, Cetate!

Vânzare

O săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare garsoniera situata in Cetate, la etajul 1. Imobilul dispune de 34 mp, intrari separate, hol, bucatarie, camera si baie. Merita atentia dumneavoastra, pozitie buna, zona linistita!

34 m2
1
1
Garsoniera confort 1, etaj 2, Cetate!

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde garsoniera situata in Cetate, la etajul 2 in bloc termoizolat exterior. Imobilul dispune de 34 mp, intrari separate, hol, bucatarie si balcon, camera si baie. Merita atentia dumneavoastra, pozitie buna, zona linistita!

34 m2
1
1
Garsoniera decomandat, 22mp, Zona Ampoi 1

Închiriere

4 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere garsoniera confort 2, situata in Ampoi 1, etajul 4. Imobilul dispune de o suprafata utila de 22 mp si este compusa din o camera, bucatarie si baie. Garsoniera este finisata si se inchiriaza mobilata-utilata. Merita vazuta!

22 m2
1
1
Garsoniera in bloc de apartamente, Cetate Mercur!

Vânzare

1 lună în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde garsoniera in bloc de apartamente, situata la etajul 4, in Cetate zona Mercur! Imobilul dispune de 28 mp si  este  imbunatatit cu geamuri termopan, parchet laminat, centrala termica proprie, gresie si faianta. Zona buna, merita atentia dumneavoastra!  

30 m2
1
1
Garsoniera confort sporit, mobilata-utilata, zona Bazinului Olimpic!

Închiriere

1 lună în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere garsoniera modificata in apartament cu 2 camere, confort sporit, situata sub Bazinul Olimpic, etajul 3. Imobilul dispune de o suprafata utila de 36 mp si este compusa din 2 camere, bucatarie si baie. Garsoniera este finisata si se inchiriaza mobilata-utilata. Merita vazuta!

40 m2
2
1
Garsoniera decomandata, etaj intermediar, bloc cu lift, Ampoi 1!!!

Închiriere

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere garsoniera decomandata, situata in Ampoi 1, etaj intermediar, bloc cu lift. Imobilul dispune de o suprafata utila de 28 mp si este compus dintr-o camera, bucatarie, baie si hol. Garsoniera detine  convector si boiler pentru apa calda. Este imbunatatita cu parchet laminat, gresie-faianta, geamuri termopan, usa metalica. Se […]

28 m2
1
1
Garsoniera in bloc de apartamente, etajul 2, Cetate Mercur!

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde garsoniera in bloc de apartamente, situata la etajul 2, in Cetate zona Mercur! Imobilul se vinde mobilat-utilat, este finisat ingrijit, imbunatatit cu geamuri termopan, parchet laminat, centrala termica proprie, gresie si faianta. Merita atentia dumneavoastra, pozitie excelenta!

30 m2
1
1
Garsoniera, 22 mp, Cetate!

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare garsoniera decomandata situata in Cetate, etajul 4, cu o suprafata utila de 22 mp. Garsoniera este compusa dintr-o camera, bucatarie, balcon si baie. Se vinde mobilata- utilata. Merita vazuta!

22 m2
1
1
Garsoniera decomandata, 60 mp, Cetate!

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare garsoniera decomandata situata la parter , Cetate, avand o suprafata utila de 60 mp. Imobilul este compus din bucatarie spatioasa, dormitor, hol, baie. Garsoniera este imbunatatita cu centrala termica, gresie, faianta, parchet laminat, usi interioare schimbate, geam termopan, usa metalica. Pretabila si pentru spatiu comercial. Merita atentia dumneavoastra!

60 m2
1
1
Garsoniera 32 mp, decomandata, etajul 3, Cetate

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare garsoniera decomandata, situata in Cetate zona Mercur, etajul 3. Imobilul are suprafata de 32 mp si este compus din camera, bucatarie, hol, baie si balcon inchis in termopan.  Garsoniera dispune de gresie, faianta si usa metalica! Zona buna, merita atentia dumneavoastra!

32 m2
1
1
Garsoniera confort sporit, mobilata-utilata, zona Bazinului Olimpic!

Vânzare

5 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare garsoniera modificata in apartament cu 2 camere, confort sporit, situata sub Bazinul Olimpic, etajul 3. Imobilul dispune de o suprafata utila de 40 mp si este compusa din 2 camere, bucatarie si baie. Garsoniera este finisata si se vinde mobilata-utilata. Merita vazuta!

40 m2
2
1
Garsoniera, confort 2, zona Ampoi 1 !

Vânzare

3 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare garsoniera semidecomandata situata in Ampoi 1, etajul 4, cu o suprafata utila de 24 mp. Garsoniera este compusa dintr-o camera, bucatarie si baie. Necesita renovare!

24 m2
1
1
Garsoniera situata in Ampoi, 22 mp!

Vânzare

3 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare garsoniera semidecomandata situata in Ampoi 1, etajul 4, cu o suprafata utila de 22 mp. Garsoniera este compusa dintr-o camera, bucatarie si baie. Se vinde mobilata- utilata. Merita vazuta!

22 m2
1
1
Garsoniera, mobilata-utilata, Ampoi!

Vânzare

3 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare garsoniera semidecomandata situata in Ampoi 1, etajul 4, cu o suprafata utila de 22 mp. Garsoniera este compusa dintr-o camera, bucatarie si baie. Se vinde mobilata- utilata. Merita vazuta!

22 m2
1
1
Garsoniera, Centru zona buna!!!

Închiriere

4 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare inchiriaza garsoniera, situata in Centru, la etajul 3 si are o suprafata utila de 26 mp. Imobilul este compus dintr-o camera, bucatarie si baie. Se inchiriaza mobilat-utilat. Ocupabil imediat. Pozitie buna!

26 m2
1
1