Cristian Imobiliare

Bulevardul Revoluției 1989, Alba Iulia
Proprietăți: 307
Agenți: 6
Mobil: 0746-295-903
Email: cristian@apartamentealba.ro

Contact

Apartament 2 camere Cetate-Mercur,finisat,mobilat, utilat

Închiriere

Agentia Cristian Imobiliare inchiriaza apartament de 2 camere decomandat situat in zona Cetate-Mercur, bloc izolat exterior,la parter inalt.Apartamentul este spatios, este finisat cu centrala termica, parchet laminat, geamuri termopane,usa metalica.Se inchiriaza complet mobilat,utilat.Merita vazut! Pret 300 euro neg

2
1
Apartament Cetate , etaj 1, mobilat, utilat

Închiriere

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre inchiriere  apartament cu 2 camere modificat in 3 camere situat in Cetate, la etajul 1,bloc cu lift.Apartamentul este finisat complet,se inchiriaza mobilat,utilat.Merita vazut.Pret 250 euro.

2
1
Apartament 2 camere Cetate, etaj 2 !

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament de 2 camere situat in Cetate, la etajul 2, cu balcon.Imobilul este finisat cu centrala termica, parchet laminat ,gresie, faianta,usa metalica si este compartimentat in 2 camere, bucatarie, baie cu geam de aerisire,dispune de balcon.Se vinde mobilat ,utilat.Merita vazut!

2
1
Garsoniera Centru ,etaj 3, mobilata ,utilata

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre inchiriere garsoniera situata in Centru la etajul 3 ,bloc de 4 etaje,  cu suprafata de 25 mp.Imobilul este imbunatatit cu centrala termica ,parchet  ,gresie,faianta. Se inchiriaza mobilat si utilat.Pret 180 euro neg

25 m2
1
1
Apartament 3 camere , etaj 1, Cetate-Piata

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament de 3 camere Cetate, etaj 1 ,bloc termoizolat exterior. Apartamentul este modificat, dispune de centrala termica , geamuri termopan, parchet, gresie ,faianta. Merita vazut!

3
1
Apartament finisat, 2 camere , Cetate-Mercur

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament situat in Cetate, zona Mercur, pozitie forte buna, in apropiere de scoala, gradinita, cresa, statii de autobus, magazine, etc. Imobilul este finisat complet, modificat modern, este spatios-luminos si se vinde mobilat. Apartamentul are beci si loc de parcare! Merita vazut!

50 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat, etaj intermediar, Cetate-Mercur!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 2 camere decomandat, situat in Cetate zona foarte buna, in apropiere de Liceul Sportiv. Imobilul  in suprafata de 52 mp este decomandat, structurat astfel: bucatarie spatioasa, sufragerie, dormitor, balcon inchis in termopan si baie cu geam de aerisire. Imobilul are beci, loc de parcare si se vinde mobilat-utilat ! Merita […]

52 m2
2
1
Apartament 2 camere Centru ,bloc de caramida, mobilat

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament de 2 camere decomandat situat in Centru, bloc de caramida, cu suprafata de 56 mp, izolat exterior..Imobilul este compus din 2 camere, bucatarie cu balcon inchis in termopan, baie ,hol ,balcon  la sufragerie.Apartamentul este finisat cu centrala termica ,parchet, gresie, faianta, geamuri termopan,usa metalica.Se vinde mobilat complet.Merita vazut!Pret […]

2
1
Apartament 2 camere decomandat, Cetate!

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament situat in Cetate zona Bulevard, in bloc turn cu lift, etaj intermediar. Apartamentul are suprafata utila de 48 mp  si este structurat astfel: 2 camere separate, o bucatarie, un balcon,  o baie cu geam de aerisire. Merita atentia dumneavoastra, pozitie foarte buna!  

48 m2
2
1
Apartament 3 camere decomandat Cetate, bloc nou, mobilat, utilat

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament de 3 camere decomandat situat in Cetate, bloc nou cu suprafata de 80 mp.Imobilul este compus din 3 camere ,bucatarie,1 baie ,hol, balcon.Este finisat complet si se vinde complet mobilat si utilat.Merita vazut!Pret negociabil!

80 m2
3
1
Duplex finisat, 350 mp teren, Cetate-Lidl!

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde duplex finisat, situat in Cetate zona Lidl. Imobilul este construit pe o parcela de 350 mp teren si este structurat astfel: hol de acces, birou, living si  bucatarie cu acces pe terasa amenajata, baie de servici, debara, iar la etaj-2 dormitoare, 1 baie si dressing. Curtea este amenajata, poarta de acces […]

110 m2
3
2
Apartament 2 camere decomandat, etaj 1, Cetate

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 2 camere decomandat, situat la etajul 1, in bloc termoizolat, Cetate  zona Mercur. Imobilul in suprafata de 50 mp este decomandat, ingrijit,  imbunatatit cu centrala cu instalatie pe cupru, usi schimbate, geamuri, termopan, parchet, gresie si faianta. Apartamentul se vinde mobilat-utilat complet! In plus, detine loc de parcare. Merita vazut!

2
1
Apartament 2 camere decomandat Cetate ,etaj 2

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament de 2 camere decomandat situat in Cetate, la etajul 2, bloc cu lift, termoizolat exterior. Apartamentul este compus din 2 camere, bucatarie cu camara, hol, baie cu geam de aerisire, balcon. Se vinde complet mobilat si utilat. Se va preda cumparatorilor prospat zugravit in alb. Merita vazut!

2
1
Apartament 2 camere, etaj 2, Cetate!

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament situat in Cetate la etajul 2, in bloc de caramida, zona linistita. Imobilul are o suprafata de 48 mp si balcon, este imbunatatit cu centrala termica si geamuri termopan.  

48 m2
2
1
Apartament bloc nou, 88 mp si terasa, Centru!

Vânzare

3 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament situat in bloc nou, Centru. Imobilul are o suprafata utila de 88 mp plus terasa, este decomandat, spatios-luminos, finisat la cheie. Optional, se poate achizitiona si garaj ! Merita atentia dumneavoastra!  

88 m2
4
1
Apartament 3 camere, 2 bai,etaj 3, 72 mp, Cetate-Mercur!

Vânzare

3 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 3 camere decomandat, situat in zona Cetate-Mercur. Imobilul are o suprafata  de 72 mp, este situat  la etajul 3 din 4, este finisat si detine 2 dormitoare spatioase, 1 sufragerie luminoasa, 1 bucatarie, 2 bai. Imobilul se vinde partial mobilat! Ocupabil imediat! Merita vazut!

72 m2
3
2
Apartament 3 camere, 55 mp, etaj 3, Cetate!

Vânzare

3 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare  va propune spre vanzare  apartament cu 3 camere semidecomandat situat in Cetate, etajul 3 din 4. Imobilul  are o suprafata utila de 55 mp si este compartimentat astfel: living cu acces la balcon, 2 dormitoare, bucatarie si o baie. Apartamentul se vinde mobilat-utilat! Merita atentia dumneavoastra!

55 m2
3
1
Apartament 3 camere, bloc de caramida, Cetate-Bulevard!

Vânzare

4 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament cu 3 camere situat in  Cetate la parter cu balcon, in bloc de caramida. Imobilul in suprafata de 60mp este structurat astfel: bucatarie, sufragerie cu balcon, 2 d0rmitoare separate, hol si baie. Merita atentia dumneavoastra !

65 m2
3
1
Apartament 2 camere, 54 mp, etaj 3,, Cetate-Piata!

Vânzare

4 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere semidecomandat, in suprafata de 54 mp, situat in Cetate zona Piata, etaj intermediar! Imobilul este luminos, spatios, are bucatarie mare, sufragerie cu balcon, hol, dormitor si baie. Merita atentia dumneavoastra!  

52 m2
2
1
Duplex finisat la cheie, mobilat, Dealul Furcilor!

Vânzare

4 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde duplex finisat la cheie, situat in Dealul Furcilor. Imobilul este construit pe o parcela de 250 mp teren, are o suprafata de 110 mp utili, structurat pe 2 nivele,  astfel: parter-  bucatarie, baie cu dus, living generos cu acces spre curte si etaj- 3 dormitoare, o baie mare si acces in […]

110 m2
4
2
Apartament 2 camere bloc nou, zona Centru

Vânzare

4 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament cu 2 camere situat in Centru, bloc nou, cu suprafata de 49 mp.Apartamentul este finisat cu centrala termica, parchet laminat,  gresie, faianta,usi interioare noi,usa metalica.Imobilul este compus din 2 camere,bucatarie, baie si hol si se afla intr-o zona linistita inconjurata de verdeata.Merita vazut!

49 m2
2
1
Apartament 3 camere Cetate-Closca , etaj 2

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament de 3 camere semidecomandat situat in Cetate, la etajul 2, bloc de caramida cu suprafata de 65 mp.Imobilul este compus din 3 camere, bucatarie, 2 holuri, balcon inchis in termopan, baie cu geam de aerisire, debara pe hol .Apartamentul este finisat cu centrala termica, parchet laminat,  usi interioare noi, geamuri […]

65 m2
3
1
Apartament decomandat, 2 camere cu bucatarie mare, Ampoi 3

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 2 camere decomandat, situat in Ampoi 3 in zona Bancii Transilvania. Imobilul este decomandat, are o suprafata de 52 mp si este structurat astfel: hol, bucatarie mare, sufragerie, dormitor si baie . Fiind situat la parter, apartamentul se preteaza si pentru desfasurarea unei activitati economice! Merita atentia […]

52 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat, parter inalt, Tolstoi!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 2 camere decomandat, situat in Tolstoi, zona foarte buna, la parter inalt. Imobilul in suprafata de 52 mp este structurat astfel: hol, bucatarie spatioasa, sufragerie, dormitor si baie cu geam de aerisire. Merita atentia dumneavoastra!

52 m2
2
1
Apartament 2 camere, 52 mp, parter, Cetate!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 2 camere semidecomandat situat in zona Cetate. Imobilul are o suprafata de 52 mp, este situat la parter inalt din 4 etaje si se afla in apropriere de scoli, magazine, etc. Merita vazut! Ocupabil imediat!

52 m2
2
1
Apartament 2 camere Arex ,bloc nou, etaj 3

Vânzare

Agentia Cristian Imobilare vinde apartament 2 camere bloc nou ,zona Arex, la etajul 3.Imobilul in suprafata d 65 de mp este structurat astfel: doua camere, bucatarie cu living, 1 baie,hol si balcon.Merita vazut!Pret 71900 euro neg

65 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat Cetate -Mercur, mobilat , utilat

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament de 2 camere decomandat situat in zona Cetate-Mercur, bloc izolat exterior. Imobilul dispune de suprafata de 50 mp si este compus din 2 camere (o camera cu acces pe balcon), bucatarie cu  iesire pe balcon, hol cu debara, baie. Apartamentul  este dotat cu centrala termica,  geamuri termopane, parchet, gresie, faianta, […]

50 m2
2
1
Apartament 2 camere Cetate -Mercur , finisat, mobilat si utilat

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament de 2 camere decomandat situat in zona Cetate-Mercur, cu suprafata de 52 mp, termoizolat exterior. Apartamentul este compus din 2 camere,  bucatarie, hol, baie ,dispune de balcon.Este finisat complet, se vinde mobilat si utilat.Merita vazut!

2
1
Apartament 3 camere decomandat Ampoi 1, etaj intermediar, finisat

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 3 camere decomandat situat in cartierul Ampoi 1,  etaj intermediar, cu suprafata de 60  mp.Imobilul este compus din 3 camere ,bucatarie, baie ,hol, balcon.Apartamentul este finisat complet, se vinde partial mobilat la 63000 euro, mobilat  si utilat complet la 650000 euro Merita vazut!

60 m2
3
1
Garsoniera Cetate, de inchiriat ,etaj 2 ,cu lift

Închiriere

Agentia Cristian Imobiliare inchiriaza garsoniera situata in Cetate,la etajul 2, bloc termoizolat exterior, cu lift. Garsoniera este dotata cu centrala termica,geamuri termopan, parchet laminat, gresie faianta,usa metalica.Dispune de balcon inchis in termopan. Se inchiriaza complet mobilata si utilata.Pret 180 euro neg

31 m2
1
1
Apartament bloc nou 2021, etaj 1, mobiliat-utilat complet, Cetate!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament cu 2 camere decomandat, situat in Cetate, la etaj 1, in cartier de blocuri noi cu acces privat. Imobilul in suprafata de 55 mp este structurat asfel: bucatarie separata, living, dormitor, balcon de 6mp si baie cu geam de aerisire. Apartamentul este finisat complet, mobilat-utilat modern! Ideal pentru investitie!  

55 m2
2
1
Garsoniera decomandata, finisata, Sub-Stadion!

Vânzare

o lună în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde garsoniera decomandata,  situata la etaj intermediar, zona Sub-Stadion. Imobilul in suprafata de 34 mp este structurat astfel: hol cu spatiu pentru servit masa, bucatarie cu balcon, camera spatioasa si baie ! Garsoniera este finisata si se vinde mobilata-utilata complet! Merita atentia dumneavoastra !

1
1
Apartament finisat complet, 2 camere , Cetate-Lic. Teologic

Vânzare

o lună în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 2 camere semidecomandat, situat in Cetate in apropiere de Liceul Teologic. Imobilul  este finisat complet, se vinde mobilat-utilat ! Merita atentia dumneavoastra !

38 m2
2
1
Apartament cu scara interioara, zona Kaufland!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament cu scara interioara, situat in Cetate-zona Kaufland. Imobilul in suprafata de 130 mp este structurat astfel: la primul nivel- dormitor, living cu acces spre balcon, bucatarie si baie, iar la etaj- dormitor, un spatiu de zi, dressing si baie. Apartamentul se vinde mobilat-utilat! Merita atentia dumneavoastra !

130 m2
4
2
Garsoniera Cetate, la casa, mobilata si utilata

Închiriere

Agentia Cristian Imobiliare inchiriaza garsoniera situata la casa ,zona Cetate.Imobilul este compus din camera, bucatarie, baie si hol.Se inchiriaza complet mobilat si utilat.Merita vazut!

30 m2
1
1
Apartament 2 camere Cetate, finisat, mobilat si utilat

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament de 2 camere situat in Cetate, bloc termoizolat exterior cu suprafata de 40 mp.Imobilul este compus din 2 camere, bucatarie ,hol ,baie cu geam de aerisire,balcon.Dispune de centrala termica ,geamuri termopan, parchet laminat, usi interioare noi, gresie, faianta,usa metalica.Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat.Merita vazut!Pret negociabil!

40 m2
2
1
Apartament 2 camere Cetate-Piata, etaj 2 ,mobilat ,utilat

Închiriere

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre inchiriere apartament de 2 camere semidecomandat, Cetate, situat in zona Pietii, la etajul 2, termoizolat exterior. Apartametul este mobilat si utilat.Merita vazut!

54 m2
2
1
Apartament bloc nou, zona Stadion ,mobilat ,utilat

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament  bloc nou, tip open space cu suprafata de 48 mp ,compus din bucatarie cu living , dormitor si baie. Imobilul este finisat, mobilat modern, dispune de balcon spatios.Se vinde complet mobilat si utilat.Merita vazut!Pret negociabil!

48 m2
1
1
Apartament o camera Cetate, bloc nou ,mobilat, utilat

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament o camera Cetate, 40 mp, bloc renovat, situat in zona Bulevard.Apartamentul  dispune de balcon de 10 mp.Imobilul este finisat se vinde mobilat ,utilat.Merita vazut! Pret negociabil!

40 m2
1
1
Apartament 3 camere, etaj 3 , Ampoi-zona Penny !

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 3 camere situat la etaj intermediar in Ampoi 1,  zona Penny, bloc termoizolat exterior. Imobilul in suprafata de 68 mp este structurat astfel: bucatarie spatioasa, baie cu geam de aerisire, sufragerie, 2 dormitoare separate si balcon inchis in termopan Merita atentia dumneavoastra!

68 m2
3
1
Apartament 75 mp, bloc nou, etaj 1 !

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament situat in bloc nou, la etajul 1, zona Ampoi 3. Imobilul in suprafata de 75 mp este structurat astfel: bucatarie deschisa cu livingul, 2 dormitoare separate, hol si baie. Apartamentul este situat intr-un cartier cu blocuri noi, curte privata si loc de parcare. Merita vazut, se vinde mobilat!

75 m2
3
1
Casa constructie noua, Alba Iulia-Micesti

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde casa constructie noua, situata in Alba Iulia -Micesti. Imobilul este construit pe o parcela de teren in suprafata de 360 mp, pe 2 nivele P+M, parterul avand living, bucatarie, birou, baie, camera tehnica, debara, terasa, iar la mansarda regasim 3 dormitoare si 2 bai. Curtea este imprejmuita cu gard beton cu […]

120 m2
4
3
Apartament 2 camere decomandat, Cetate!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament cu 2 camere decomandat, situat in Cetate, zona Bulevardul Transilvaniei. Imobilul in suprafata de 61 mp plus un balcon generos este structurat astfel: bucatarie spatioasa, 2 camere separate, hol si baie. Merita vazut, zona foarte buna!

61 m2
2
1
Apartament 3 camere Caroline

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliara vinde apartament de 3 camere decomandat situat in Caroline. Apartamentul are o compartimentare deosebita, fiind compus din bucatarie si sufragerie spatioasa cu acces pe balcon , 2 dormitoare, 2 bai. Imobilul detine si pivnita.Merita vazut!

70 m2
3
2
Apartament 3 camere , finisat complet, Cetate!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 3 camere, situat in Cetate-bloc de caramida, zona Liceul Teologic. Imobilul in suprafata de 55 mp este structurat astfel: bucatarie, sufragerie cu balcon, 2 dormitoare separate, hol si baie cu geam de aerisire. Apartamentul a fost renovat complet-sapa autonivelanta pe toata suprafata imobilului, instalatia termica si sanitara a […]

55 m2
3
1
Garsoniera confort sporit, finisata complet, Cetate!

Închiriere

Agentia Cristian Imobiliare inchiriaza garsoniera confort sporit,  situata in Cetate pozitie excelenta. Imobilul este finisat complet, mobilat-utilat si se inchiriaza pe termen lung! Merita atentia dumneavoastra!

38 m2
1
1
Apartament 3 camere, decomandat, finisat, 2 balcoane, etj3, Cetate-Mercur!

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 3 camere, decomandat situat  in Cetate-Mercur. Imobilul are o suprafata de 72 mp, este situat la etajul 3 din 4, este  finisat complet, detine 3 camere mari si luminoase, 1 bucatarie, 1 baie si 2 balcoane. Imobilul se vinde mobilat-utilat. Merita vazut!

72 m2
3
1
Garsoniera Cetate, mobilata, utilata

Închiriere

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre inchiriere garsoniera situata in Cetate, bloc termoizolat exterior,  cu lift renovat.Garsoniera este compusa din camera, bucatarie,hol, balcon inchis in termopan, baie.Se inchiriaza mobilata si utilata.Merita vazuta!Pret negociabil!

30 m2
1
1
Apartament 2 camere decomandat, Cetate-Mercur!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 2 camere decomandat, situat in Cetate, zona Mercur. Imobilul in suprafata de 50 mp este structurat astfel: bucatarie spatioasa, dormitor, sufragerie cu balcon, baie. Apartamentul se vinde mobilat-utilat! Zona foarte buna, in apropiere de gradinita, scoala, magazine, etc. Merita atentia dumneavoastra!

50 m2
2
1
Apartament 3 camere decomandat, 82 mp, Ultracetntral!

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament cu 3 camere decomandat, situat in ultracentral in Alba Iulia, zona Mercur City Center. Imobilul in suprafata de 82 mp este structurat astfel: bucatarie cu acces spre balcon, sufragerie, 2 dormitoare, 2 bai, 1 balcon mare inchis in termopan si hol cu dressing. Imobilul este spatios, luminos, pozitie excelenta!   […]

82 m2
3
2
Apartament cartier nou, Centru etaj 1!

Vânzare

Agentia Crisian Imobiliare vinde apartament cu 3 camere situat in Centru, cartier nou, zona linistita, la etajul 1. Imobilul este structurat astfel: living, bucatarie, 2 dormitoare, baie si hol cu dressing. Apartamentul este finisat, luminos, detine boxa si loc de parcare! Merita vazut!

80 m2
3
1
Apartament 3 camere, etaj 1, Cetate-Bulevard

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 3 camere situat la etajul 1, in bloc termoizolat, Cetate-zona Bulevard! Imobilul este spatios, luminos, se vinde mobilat-utilat! Merita vazut!  

70 m2
3
1
Apartament 3 camere, finisat, 74 mp,2 bai, etaj 3, Cetate-Mercur!

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament cu 3 camere, decomandat situat in zona Cetate-Mercur. Imobilul este finisat, detine  o suprafata de 74 mp, are 2 bai, 2 balcoane si poate fi ocupabil imediat. Imobilul se vinde mobilat -utilat. Merita vazut!

74 m2
3
2
Casa pe nivel, cu toate utilitatile inclusiv canalizare, zona Arex!

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde casa pe nivel, constructie 2022, situata in Alba Iulia-zona Arex. Imobilul este construit pe o parcela de 250 mp, are o suprafata utila de 90 mp si este structurat astfel:  hol, living luminos, bucatarie separata cu acces spre curte, 2 dormitoare, 2 bai. Extra, se poate amenaja podul cu acces din […]

90 m2
3
2
Apartament 3 camere, decomandat, 75mp, etaj 2, Cetate-Closca!

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 3 camere, decomandat situat in zona Cetate-Closca. Imobilul este superfinisat, are o suprafata de 75 mp si se vinde mobilat-utilat. Ocupabil imediat. Merita vazut!

3
2
Apartament 3 camere , etaj 2, Cetate-Piata!

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 3 camere situat in Cetate la etajul 2, in bloc termoizolat exterior. Imobilul in suprafata de 66 mp este structurat astfel: bucatarie spatioasa, living cu balcon inchis in termopan, 2 dormitoare, debara si baie. Merita atentia dumneavoastra! Zona foarte buna, situat in apropiere de scoala, gradinita, magazine, statii de autobus!

66 m2
3
1
Apartament 3 camere, 2 bai, etaj 2, Cetate-Detunata-Kaufland!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament cu 3 camere decomandat situat in Cetate zona Detunata, la etajul 2, bloc termoizolat exterior. Imobilul in suprafata de 68 mp este structurat astfel: bucatarie cu balcon, sufragerie, baie de servici, hol cu dressing, 2 dormitoare si baie cu geam de aerisire. Imobilul este ingrijit, imbunatatit cu centrala termica noua, […]

68 m2
3
2
Garsoniera confort 1, Cetate-Spital

Închiriere

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre inchiriere garsoniera confort 1 situata in Cetate,bloc izolat exterior.Garsoniera este finisata si se inchiriaza complet mobilata si utilata.Ofera conditii bune de locuit.Merita vazuta!

31 m2
1
1
Garsoniera finisata, 34 mp, confort 1, zona Flips!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare garsoniera, confort 1, situata sub Stadion –  Flips. . Imobilul este finisat, are o suprafata de 34 mp si se vinde mobilat -utilat. Ocupabila imediat. Merita vazut!

34 m2
1
1
Apartament 2 camere -etajul 3, Cetate-Bulevard!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare  apartament cu 2 camere semidecomandat  situat in Cetate zona Bulevard, la etajul 3 din 4, in bloc de caramida.. Imobilul in suprafata de 54 mp este structurat astfel: bucatarie spatioasa, living cu balcon, hol cu debara, baie, dormitor si baie. Merita atentia dumeavoastra!  

52 m2
2
1
Apartament 4 camere decomandat, Cetate-Mercur!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 4 camere decomandat, situat in Cetate zona Mercur! Imobilul in suprafata de 75 mp este structurat astfel: bucatarie, 3 dormitoare, 1 living, 2 bai, debara, balcon. Apartamentul este finisat si se vinde partial mobilat! Merita vazut!

75 m2
4
2
Apartament 4 camere cu scara interioara, Ultracentral!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 4 camere cu scara interioara, situat in Alba Iulia-pozitie ultracentrala, vedere panoramica! Imobilul in suprafata de 98 mp este structurat astfel: bucatarie, 4 camere, 3 bai, camara, 2 holuri, debara, spatiu de depozitare si terasa generoasa. Apartamentul este ingrijit, spatios, luminos, are centrala termica, parchet lemn masiv, geamuri termopan, gresie […]

98 m2
4
3
Apartament 2 camere, finisat, Cetate-Piata

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 2 camere, situat in Cetate la parter inalt, zona foarte buna, Piata-Closca. Apartamentul in suprafata de 52 mp este structurat astfel: hol cu acces spre bucatarie spatioasa, living , dormitor, debara si baie. Imobilul este finisat complet! Se poate vinde si in varianta mobilat-utilat complet, la pretul de 64000 euro […]

52 m2
2
1
Apartament 3 camere decomandat, etaj 3, Cetate-Detunata!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament cu 3 camere decomandat, situat in Cetate zona foarte buna, Detunata! Imobilul in suprafata de 68 mp este structurat astfel: bucatarie spatioasa cu balcon inchis in termopan, sufragerie, 2 dormitoare separate, hol cu dressing, o baie si debara. Situatie juridica clara. Se accepta credit bancar! Merita atentia dumneavoastra!  

68 m2
3
1
Apartament 2 camere 52 mp, etajul 1, Cetate

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament cu 2 camere situat la etajul 1, in Cetate. Imobilul in suprafata de 52 mp este structurat astfel: bucatarie spatioasa, living cu acces spre balcon, dormitor, baie  si debara cu spatii pentru depozitare. Apartamentul este ingrijit, spatios, luminos  si se vinde partial mobilat. Merita atentia dumneavoastra!

52 m2
2
1
Apartament 3 camere decomandat, etaj 3-proprietati, Tolstoi !

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 3 camere decomandat, situat in cartier Tolstoi, bloc foste proprietati-etaj intermediar. Imobilul in suprafata de 70 mp este structurat astfel: bucatarie, sufragerie, 2 bai -din care una are geam de aerisire, 2 dormitoare, 2 balcoane inchise in termopan. Imobilul are boxa si loc de parcare!  Se vinde mobilat-utilat! Merita vazut!

70 m2
3
2
Apartament de inchiriat, 2 camere decomandat, Cetate!

Închiriere

Agentia Cristian Imobiliare inchiriaza apartament cu 2 camere decomandat, situat in Cetate zona foarte buna. Apartamentul in suprafata de 52 mp este structurat astfel: hol,  bucatarie cu balcon, 2 camere separate si baie. Se inchiriaza mobililat si utilat, ideal pentru o familie.

52 m2
2
1
Duplex finisat la cheie, toate utilitatile, zona Ampoi 3!

Vânzare

3 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde 1/2 duplex , situat in Alba Iulia, zona Ampoi 3, pozitie buna. Imobilul in suprafata utila de 115 mp, este structurat astfel: parter cu living , bucatarie cu camera tehnica-spatiu de depozitare, acces pe terasa, baie mare, iar la etaj- 3 dormitoare  si 1 baie Duplexul se vinde finisat la cheie, […]

115 m2
4
2
Apartament 3 camere, decomandat, etaj 3, 2 bai,68 mp, Tolstoi!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandat, situat in zona Tolstoi la etajul 3 din 4. Imobilul are o  suprafata utila de 68 mp si este compus din 2 camere, sufragerie,  2 bai, un balcon, hol. Apartamentul  detine beci la subsol in suprafata de 20 mp!  Zona buna, merita […]

68 m2
3
2
Apartament 3 camere, decomandat, finisat, parter cu balcon , Cetate-Mercur!

Vânzare

3 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in zona Cetate-Mercur. Imobilul este finisat complet, are o suprafata  de 70 mp, dispune de balcon  si este situat in apropiere de scoli, magazine, banci etc. Ocupabil imediat!

70 m2
3
2
Apartament 2 camere decomandat, etajul 1, Ampoi 3!

Vânzare

3 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament cu 2 camere decomandat, situat la etajul 1, in Ampoi 3 pozitie foarte buna-zona linistita! Apartamentul in suprafata de 54 mp este structurat astfel: bucatarie spatioasa cu balcon, sufragerie, dormitor, debara si baie cu geam de aerisire. Imobilul este imbunatatit cu centrala termica proprie, parchet laminat, gresie si faianta, geamuri […]

54 m2
2
1
Apartament 3 camere , bloc proprietati, Cetate!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 3 camere situat in Cetate-zona foarte buna , bloc foste proprietati. Imobilul in supfrafata de 75 mp este structurat astfel: hol central, bucatarie spatioasa, living modificat, dormitor, 1 baie, balcon mare,  debara si camara. Merita atentia dumneavoastra!

75 m2
3
1
Garsoniera confort 1, in bloc de apartamente, Cetate-Liceul sportiv!

Vânzare

3 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde garsoniera confort 1, situata in Cetate zona foarte buna-Liceul Sportiv. Imobilul este structurat astfel: bucatarie mobilata-utilata, dormitor cu mobilier, hol cu debara-spatii de depozitare- si baie cu geam de aerisire. Garsoniera este imbunatatita cu centrala termica, parchet laminat, geamuri termopan, gresie, faianta, termoizolatie exterioara. In plus, noul proprietar va avea acces […]

34 m2
1
1
Apartament 3 camere decomandat, zona Stadion, etaj 3!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 3 camere decomandat situat in zona Sub-Stadion. Imobilul in suprafata de 70 mp este structurat astfel: bucatarie spatioasa, 3 camere separate, baie cu geam de aerisire, 2 balcoane. Merita vazut !

70 m2
3
1
Apartament de vanzare, 3 camere, 2 bai, etaj 2, Cetate-Mercur!

Vânzare

Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere, decomandat  situat in zona Cetate , etaj 2 din 4, avand o  suprafata de 70 mp, cu 2 bai, 1 balcon, loc de parcare. Imobilul estefinisat si este  situat in apropiere de supermarket, statie de transport in comun, scoala, gradinita. Merita vazut!

70 m2
3
2
Apartament 2 camere, 54 mp, etaj 3, Cetate-Piata!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat situat in zona Cetate-Piata. Imobilul este finisat,are o suprafata de 54 mp, este situat la etajul 3 din 4, in apropiere de scoli, gradinite, magazine, ultracentral. Merita vazut!

54 m2
2
1
Apartament 3 camere decomandat, etaj 2, Tolstoi !

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 3 camere decomandat, situat in Tolstoi, la etajul 2, bloc foste proprietati- termoizolat exterior. Imobilul in suprafata de 68 mp este structurat asfel: bucatarie cu balcon, sufragerie, 2 dormitoare, 2 hai, hol. Apartamentul este ingrijit, curat, aerisit si se vinde mobilat-utilat. In plus, detine garaj cu CF separat care se […]

68 m2
3
2
Apartament 3 camere, finisat, 70 mp, zona Stadion!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzarea apartament cu 3 camere, decomandat situat in zona sub Stadion. Imobilul este finisat, are o suprafata de 70 mp,si se afla intr-o zona linistita , in apropiere de magazine, pensiuni, etc! Merita vazut!

70 m2
3
2
Duplex modern, finisat la cheie, Cetate Schit!

Vânzare

4 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde 1/2 duplex, situat in Alba Iulia, zona Schit, pozitie foarte buna. Imobilul este structurat astfel: parter cu living spatios, bucatarie si acces pe terasa, spatiu de depozitare si baie, iar la etaj sunt 3 dormitoare, dressing  si  baie. Duplexul se vinde finisat la cheie, racordat la toate utilitatile! Merita atentia dumneavoastra!

115 m2
4
2
Duplex finisat la cheie, Cetate- Dealul Furcilor !

Vânzare

4 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde 1/2 duplex, situat in Alba Iulia, zona Dealul Furcilor. Imobilul in suprafata utila de 110 mp, este structurat astfel: parter cu living, bucatarie si acces pe terasa, spatiu de depozitare si baie, iar la etaj,  3 dormitoare  si 1 baie   Duplexul se vinde finisat la cheie, racordat la toate utilitatile […]

110 m2
4
2
Apartament 2 camere, finisat, etaj intermediar, zona Ampoi!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 2 camere decomandat, situat la etaj intermediar, in zona Ampoi.  Imobilul in suprafata de 52 mp este structurat astfel: bucatarie cu balcon, living, dormitor, hol cu debara si acces spre baie. Merita vazut !

52 m2
2
1
Apartament 2 camere, finisat, parter, Ampoi 3!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 2 camere, decomandat, situat in Ampoi 3. Imobilul detine o suprafata de 50 mp, este finisat complet si se afla in apropriere de magazine, banci.Imobilul se vinde mobilat-utilat.  Merita vazut! Ocupabil imediat!

50 m2
2
1
Apartament 2 camere, decomandat, 50 mp, Cetate!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va  propune spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, in suprafata de 50 mp, situat in Cetate ,etaj intermediar, bloc cu lift, termoizolat exterior. Imobilul este situat la  si se afla in apropriere de piata, scoli, magazine, etc. Merita vazut!

50 m2
2
1
Apartamennt 2 camere 52 mp, finisat, Cetate!

Vânzare

4 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va  propune spre vanzare apartament cu 2 camere modificat, in suprafata de 52 mp, situat in Cetate, parter inalt. Imobilul este structurat astfel: bucatarie open-space, 2 dormitoare separate, baie si hol. Apartamentul este finisat si se afla situat in apropiere de magazine, statie de autobus, etc. Merita vazut!

52 m2
2
1
Apartament 2 camere, parter, Cetate-Bulevard!

Vânzare

4 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va  propune spre vanzare apartament cu 2 camere, semidecomandat,in suprafata de 46 mp, situat in Cetate zona Bulevard, parter inalt cu gradina. Imobilul este imbunatatit cu  centrala termica, geamuri termopan, calorifere din fonta, gresie, faianta, parchet, izolatie exterioara si interioara, usa metalica la intrare. Se vinde mobilat si utilat. Merita vazut

46 m2
2
1
Apartament 2 camere, finisat, 60 mp, Centru!

Vânzare

4 luni în urmă

Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere,decomandat, situat in zona Centru , intr-un bloc construit in anul 1995,  avand o suprafata utila de 60 mp, loc de parcare. Imobilul este finisat si este  situat in apropiere de banci, statie de transport in comun, scoala, gradinita etc. Merita vazut!

60 m2
2
1
Apartament 2 camere, decomandat, finisat,, Cetate-Lic. Sportiv!

Vânzare

4 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 2 camere, decomandat, situat in zona Cetate- Lic. Sportiv. Imobilul are o suprafata de 54 mp, este finisat si se afla in apropriere de scoli, magazine, banci, etc. Merita vazut!

54 m2
2
1
Apartament 2 camere, 48 mp, Cetate-Bulevard!

Vânzare

4 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament 2 camere, semidecomandat, situat in zona Cetate-Bulevard. Imobilul are o suprafata de 48 mp si  este situat la etajul 3 din 4 etaje ,bloc de caramida.Apartamentul dispune de centrala noua, geamuri termopan, usa metalica  ,parchet, necesita renovari  interioare ,dar zona si pozitia sunt foarte bune.Merita vazut!

48 m2
2
1
Casa, zona Cetate, 3 bai, garaj si pivnita!

Vânzare

4 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare o casa insiruita,ansamblu rezidential, in zona Cetate, este construita in anul 2002, avand 3 camere, 2 dormitoare, 3 bai, 1 bucatarii , 2 balcoane si garaj. Suprafata totala construita a casei este de 118 mp si detine si  curte cu terasa amenajata. Merita vazuta! Pozitie foarte buna!

118 m2
3
3
Apartament 2 camere, etaj 3, Cetate-Bulevard!

Vânzare

4 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament de 2 camere semidecomandat, situat in Cetate zona Bulevard la etajul 3. Imobilul are o suprafata de 50 mp si este compartimentat astfel: hol principal, bucatarie, sufragerie, dormitor, baie, balcon. Zona buna, merita atentia dumneavoastra!

50 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat, zona Industriala, etajul 3

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere finisat complet situat in zona Sub-Stadion- Rebuplicii, la etajul 3. Imobilul in  suprafata de 50 mp este compus din: dormitor, bucatarie, living, balcon, baie cu geam de aerisire, hol. Se vinde mobilat-utilat!

50 m2
2
1
Apartament 4 camere, Cetate-Bulevard, etajul 1

Închiriere

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere un apartament cu 4 camere situat in Cetate zona Bulevard la etajul 1. Imobilul este compus din 4 camere, bucatarie, hol, baie si balcon. Se inchiriaza mobilat-utilat! Apartamentul se afla intr-o zona foarte buna! Merita atentia dumneavoastra!

80 m2
4
2
Apartament 2 camere decomandat, Cetate-Piata!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 2 camere decomandat, situat in Cetate zona foarte buna, la etajul 4 in bloc acoperit si izolat exterior. Imobilul in suprafata de 52 mp este structurat astfel: bucatarie cu acces spre balcon inchis in termopan, sufragerie, dormitor, baie cu geam de aerisire. Merita atentia dumneavoastra! Pozitie excelenta in apropiere de […]

52 m2
2
1
Casa in Cugir, 700 mp teren, la asfalt-cu utilitati !

Vânzare

4 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare o casa situata in Cugir la strada asfaltata. imobilul in suprafata de 90 mp dispune de  bucatarie , 2 camere, hol si  pivnita. Terenul aferent casei este in suprafata de 700 mp. Merita atentia dumneavoastra!

90 m2
2
Spatiu comercial de inchiriat, Centru-Finante

Închiriere

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere spatiu comercial renovat complet-totul nou, situat la parter in  Centru zona Finante. Imobilul are suprafata de 45  mp dispune de 2 camere si baie. Spatiul este pretabil pentru diverse activitati comerciale. Zona buna! Merita atentia dumneavoastra!

45 m2
2
1
Apartament 2 camere cu balcon, Cetate-Closca

Vânzare

5 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament cu 2 camere situat in Cetate, zona foarte buna- Closca. Imobilul in suprafata de 48 mp este structurat astfel: bucatarie cu camara, sufragerie cu acces spre balcon, hol, dormitor si baie cu geam de aerisire. Merita atentia dumnevoastra!  

48 m2
2
1
Apartament 3 camere, 2 bai, decomandat, Cetate zona Mercur

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare  va ofera spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandat situat in Cetate zona Mercur.  Imobilul dispune de 3 camere, balcon, bucatarie spatioasa, hol, 2 bai. Detine pivnitaSe vinde mobilat! ! Zona linistita! Merita atentia dumneavoastra!

70 m2
3
2
Apartament decomandat cu 2 camere, Cetate zona Bulevard

Vânzare

5 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament decomandat cu 2 camere, situat in Cetate zona Bulevard. Imobilul in suprafata de 39 mp dispune de dormitor, sufragerie, bucatarie si baie, balcon. Zona buna, merita atentia dumneavoastra!

40 m2
2
1
Casa individuala 198 mp, Centru

Vânzare

5 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ve propune spre vanzare o casa individuala situata in zona Centru. Casa in suprafata de 198 mp dispune de 2 dormitoare, sufragerie, 2 bai cu geam de aerisire, bucatarie, camara, debara. Imobilul detine  doua terase mari si o suprafata teren de  179 mp.  Se vinde complet mobilata si utilata! Zona buna, merita […]

198 m2
3
2
Apartament 3 camere, 2 bai, etajul 2, Cetate-Piata

Vânzare

5 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un  apartament cu 3 camere situat in Cetate zona Piata la etajul 2. Imobilul este structurat astfel: bucatarie, sufragerie, 2 dormitoare separate, 2 bai din care una cu geam de aerisire, balcon. Zona linistita! Merita atentia dumneavoastra!

65 m2
3
2
Duplex finisat la cheie, Cetate zona Schit!

Vânzare

5 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde 1/2 duplex situat in Cetate zona Schit, cu 300 mp teren. Imobilul este structurat astfel: la parter avem bucatarie cu acces spre terasa, living, dormitor si baie, iar la etaj 2 dormitoare si o baie. Duplexul se vinde finisat la cheie, racordat la utilitati!

100 m2
3
2
Apartament de inchiriat, 4 camere- Centru-Judecatorie!

Închiriere

Agentia Cristian Imobiliare inchiriaza apartament cu 4 camere cu scara interioara, situat in Centru- zona Judecatorie! Imobilul este structurat astfel: bucatarie cu acces spre balcon, living, 2  bai, 3 dormitoare si dressing. Apartamentul de inchiriaza mobilat-utilat!

100 m2
4
2
Casa noua pe nivel 3 camere, Alba-Micesti

Vânzare

5 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare o casa individuala pe un nivel, avand o suprafata utila de  110 mp, situata  in Alba – Micesti. Imobilul dispune de 2 dormitoare, living open space cu bucatarie , 2 bai si o terasa generoasa.  Imobilul are o suprafata de teren de 350 mp, incalzire in pardoseala,iar utilitatiile  […]

110 m2
3
2
Apartament 3 camere decomandat, Centru, vedere spre Cetatea Alba Carolina!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament cu 3 camere decomandat, situat in Centru-cu vedere frumoasa spre Cetatea Alba Carolina, la etajul 4-bloc acoperit cu pod. Imobilul in suprafata de 74 mp este structurat astfel: hol central care face accesul spre bucatarie, sufragerie-ambele cu iesire in balcon, 2 dormitoare si 2 bai. Merita vazut, pozitie buna!

74 m2
3
2
Apartament 2 camere decomandat, Cetate zona Mercur, etajul 1

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament decomandat situat in Cetate zona Mercur la etajul 1. Imobilul dispune de hol cu acces spre bucatarie, living cu balcon, dormitor si baie cu geam de aerisire! Apartamentul  este complet renovat! Merita atentia dumneavoastra!

55 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat, zona Bowling

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandat situat in zona Bowling, bloc termoizolat exterior. Imobilul dispune de 50 mp si este compartimentat din 2 camere, bucatarie, hol, baie cu geam de aerisire si balcon inchis. Se vinde mobilat-utilat!  Merita vazut!

50 m2
2
1
Casa in Almasu Mare, 2150 mp teren, la asfalt-cu utilitati !

Vânzare

6 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare casa situata in Almasu Mare la strada asfaltata. Casa este structurata pe 2 nivele, bucatarie , 3 camere, baie, hol si 2 pivnite, un garaj de caramida si anexe gospodaresti. Imobilul are centrala termica pe lemne, cu instalatie pe cupru, apa curenta (cu hidrofor), curent. Terenul aferent casei […]

150 m2
3
1
Apartament 3 camere, finisat, mobilat-utilat, Cetate-Mercur!

Închiriere

6 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre  inchiriere un apartament cu 3 camere decomandat  situat in Cetate zona Mercur la etajul 3. Imobilul se inchiriaza complet  mobilat si utilat.  Zona buna,  pozitie excelenta! Merita atentia dumneavoastra!

68 m2
3
1
Apartament 3 camere, Cetate-Kaufland, bloc nou

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere cu scara interioara, situat in  Cetate zona Kaufland, intr-un bloc nou la etajul 2. Imobilul in suprafata de 77 mp dispune de 3 camere,  baie,  balcon. Apartamentul este situat in apropiere de statie de transport in comun, scoala, gradinita. Merita atentia dumneavoastra!

3
1
Apartament cu 4 camere, bloc cu lift, Cetate-Bulevard

Vânzare

6 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 4 camere, bloc cu lift situat in Cetate zona Bulevard. Imobilul este compus din sufragerie, 3 camere, bucatarie, hol, balcon, baie. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat. Zona buna. Merita atentia dumneavoastra!

60 m2
4
1
Apartament 3 camere finisat, etajul 2, Cetate-Piata

Vânzare

6 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament  cu 3 camere situat in Cetate zona Piata, la etajul 2. Imobilul are o suprafata utila de 74 mp si dispune de sufragerie, bucatarie, balcon, 2 dormitoare, o bai. Apartamentul se vinde mobilat-utilat!  Merita atentia dumneavoastra!

74 m2
3
1
Apartament 2 camere, Cetate-Bulevard

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in Cetate zona Bulevard. Imobilul este compus din: dormitor, bucatarie, living cu balcon, baie cu geam de aerisire, hol. Zona buna, merita atentia dumneavoastra!

48 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat, etajul 3, zona Bowling

Vânzare

6 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandat, situat in zona Bowling, etajul 3. Imobilul in suprafata utila de 55 mp dispune de hol cu acces spre dormitor, sufragerie, bucatarie si baie. Zona linistita, merita atentia dumneavoastra!

55 m2
2
1
Apartament 3 camere, finisat, mobilat, Cetate-Mercur!

Închiriere

6 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre  inchiriere apartament de 3 camere decomandat  situat in Cetate zona Mercur la parter din 4 etaje. Imobilul se inchiriaza complet  mobilat-utilat.  Zona buna,  pozitie excelenta! Merita atentia dumneavoastra!

72 m2
3
1
Apartament finisat, modificat, Cetate-Piata

Vânzare

6 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament finisat, modificat in 3 camere, situat in Cetate zona Piata. Imobilul in suprafata de 52 mp este structurat astfel: hol cu acces spre un dormitor, bucatarie open-space cu iesire pe balcon, hol cu debara, al doilea dormitor si baie finisata. Merita atentia dumneavoastra!

52 m2
3
1
Casa finisata la cheie, mobilata-utilata, Cetate-Detunata

Vânzare

6 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde casa in regim cuplat, situata in Cetate zona Detunata. Imobilul in suprafata de 120 m este structurat astfel: la parter se afla o bucatarie spatioasa, baie de servici, debara, living cu acces spre terasa, iar la etaj, hol cu acces spre 3 dormitoare si o baie mare. Casa se vinde finisata […]

120 m2
4
2
Apartament 2 camere decomandat, Cetate

Vânzare

6 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere decomadat situat in Cetate, etajul 4, bloc acoperit. Imobilul dispune de sufragerie, bucatarie, balcon, baie cu geam de aerisire, hol, dormitor. Apartamentul se vinde complet mobilat! Vedere panoramica. Merita atentia dumneavoastra!

54 m2
2
1
Apartament 2 camere renovat complet, mobilat-utilat, Cetate-Bulevard

Vânzare

6 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in Cetate zona Bulevard. Imobilul  este structurat astfel: bucatarie, 2 camere, hol, baie. Este renovat complat! Apartamentul se vinde mobilat si utilat! Merita vazut, zona linistita!

40 m2
2
1
Apartament 4 camere decomandat, 80 mp, Cetate – Spital, etajul 1

Vânzare

6 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 4 camere, situat in Cetate zona Spital, la etajul 1. Imobilul in  suprafata de 80 mp dispune de 3 dormitoare, living,  2 bai, balcon inchis, hol. Detine  loc de parcare! Zona buna, merita atentia dumneavoastra!

4
1
Apartament cu 4 camere de vanzare in Alba Iulia

Vânzare

6 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 4 camere decomandat, situat in Tolstoi, la etajul 2. Imobilul in suprafata de 85 mp. dispune de 3 camere, sufragerie, hol, 2 bai, bucatarie spatioasa, balcon si camara. Apartamentul este finisat complet! Detine pivnita si loc de parcare! Zona foarte buna, merita vazut!

85 m2
4
2
Apartament 2 camere, Cetate zona Bulevard

Vânzare

6 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in Cetate zona Bulevard. Imobilul detine centrala termica, geamuri termopan, usa metalica. Zona buna, merita atentia dumneavoastra!

48 m2
2
1
Apartament 2 camere, Cetate-Piata, etajul 1!

Vânzare

6 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in Cetate zona Piata la etajul 1. Imobilul in suprafata de 54 mp dispune de sufragerie, bucatarie, balcon, baie, hol, dormitor. Apartamentul se  afla in apropriere de scoli, piata, magazine, etc. Ocupabil imediat!

54 m2
2
1
Apartament 3 camere, mobilat-utilat, etaj 1, Ampoi 1!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartamen 3 camere situat la etajul 1, in cartier Ampoi 1, in apropiere de magazine, statie de autobus, cresa-gradinita. Apartamentul in suprafata de 65 mp este structurat astfel: bucatarie spatioasa, living cu balcon, 2 dormitoare si baie. Imobilul se vinde mobilat-utilat! Merita vazut!  

65 m2
3
1
Apartament 3 camere decomandat, Ampoi 3, etajul 2

Vânzare

7 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament decomandat cu 3 camere situat in Ampoi 3 la etajul 2. Imobilul are o suprafata utila de 70 mp si dispune de sufragerie, bucatarie, balcon, 2 dormitoare, 2 bai. Apartamentul este situat intr-o zona linistita!  Merita atentia dumneavoastra!

70 m2
3
2
Casa individuala cu beci, Alba Iulia

Vânzare

7 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde casa individuala situata in Alba Iulia, zona Arex. Casa in suprafata de 92 mp este compusa din 2 dormitoare, 1 living, baie, bucatarie, 1 incapere depozitare, pivnita si terasa. Imobilul este racordat la utiliati- gaz, curent, apa, iluminat public Merita atentia dumneavoastra!

92 m2
3
1
Apartament 2 camere modificat in 3 camere, Cetate zona Piata

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere modificat in 3 camere,  recent renovat, situat in Cetate zona Closca. Imobilul in  suprafata utila de 54 mp dispune de 2 dormitoare,  hol, sufragerie cu bucatarie, o baie, un balcon. Imobilul este situat in apropiere de supermarket, statie de transport in comun, scoala, […]

54 m2
2
1
Apartament 2 camere de inchiriat, 35 mp, Cetate!

Închiriere

Agentia Cristian Imobiliare va ofera inchiriere  apartament cu 2 camere decomandat, in suprafata de 35 mp,  situat la parter  in Cetate zona Closca. Imobilul este finisat si se inchiriaza mobilat-utilat. Zona buna, merita atentia dumeavoastra!

35 m2
2
1
Apartament 2 camere, Cetate zona Piata

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in zona Cetate zona Piata. Imobilul in  suprafata de 54 mp, dispune de bucatarie spatioasa, hol, sufragerie cu acces spre balcon, dormitor si baie! Zona buna, merita atentia dumneavoastra!

54 m2
2
1
Casa individuala 187 mp, Ampoi 3, toate utilitatile

Vânzare

7 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare o casa individuala situata in zona Ampoi 3. Imobilul are o suprafata de 187 mp si dispune de : 3 dormitoare, 2 bai, living, bucatarie, terasa. Casa se vinde la GRI dar daca se doreste se poate vinde si FINISATA, este racordata la toate utilitatile si detine o […]

187 m2
5
2
Apartament 2 camere decomandat, mobilat-utilat, Toltsoi

Închiriere

7 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandat, mobilat-utilat situat in Tolstoi. Imobilul in suprafata de 55 mp dispune de: sufragerie,  bucatarie, balcon, baie, hol, dormitor. Zona linistita, merita atentia dumneavoastra!

55 m2
2
1
Casa moderna, 500 mp teren, Alba Iulia spre Micesti

Vânzare

7 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde casa moderna cu incalzire in pardoseala, situata in Alba Iulia spre Micesti. Imobilul este construit pe o parcela de 500 mp teren, are o suprafata utila de 120 mp si este compus din: bucatarie cu iesire pe terasa, living generos, luminos, 3 dormitoare separate si 2 bai. Casa este racordata la […]

120 m2
4
2
Apartament 2 camere decomandat, Cetate zona Liceul Sportiv

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandat, situat in Cetate zona Liceul Sportiv. Imobilul are o suprafata utila de 48 mp si dispune de hol, bucatarie, sufragerie, dormitor, balcon, baie. Detine pod propriu ideal pentru depozitare, izolatie interioara si exterioara! Imobilul este situat in apropiere de statie de transport […]

48 m2
2
1
Apartament 2 camere open space, ultracentral!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 2 camere situat in Centru, la mansarda in bloc cu lift, pozitie foarte buna. Imobilul in suprafata utila de 47 mp este compus din living open space cu bucatarie, debara-camara, un dormitor si baie. Apartamentul se vinde mobilat-utilat. Merita vazut!

47 m2
2
1
Casa in regim cuplat, situat in Cetate-zona Lidl

Vânzare

7 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde casa in regim cuplat, situata in Cetate zona Lidl. Imobilul in suprafata utila de 85 mp, este structurat pe 2 nivele astfel: la parter are bucatarie, baie de servici, debara , living cu acces in curte proprie, iar la etaj sunt 3 dormitoare, o baie mare si balcon. Merita atentia dumneavoastra, […]

85 m2
4
2
Garsoniera decomandata, Cetate-Gladiolelor

Închiriere

7 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre  inchiriere o garsoniera decomandata situata in Cetate zona Gladiolelor. Garsoniera este finisata, ingrijita si se inchiriaza mobilata-utilata, pe perioada lunga! Ocupabila imediat!

30 m2
1
1
Apartament 2 camere, etajul 2, Cetate-Bulevard!

Vânzare

7 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in Cetate zona Bulevard la etajul 2. Imobilul  este structurat astfel: bucatarie, 2 camere, hol, baie. Este imbunatatit cu parchet laminat, geamuri termopan, centrala termica, gresie si faianta. Merita vazut, zona linistita!

36 m2
2
1
Apartament 2 camere, decomandat, finisat, Cluj!

Vânzare

7 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 2 camere decomandat situat in Cluj, zona Iulius Mall. Este situat la etajul 10 din 10, cu o suprafata de47 mp + balcon. Zona este una foarte buna a cartierului, linistita, ideala pentru locuit, cu acces rapid catre centrul orsului , universitati si Iulius Mall. Imobilul se […]

51 m2
2
1
Casa finisata complet, 650 mp teren, Centru

Vânzare

7 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare  o casa individuala finisata cu materiale de buna calitate situata in  zona Centru. Imobilul dispune de living  spatios cu acces spre terasa, camera tehnica, bucatarie, 2 bai, 2 dormitoare, hol. Detine o suprafata de 650 mp  de teren si este racordat la toate utilitatile! Se vinde mobilat-utilat! Detine […]

150 m2
4
2
Apartament 2 camere, Cetate-Bulevard

Închiriere

7 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare inchiriaza un apartament  cu 2 camere situat in Cetate in zona Bulevard la etahjul 1. Imobilul se inchiriaza mobilat si utilat complet, pe termen lung! Merita atentia dumneavoastra!

55 m2
2
1
Casa individuala 8 camere, Centru-toate utilitatile

Vânzare

7 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare  casa individuala situata in Alba Iulia zona Centru. Imobilul dispune de 8 camere, 2 bai, este racordat la utilitatile!Pretabil investitie! Zona buna! Merita atentia dumneavoastra!

300 m2
8
2
Apartament 3 camere decomandat, 68 mp, Ultracentral!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 3 camere decomandat, situat in Centru, in bloc turn. Imobilul dispune de 68 mp compus din bucatarie, living cu acces spre balcon, 2 dormitoare, hol cu debara si baie cu geam de aerisire. Se accepta credit bancar! Pret negociabil! Apartamentul necesita imbunatatiri!

68 m2
3
1
Casa cu toate utilitatile, Alba Iulia-Centru

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va pfera spre vanzare casa situata in Alba Iulia zona Centru. Imobilul in  suprafata de 380 mp, este racordat la toate utilitatile, detine o suprafata de teren de 600 mp, are posibilitatea de a fi subapartamentat. Datorita suprafatei si structurii, casei i se poate da alte destinatii. Merita atentia dumneavoastra!

380 m2
10
2
Apartament 3 camere superfinisat, etaj 1, bloc nou

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare propune spre vanzare apartament 3 camere superfinisat situat in bloc nou cu lift. Imobilul dispune de 100 mp, de living open space cu bucataria, 2 dormitoare, dressing, baie cu geam de aerisire, 2 balcoane, terasa. Apartamentul este finisat cu materiale de inalta calitate si se vinde mobilat si utilat! Detine garaj si […]

100 m2
3
1
Apartament 2 camere, etajul 1, Cetate-Closca

Vânzare

7 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere situat  in Cetate zona Closca la etajul  1,  pozitie foarte buna. Imobilul in suprafata de 51 mp este compus din bucatarie spatioasa, sufragerie cu acces spre balcon, hol,  dormitor, baie cu geam de aerisire. Merita vazut!

51 m2
2
1
Apartament 3 camere, 2 bai, decomandat, Cetate-Mercur

Vânzare

7 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare  va ofera spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandat, finisat complet,  situat in Cetate zona Mercur.  Imobilul dispune de 3 camere, balcon, bucatarie spatioasa, hol, 2 bai. Detine Loc de parcare si pivnita! Pozitie buna! Merita atentia dumneavoastra!

65 m2
3
2
Apartament 2 camere mobilat-utilat, Cetate-Spital

Închiriere

7 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere,  situat in Cetate zona Spital. Imobilul este finisat si se inchiriaza mobilat-utilat! Merita atentia dumneavoastra!

50 m2
2
1
Constructie tip duplex, 700 mp construiti, Alba Iulia

Vânzare

8 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare constructie tip duplex si teren aferent 700 mp,  situata in Alba Iulia spre Micesti. Imobilul in suprafata de 700 mp este structurat pe 3 nivele- demisol, parter , etaj, mansarda si poate fi impartit in 6 apartamente. Constructia detine toate utilitatile- apa, gaz, curent, canalizare, asfalt, iluminat public […]

Apartament 2 camere finisat, mobilat-utilat, bloc nou, Centru

Închiriere

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre inchiriere apartament 2 camere finisat, mobilat-utilat situat in Centru, zona Prefecturii, bloc nou. Imobilul se inchiriaza pe termen lung!

50 m2
2
1
Apartament 3 camere decomandat finisat, Centru

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 3 camere decomandat situat in Centru, bloc cu lift, termoizolat exterior. Imobilul in suprafata de 66 mp este finisat si se vinde mobilat!

66 m2
3
1
Apartament 3 camere decomandat, cu balcon si garaj, parter inalt, Cetate-Piata

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 3 camere decomandat cu balcon situat in Cetate zona Piata, parter inalt. Imobilul este finisat,  si se vinde mobilat! Detine beci si garaj! Pozitie deosebita! Situat in apropiere de scoli, gradinite, piata, farmacii, spital etc!

80 m2
3
2
Apartament 4 camere decomandat, etaj 2, finisat, Ampoi 3

Vânzare

8 luni în urmă

Agentia Cristian imobiliare ofera spre vanzare apartament 4 camere decomandat situat la etajul 2 in Ampoi 3. Imobilul dispune de 4 camere, bucatarie,2 bai, balcon inchis in termopan este finisat complet si se vinde mobilat-utilat! Detine si 2 locuri de parcare! Merita vazut!

76 m2
4
2
Apartament 3 camere, 2 bai, finisat, Zona Sub Stadion

Vânzare

8 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 3 camere decomandat situat la etajul 4, zona Sub Stadion. Apartamentul este finisat complet si se vinde mobilat-utilat!

70 m2
3
3
Apartament cu scara interioara si 2 balcoane, Ultracentral

Vânzare

8 luni în urmă

Agentia Cristian Imobilaire ofera spre vanzare apartament decomandat cu scara interioara situat la etaj intermediar, Ultracentral. |Imobilul in suprafata de 100 mp este compartimentat in living spatios open space cu bucataria, baie, doua dormitoare la etaj, 2 balcoane. Apartamentul este complet finisat si se vinde mobilat! Este situat in apropiere de scoli, gradinite, primarie, banci, […]

100 m2
3
1
Apartament 3 camere decomandat, Centru

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in Centru, bloc acoperit, cu pod. Imobilul necesita imbunatatiri!

65 m2
3
1
Apartament 2 camere, etajul 3, mobilat-utilat, Cetate-Bulevard!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in Cetate zona Bulevard la etajul 3. Imobilul  este structurat astfel: bucatarie, 2 camere, hol, baie. Este imbunatatit cu parchet laminat, geamuri termopan, centrala termica, gresie si faianta, usi interioare schimbate. Apartamentul se vinde mobilat si utilat! Merita vazut, zona linistita!

36 m2
2
1
Casa tip duplex cu 4 camere, Alba-Micesti

Vânzare

8 luni în urmă

Agentia Cristian  Imobiliare va propune spre vanzare casa tip duplex 120 mp situata in Alba-Micesti, compusa din 4 camere,  2 bai, debara, terasa. Casa este racordata la toate utilitatile (apa, gaz, curent, canalizare). Se vinde mobilata si utilata si cu o suprafata teren de 220 mp. Zona foarte buna, merita atentia dumneavoastra!

120 m2
4
2
Teren in cartier Orizont, 348 mp!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde teren intravilan in suprafata de 348 mp, in cartierul Orizont.  Terenul are utilitati: apa, gaz, curent si deschidere la 2 strazi luminate public. Merita atentia dumneavoastra !

348 m2
Casa cu toate utilitatile, 1000 mp teren, Limba- comuna Ciugud!

Vânzare

8 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde casa situata in Limba, la asfalt. Imobilul detine o suprafata de teren -1000 mp si 2 corpuri de cladire compuse din 3 camere, bucatarie si anexe gospodaresti. Casa dispune de toate utilitatile- asfalt, gaz, curent, canalizare! Pret negociabil!  

1,000 m2
3
Apartament 3 camere decomandat, 2 bai, etaj 3, zona Dedeman

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in zona Dedeman, etaj 3, termoizolat exterior si interior. Imobilul in suprafata de 70 mp, dispune de 3 camere, bucatarie, balcon inchis in termopan, hol, 2 bai, una din bai cu geam de aerisire. Apartamentul se vinde mobilat-utilat! Detine si loc de parcare!

70 m2
3
2
Apartament 3 camere decomandat, etaj 1, Centru

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare propune spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in Centru, etaj 1, bloc cu lift, izolat exterior. Imobilul dispune de 65 mp si  vinde mobilat-utilat! Pretabil pentru locuit sau pentru investitie! Merita vazut!

65 m2
3
1
Apartamente 2 camere, bloc nou, Cetate-Schit

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare propune spre vanzare apartamente 2 camere situat in Cetate zona Schit, bloc nou. Imobilele dispun de suprafate incepand de la 45 mp pana la 55 mp. Apartamentele se predau finisate la cheie sau se pot personaliza dupa preferinte. Detin si loc de parcare! Termen de finalizare primavara 2022!

45 m2
2
1
Apartament 3 camere, mobilat-utilat, bloc nou, Centru

Închiriere

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre inchiriere apartament 3 camere finisat, mobilat-utilat situat in Centru, zona Prefecturii, bloc nou. Imobilul se inchiriaza pe termen lung! Ocupabil din 01.02.2022!  

65 m2
3
1
Apartament 2 camere, Cetate zona Flanco

Vânzare

8 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat in Cetate zona Flanco. Imobilul in suprafata de 37 mp dispune de  sufragerie, bucatarie, balcon, dormitor si baie. Apartamentul este situat in apropiere de statiile de transport in comun, scoala, gradinita. Merita atentia dumneavoastra!

37 m2
2
1
Apartament 3 camere, etaj 3, mobilat-utilat, Cetate!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 3 camere, situat in Cetate la etajul 3, bloc de caramida. Imobilul in suprafata de 65 mp este structurat astfel: bucatarie spatioasa, living cu balcon inchis in termopan, 2 dormitoare separate, baie cu geam de aerisire. Imobilul se vinde mobilat-utilat complet, detine aer conditionat si loc de parcare!   Merita […]

65 m2
3
1
Casa finisata, 4 cam,800 mp, Cetate-Schit!

Vânzare

9 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare casa D+P+E,  situata in zona Cetate, compusa din living, 3 dormitoare, 2 bai ,2 bucatarii,  curte si teren in suprafata de 800 mp. Suprafata contruita a casei este de 350 mp, suprafata utila este de 250 mp. Pretul este usor discutabil, proprietarul accepta credit. Merita vazuta!

350 m2
4
2
Apartament 3 camere decomandat, Cetate zona Piata

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre  vanzare un apartament cu 3 camere decomandat, situat in Cetate zona Piata, etaj intermediar, pozitie foarte buna. Imobilul in suprafata de 70 mp este structurat astfel: bucatarie spatioasa cu camara, sufragerie cu acces spre un balcon inchis in termopan, o baie de servici, 2 dormitoare si o baie mare […]

70 m2
3
2
Apartament 3 camere decomandat, Cetate-Bulevard, etajul 1

Închiriere

9 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere un apartament cu  3 camere decomandat situat in Cetate zona Bulevard  la  etajul 1. Imobilul in suprafata de 70 mp dispune de: sufragerie cu dressing, 2 bai, 2 dormitoare, camara, bucatarie, hol. Se inchiriaza complet mobilat si utilat! Merita vazut!

70 m2
3
2
Garsoniera 36 mp decomandata, zona Bazinul Olimpic

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare o garsoniera confort 1 in suprafata de 36 mp situata  in zona Bazinul Olimpic. Imobilul se vinde mobilat-utilat complet! Detine pivnita!  Pretabila pentru investitie!

36 m2
1
1
Apartament 4 camere, finisat ,mobilat, 80 mp, etaj 1, Tolstoi!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 4 camere, decomandat situat in zona Tolstoi. Imobilul are o suprafata de 80 mp,este finisat si  modificat living open space cu bucatarie, 3 dormitoare mari si spatioase , 2 bai si este situat la etajul 1. Imobilul se vinde mobilat. Detine si loc de parcare. Ocupabil imediat!

80 m2
4
2
Garsoniera, confort 1, finisata, mobilata, Centru!

Vânzare

10 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare garsoniera confort 1, situata in zona Centru. Imobilul este finisat, are o suprafata de 28 mp si se vinde mobilat-utilat. Merita atentia dumneavoastra!

28 m2
1
1
Apartament 2 camere decomandat, Cetate zona Liceul Sportiv

Vânzare

10 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandat, situat in Cetate zona Liceul Sportiv. Imobilul are o suprafata utila de 52 mp si dispune de hol, bucatarie, sufragerie, dormitor, balcon, baie, camara. Imobilul este situat in apropiere de statie de transport in comun, scoala, gradinita. Detine pod, beci si loc […]

52 m2
2
1
Apartament 3 camere, decomandat, finisat, Ampoi 3!

Vânzare

10 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in zona Ampoi 3. Imobilul este finisat, are o suprafata utila de 72 mp si este compartimentat astfel: 2 dormitoare spatioase si luminoase, living in suprafata de 27 mp,  1 bucătărie,1  baie, debara, hol și un balcon acoperit, constructie 2009. Imobilul  detine loc […]

75 m2
3
1
Apartament 3 camere decomandat, Centru-Mall

Vânzare

10 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandat situat in Centru zona Mall. Imobilul are o suprafata utila de 68 mp, este finisat si se vinde mobilat-utilat. Zona buna, merita atentia dumneavoastra!

68 m2
3
1
Garsoniera decomandata, parter izolat, zona Bowling

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde garsoniera confort 1, situata in zona Sub Stadion-Bowling, la parter inalt, bloc izolat exterior.  Imobilul este decomandat, bucatarie separata cu hol si spatiu de depozitare, camera si baie. Merita vazuta!

32 m2
1
1
Apartament 2 camere decomandat, Cetate zona Closca

Vânzare

10 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandat, situat in  Cetate zona Closca. Imobilul are o suprafata de 56 mp si este  compartimentat astfel: hol cu acces spre bucatarie, camara, sufragerie cu balcon, dormitor si baie! Zona foarte buna, aproape de parc si toate punctele de interes! Detine loc de  […]

56 m2
2
1
Apartament 4 camere, 2 bai, Ultracentral

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare propune spre vanzare apartament 4 camere situat in Centru, etaj 4. Imobilul dispune de 80 mp si este compartimentat in 3 dormitoare, living, bucatarie, 2 bai, hol, balcon inchis in termopan.In plus detine pod si beci! Pozitie foarte buna!

80 m2
4
2
Apartament 3 camere decomandat, 2 bai, finisat complet, etaj 3, Cetate-Mercur

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in Cetate zona Mercur, etaj 3. Imobilul in suprafata de 67 mp, dispune de 3 camere, bucatarie spatioasa, 2 bai, hol, balcon inchis in termopan. Apartamentul este complet finisat si se vinde mobilat-utilat! Este situat in apropiere de magazine, scoli, gradinite, statie de autobuz, […]

67 m2
3
2
Apartament 2 camere decomandat, bloc nou, Cetate!

Închiriere

Agentia Cristian Imobiliare inchiriaza apartament cu 2 camere decomandat situat in bloc nou, in Cetate. Imobilul se inchiriaza mobilat-utilat, pe perioada lunga!

68 m2
2
1
Apartament 2 camere finisat, mobilat-utilat, bloc nou, Centru

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare propune spre vanzare apartament 2 camere semidecomandat situat in Centru, bloc nou. Imobilul dispune de 61 mp si este compartimentat in 2 camere, bucatarie, debara, camara, 2 holuri, baie cu geam de aerisire. Apartamentul este finisat si se vinde mobilat-utilat! Pozitie buna!

61 m2
2
1
Apartament 2 camere, Cetate vedere in Bulevard

Vânzare

10 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere  situat in Cetate cu vedere in Bulevard. Imobilul dispune de 47  mp si este compartimentat astfel: bucatarie spatioasa cu camara, sufragerie cu acces spre balcon, hol, baie cu geam de aerisire, dormitor. Zona foarte buna, merita atentia dumneavoastra!

47 m2
2
1
Casa individuala pe nivel, 400 mp teren, Alba Iulia, cartier Partos!

Vânzare

10 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare o casa noua pe nivel, situata in Alba Iulia cartier Partos. Casa se vinde finisata la cheie si este structurata astfel: bucatarie open space cu living, 2 dormitoare, 2 bai. Imobilul este construit pe o parcela de 400mp si este racordat la toate utilitati! Merita atentia dumneavoastra!

400 m2
3
2
Apartament 4 camere decomandat, etaj 2, Ampoi 3

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 4 camere decomandat, situat la etajul 2, in Ampoi 3. Imobilul este structurat astfel: 3 camere cu acces separat, 1 living, bucatarie spatioasa, balcon inchis in termopan, 2 holuri, dressing si 2 bai. Merita atentia dumneavoastra!

80 m2
4
2
Apartament 2 camere decomandat, Cetate, bloc nou, etajul 1

Închiriere

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre  inchiriere apartament cu 2 camere decomandat  situat in Cetate intr-un bloc nou la etajul 1. Imobilul dispune de bucatarie, living,  dormitor, hol, baie si balcon. Se  inchiriaza mobilat-utilat. Detine loc de parcare! Merita vazut! Ocupabil imediat!

55 m2
2
1
Apartament 3 camere decomandat, Tolstoi

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandat situat in  Tolstoi. Imobilul are o suprafata utila de 70 mp. si dispune de sufragerie, bucatarie, 2 camere, baie. Apartamentul este situat intr-o zona linistita! Merita atentia dumneavoastra!

69 m2
3
1
Apartament 2 camere finisat, bloc nou, Cetate

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 2 camere situat in Cetate zona Stadion, bloc nou. Imobilul este finisat, detine loc de parcare si se vinde mobilat-utilat!

52 m2
2
1
Apartament 4 camere, 2 bai, parter inalt, Zona Closca

Vânzare

10 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 4 camere decomandat situat in Cetate, zona Closca, parter inalt. Imobilul in suprafata de 80 mp dispune de izolatie exterioara, loc de parcare si boxa la subsol! Necesita renovare! Pozitie buna!

80 m2
4
Apartament 2 camere, etajul 2, Cetate zona Mercur

Închiriere

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandat situat in Cetate zona Mercur la etajul 2. Imobilul are o suprafata utila de 50 mp si dispune de sufragerie, bucatarie, dorimitor, baie cu geam, balcon. Imobilul este situat in apropiere de statie de transport in comun, scoala, gradinita. Zona buna, merita […]

50 m2
2
1
Apartament 3 camere, Cetate-Bulevard, etajul 3

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 3 camere situat in Cetate zona Bulevard la etajul 3. Imobilul este compartimentat astfel: 2 dormitoare, sufragerie, hol central, bucatarie spatioasa, 0 baie cu geam de aerisire. Imobilul este imbunatatit cu centrala termica proprie, gresie, faianta! Pozitie foarte buna! Merita atentia dumneavoastra!

3
1
Apartament 3 camere decomandat, Cetate-Liceul Sportiv

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in Cetate, zona Liceul Sportiv. Imobilul dispune de 70 mp, 3 camere, hol, 2 bai, balcon inchis in termopan, bucatarie cu incalzire in pardoseala. Apartamentul este situat in apropiere de scoli, gradinite, magazine, statie de autobuz.Pozitie buna! Merita atentia dumneavoastra!

70 m2
3
2
Apartament 3 camere decomandat, 2 bai, bloc de caramida, Cetate-Closca

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in Cetate zona Closca, bloc de caramida, foste proprietati, etajul 4. Imobilul in suprafata de 72 mp, dispune de 3 camere, bucatarie, 2 bai, hol, balcon. Detine pod si boxa de 8 mp. Apartamentul necesita renovare. Pozitie buna!

72 m2
3
2
Apartament 3 camere cu GARAJ, Cetate – Mercur

Vânzare

12 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament de 3 camere situat in Cetate zona Mercur, bloc nou,  parter inalt. Imobilul dispune de 90 mp si este compartimentat astfel: hol principal, doua dormitoare, 2 bai, sufragerie, bucatarie cu acces spre balcon. Detine GARAJ!  Zona linistita, pozitie excelenta! Merita atentia dumneavoastra!

90 m2
3
2
Apartament 3 camere decomandat zona Stadion

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in  zona Stadion, bloc termoizolat exterior. Imobilul dispune de 3 camere, bucatarie, hol, 2  balcoane, baie. Apartamentul este finisat, detine spatiu de depozitare in pod si loc de parcare! Pozitie buna! Merita atentia dumneavoastra!

70 m2
3
1
Casa semifinisata cu 2200 mp teren, Hapria

Vânzare

1 an în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare casa semifinisata situata in Hapria. Imobilul este compus din 2 corpuri de cladire fiind structurat astfel: primul corp dispune de 2 dormitoare, debara, living spatios, bucatarie, bucatarie de vara, iar cel de-al doilea corp dispune de bucatarie open space cu living, baie. Detine 2200 mp teren, pivnita si garaj! […]

120 m2
5
2
Apartament 3 camere cu GARAJ, Tolstoi, etajul 1

Închiriere

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere apartament de 3 camere decomandat situat in Tolstoi la etajul 1. Imobilul este dotat cu centrala termica, geamuri termopan, parchet, gresie, faianta. Detine GARAJ si pivnita! Se inchiriaza mobilat si utilat complet.Merita vazut!

70 m2
3
2
Apartament de inchiriat 2 camere, finisat, mobilat, Cetate!

Închiriere

1 an în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre inchiriere un  apartament cu 2 camere semidecomandat situat in zona Cetate-Piata. Imobilul are o suprafata de 54 mp,este situat la etajul 2 din 4, finisat, mobilat si utilat complet. Ocupabil imediat!

54 m2
2
1
Garsoniera decomandata, etajul 2, Cetate-Spital

Închiriere

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre inchiriere o garsoniera decomandata situata in Cetate zona Spital, etajul 2. Imobilul se inchiriaza mobilat-utilat! Zona buna, merita atentia dumneavoastra!

32 m2
1
1
Apartament 3 camere, Cetate-Kaufland, etajul 2

Închiriere

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere apartament 3 camere situat in Cetate zona Kaufland, bloc nou  la  etajul 2. Imobilul se inchiriaza complet mobilat si utilat! Merita vazut!

60 m2
3
1
Casa de inchiriat, finisata, Cetate!

Închiriere

1 an în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre inchiriere o casa  situata  in zona Cetate – Casa de Cultura. Imobilul este compartimentat astfel: la parter 1 camera, 1 bucatarie nemobilata, cu posibilatatea de a fi utilata si mobilata , iar la etaj 3 camere mari si luminoase, 2 bai, 1 balcon. Suprafata utila a casei  este 100 […]

110 m2
4
2
Casa finisata cu garaj si 720 mp teren, zona Barabant

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare casa finisata situata in Zona Barabant. Casa dispune de 160 mp construiti, compartimentata astfel: bucatarie cu loc de sevit masa si spatiu de gatit, 4 camere, 2 bai, hol bucatarie de vara, terasa si mansarda pe toata suprafata casei. Detine curte si gradina in suprafata de 720 mp, garaj […]

160 m2
4
2
Apartament 3 camere decomandat, 2 balcoane, Cetate-Lidl

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare propune spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in Cetate, zona Lidl, bloc acoperit. Imobilul dispune de 70 mp, de bucatarie spatioasa, hol mare, 2 dormitoare, living, 2 balcoane unul deschis, unul inchis in termopan, baie. Apartamentul se vinde mobilat! Merita vazut!    

70 m2
3
1
1/2 Duplex finisat in suprafata de 140 mp, Cetate-Piata-Nazareth Illit

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare 1/2 duplex in suprafata utila de  140 mp situat in  Cetate-Piata-Nazareth Illit. Casa este structurata astfel: La demisol se regaseste un beci in suprafata de 25 mp, la parter,  living, bucatarie cu acces spre terasa si camara, dressing, baie de serviciu foarte spatioasa  iar la etaj, 2 dormitoare  […]

140 m2
3
2
Apartament 2 camere, Cetate-Spital

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat in Cetate zona Spital. Imobilul dispune de 38 mp si este compartimentat astfel: sufragerie, bucatarie, hol, baie cu geam de aerisire. Apartamentul datorita pozitiei, este pretabil pentru investitie! Merita atentia dumneavoastra!

38 m2
2
1
Apartament 3 camere decomandat, Cetate

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandat, situat in Cetate. Imobilul are o suprafata utila de 74 mp si este compus din: 2 dormitoare, living spatios, hol, bucatarie, 2 bai una cu geam de aerisire, camara, balcon mare. In plus detine loc de parcare! Zona linistita, merita atentia dumneavoastra!

74 m2
3
2
Casa renovata cu 1200 mp teren, Centru, zona Garii

Vânzare

1 an în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare casa renovata cu 1200 mp teren situata in Centru, zona Garii. Imobilul in suprafata de 120 mp dispune de bucatarie cu loc de servit masa, baie, 2 camere, dormitor cu dressing, 2 holuri, pod mansardat cu posibilitate de amenajare spatiu de locuit. Casa detine dependinte, pivnita, curte pavata, gradina […]

120 m2
3
1
Apartament 3 camere, 2 balcoane, etaj intemediar, Cetate, zona M-uri

Vânzare

1 an în urmă

Agentia Cristian Imobiliare proupune spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in Cetate, zona M-uri, etaj intermediar. Imobilul in suprafata de 70 mp este compartimentat astfel: 3 camere, bucatarie, 2 holuri, 2 bai, un balcon inchis in termopan si un balcon deschis cu vedere la Parc. Apartamentul necesita imbunatatiri! Pozitie deosebita!

70 m2
3
2
Apartament 2 camere-decomandat, Ampoi

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament de 2 camere decomandat situat in Ampoi intr-un  bloc termoizolat exterior. Imobilul este compus din 2 camere, bucatarie, hol, baie. Este finisat cu centrala termica, parchet laminat, gresie, faianta, usa metalica. Se vinde complet mobilat si utilat. Detine pivnita si si loc de parcare! Merita vazut! […]

54 m2
2
1
Apartament cu 2 camere decomandat, Ampoi 3

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va  propune spre vanzare  un apartament cu 2 camere decomandat situat in Ampoi 3. Imobilul are o suprafata de 52 mp si dispune de hol spatios cu acces in sufragerie, bucatarie cu balcon, dormitor si baie!  Apartamentul detine  pivnita, izolatie exterioara si se vinde mobilat si utilat!!!

52 m2
2
1
Apartament 4 camere, finisat, garaj Cetate-Piata!

Vânzare

1 an în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament cu 4 camere decomandate,  cu scara interioara, in suprafata de 130 mp, la etajul 3, in Cetate. Imobilul este mobilat si dispune de balcon deschis mare si luminos, 3 bai, dressing  si garaj in suprafata de 20 mp. Imobilul este situat ultracentral. Merita vazut!

130 m2
4
3
Apartament 3 camere decomandat, Cetate-Liceul Sportiv

Vânzare

Agwntia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere, situat in  Cetate zona Liceul Sportiv. Imobilul are o suprafata utila de 75 mp si dispune de sufragerie, 2 dormitoare, 1 baie, 1 balcon. Imobilul este situat in apropiere de statie de transport in comun, scoala, gradinita! Detine loc de parcare! Zona buna, […]

75 m2
3
1
Apartament 3 camere decomandat, Cetate-Mercur

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandat, Cetate zona Mercur.  Situat in apropiere de supermarket, statie de transport in comun, scoli, gradinita. Imobilul este recent finisat! Merita atentia dumneavoastra!

75 m2
3
1
Apartament 3 camere, finisat, 120 mp, scara interioara, garaj ,Cetate!

Vânzare

1 an în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament cu 3 camere decomandate, cu scara interioara, in suprafata de 120 mp, la etajul 3, in Cetate. Imobilul este partial mobilat  si  utilat si dispune de balcon deschis mare si luminos, 2 bai, 2 dressing-uri  si garaj in suprafata de 20 mp. Imobilul este situat ultracentral. Merita […]

120 m2
3
2
Duplex finisat zona Ampoi 3!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare casa tip duplex avand o suprafata utila de 100 mp si 234 mp de teren situata in Ampoi 3 zona Arex.Imobilul este compartiment astfel: – la parter: living, hol, bucatarie,  baie – la etaj: 3 dormitoare, baie – terasa dotata cu spatiu de gratar, soba si chiuveta Constructia […]

234 m2
4
2
Apartament 3 camere decomandat, Centru, etajul 1

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in Centru la etajul 1, bloc cu lift, cu o suprafata utila de 65 mp. Imobilul este compus din 3 camere, bucatarie  spatioasa, baie cu geam de aerisire si balcon. Apartamentul dispune de centrala termica, parchet de stejar, geamuri termopan, gresie si faianta. […]

65 m2
3
1
Apartament cu 3 camere decomandat, finisat,Cetate- Mercur!

Vânzare

1 an în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune  spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandat situat in Cetate zona Mercur. Imobilul detine o  suprafata de 72 mp, este finisat ,si se afla situat in apropriere de scoli, gradinite, magazine, etc. Posibilitate de spatiu comercial. Zona foarte buna! Merita atentia dumneavoastra!

72 m2
3
1
Teren intravilan 598 mp, Alba-Micesti!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va propune  spre vanzare teren intravilan in suprafata de 598 mp,  situat in Alba-Micesti, cartier Orizont,  Imobilul are o deschidere de 19 mp si adancime  de 30 mp.  Pretul este negociabil .

598 m2
Apartament 4 camere decomandat, etaj 3, Cetate-Mercur

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 4 camere decomandat situat la etajul 3 in Cetate zona Mercur. Imobilul in suprafata de 87 mp, dispune de bucatarie spatioasa cu camara, sufragerie, 3 dormitoare, 2 bai, balcon. Apartamentul este imbunatatit cu centrala termica, geamuri termopan, usa metalica,izolatie exterioara! Merita vazut! Pozitie buna!

87 m2
4
1
Apartament 3 camere cu garaj si boxa, etaj 1, Tolstoi

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 3 camere decomandat situat la etajul 1, zona Tolstoi. Imobilul in suprafata de 70 mp este compartimentat astfel: bucatarie cu acces la balcon inchis, hol, sufragerie, 2 dormitoare, 2 bai, una cu geam de aerisire. Apartamentul este spatios, partial finisat si se vinde cu boxa si garaj!

70 m2
3
2
Garsoniera finisata complet, zona Centru

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare garsoniera situata in zona Centru, in apropiere de scoli, gradinite, statii de autobus, mall, magazine, etc. Imobilul in suprafata de 30 mp este finisat complet, baie renovata, usi schimbate si se vinde mobilat utilat! Merita vazut!

30 m2
1
1
Apartament 3 camere decomandat, finisat, Cetate

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament de 3 camere decomandat situat in Cetate, bloc foste proprietati.Imobilul in suprafata de 80 mp  este finisat cu centrala termica, parchet, gresie, faianta, geamuri termopan, usa metalica. Zona buna! Merita vazut!

80 m2
3
1
Apartament 4 camere decomandat Cetate-Tolstoi, etajul 3

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament de 4 camere decomandat situat in Cetate-Tolstoi la etajul 3 ,termoizolat exterior.Imobilul  are suprafata de 80 mp si este compartimentat astfel living, 3 dormitoare, balcon, bucatarie, 2 bai. Dispune de loc de parcare si pivnita. Zona buna! Merita vazut!

80 m2
4
2
Apartament 2 camere, Cetate-Bulevard

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat in Cetate zona Bulevard. Imobilul este situat in apropiere de statiile de transport in comun, scoala, gradinita. Detine loc de parcare! Zona buna, merita atentia dumneavoastra!

50 m2
2
1
Apartament 3 camere decomandat, 2 balcoane, etaj 1, Zona Ultracentrala

Vânzare

1 an în urmă

Agentia Cristian Imobiliare propune spre vanzare apartament 3 camere decomandat in suprafata de 70 mp situat in Zona Ultracentrala, etaj 1. Apartamentul dispune de sufragerie, bucatarie cu acces la un balcon inchis, 2 bai, hol, 2 dormitoare cu balcon. Imobilul este imbunatatit cu centrala termica, izolatie exterioara, geamuri termopan, usa metalica. Ideal investitie! Panorama deosebita!

70 m2
3
2
Apartament 3 camere, Cetate-Mercur etajul 3

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament cu 3 camere decomandat, situat in zona Cetate zona Mercur la etajul 3.  Imobilul este situat in apropriere de piata,scoli, gradinite, etc. Detine pivnita! Merita vazut! Ocupabil imediat!

65 m2
3
1
Apartament 3 camere decomandat, bloc nou, etaj intermediar, Ampoi 3

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament de 3 camere decomandat situat in Ampoi 3, bloc nou cu lift, etaj 3. Imobilul in suprafata de 80 mp este structurat astfel: bucatarie open space cu living, 2 dormitoare, 1 dressing , balcon, hol, baie .Imobilul este finisat complet, se vinde mobilat si utilat!

80 m2
3
1
Casa individuala, Centru, 850 mp teren

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare casa individuala situata in Centru. Casa este compusa din doua corpuri cu intrari separate, fiind structurata astfel: primul corp dispune de 2 dormitoare, bucatarie  si baie, iar cel de-al doilea corp de o bucatarie, o camera si baie. Casa detine 850 mp teren, din care 350 mp de gradina […]

3
2
Apartament 3 camere decomandat, Centru, etaj 1

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare propune spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in Centru, etaj 1. Imobilul in suprafata de 78,5 mp este compus din 3 camere, bucatarie cu acces la terasa interioara, hol, baie. Apartamentul este situat in apropiere de scoli, supermarket, institutii publice etc.

3
Apartament de 2 camere, Cetate-Bulevard

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament de 2 camere situat in Cetate – Bulevard. Imobilul este imbunatatit cu geamuri termopan, usa metalica, centrala termica proprie, geam la baie! Este situat intr-o zona foarte buna, merita atentia dumneavoastra! Pretabil pentru investitie!

37 m2
2
1
Apartament 4 camere, etajul 1, Cetate

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament cu 4 camere situat in Cetate  la etajul 1. Imobilul are o suprafata de 75 mp si este compus din 4 camere, bucatarie, debara, hol,  baie si un bolcon spatios. Recent finisat!  Zona linistita! Merita atentia dumneavoastra!

75 m2
4
1
Apartament 3 camere decomandat cu gradina, mobilat-utilat, Cetate

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 3 camere decomandat parter cu gradina, Cetate. Imobilul este compartimentat in 2 dormitoare, un salon, un hol, o bucatarie si o baie + gradina. Este finisat complet si dotat cu centrala termica, geamuri termopan, parchet laminat, gresie, faianta. Se vinde mobilat si utilat! Zona linistita, merita tentia dumneavoastra!

60 m2
3
1
1/2 Duplex, 4 camere, 370 mp teren, Oarda

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare 1/2 duplex din cărămida-125 mp utili + terasa 16 mp  situat in Oarda. Imobilul este structurat astfel:  Parter: living, bucătărie cu dining, baie de serviciu, cămara și terasa,  Etaj: 3 dormitoare, baie și balcon. Detine urmatoarele utilități: apa, gaz, curent, fosa septica. Duplexul se vinde cu geamuri termopan,  […]

125 m2
4
2
Casa individuala, Centru-Prefectura

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare o casa individuala situata  in  Centru  zona Prefectura cu o  suprafata utila de  98 mp, compartimentata astfel: 3 camere, bucatarie, baie. Detine o  suprafata  de 665 mp de teren, garaj si alte anexe, deschidere stradala de  12 ml. Este racordata la toate utilitatile! Proprietarul accepta credit! Zona foarte […]

98 m2
3
1
Spatiu comercial, Cetate-Spital

Închiriere

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere spatiu comercial situat la parter in  Cetate zona Spital. Imobilul are suprafata de 40  mp. Spatiul este pretabil pentru diverse activitati comerciale. Zona buna! Merita atentia dumneavoastra!

40 m2
2
1
Teren 480 mp de vanzare situat in Partos

Vânzare