Cristian Imobiliare

Bulevardul Revoluției 1989, Alba Iulia
Proprietăți: 506
Agenți: 6
Mobil: 0746-295-903
Email: cristian@apartamentealba.ro

Contact

Apartament 2 camere, Cetate zona Bulevard

Vânzare

7 ore în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament cu 2 camere situat in Cetate zona Bulevard la etajul 2.  Imobilul este compus din 2 camere, bucatarie, hol si baie. Este finisat cu centrala termica, geamuri termopan, parchet laminat, gresie, faianta, usi interioare noi, usa metalica. Merita vazut!

42 m2
2
1
Apartament 3 camere finisat Cetate

Vânzare

5 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in zona Cetate. Imobilul este finisat, dispune de o suprafata de 70 mp si este situat in apropriere de scoli, gradinite, magazine, etc. Merita vazut!

70 m2
3
2
Apartament 3 camere finisat Ampoi 3

Vânzare

5 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in zona Ampoi 3. Imobilul este finisat si dispune de o suprafata de 72 mp si este situat la etajul 4/4 bloc acoperit. Merita vazut!

72 m2
3
2
Apartament 3 camere decomandat Ampoi 3

Vânzare

5 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in zona Ampoi 3. Imobilul are o suprafatata de 71 mp, este situat la etajul 4 din 4, bloc acoperit. Ocupabil imediat. Merita vazut!

71 m2
3
2
Apartament 2 camere Cetate

Vânzare

O săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament 2 camere situat intr-o zona ultracentrala a orasului. Imobilul are o suprafat de 52 mp,  si se afla in apropiere de bulevarde, scoli, parc etc. Ocupabil imediat!

52 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat, 50 mp, Ampoi 3, etajul 3

Vânzare

O săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandat situat in Ampoi 3 la etajul 3. Imobilul are o suprafata utila de 50 mp si dispune de living, bucatarie, dormitor, balcon, o baie. Se vinde mobilat-utilat complet!  Zona linistita, merita atentia dumneavoastra!

50 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat, 64 mp utili, Centru-Mall

Vânzare

O săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandat situat in  Centru zona Mall la parter inalt intr-un bloc nou. Imobilul are o suprafata utila de 64 mp si dispune de living, bucatarie, dormitor dressing si acces spre balcon, o baie cu geam, si debara. Apartamentul se vinde impreuna cu garaj […]

65 m2
2
1
Apartament in vila, finisat, Alba -Micesti

Vânzare

O săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune  spre vanzare apartament in vila 3 camere,intrari separate, finisat situat in zona Alba- Micesti. Imobilul dispune de o suprafata 80 mp, este finisat complet. Imobilul se vinde in varianta mobilta-utilata. Detine terasa si loc de parcare. Merita vazut!

80 m2
3
1
Apartament 3 camere decomandat, Ampoi 3, etajul 1

Vânzare

O săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament cu 3 camere decomandat situat in Ampoi 3 la etajul 1. Imobilul dispune de 64 mp si este  compartimentat in 3 camere, bucatarie spatioasa cu acces la balcon, baie, hol. Zona linistita! Merita vazut!

65 m2
3
1
Apartament 2 camere finisat Cetate-Piata

Vânzare

O săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament 2 camere, semidecomandat modificat in decomandat, situat in zona Cetate-Piata. Imobilul are o suprafata de 52 mp, este finisat complet si este situat la etajul 2 din 4. Imobilul se vinde mobilat-utilat. Merita vazut!!!

52 m2
2
1
Apartament 4 camere cu scara interioara, Centru

Vânzare

O săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament 4 camere cu scara interioara, decomandat situat in Centru la etajul 3. Imobilul are o suprafata utila de 130 mp si este compartimentat in living, 3 dormitoare, bucatarie spatioasa, boxa, 2 bai, 2 balcoane mari. Apartamentul este finisat complet si se vinde mobilat-utilat. Pozitie buna. Merita atentia […]

130 m2
4
2
Apartament 2 camere, Cetate-Kufland

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in Cetate zona Kaufland la parter inalt cu balcon. Imobilul este finisat si se vinde mobilat si utilat! Merita atentia dumneavoastra!

50 m2
2
2
Apartament 3 camere, Cetate-Bulevard

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament de 3 camere situat in Cetatezona Bulevard. Imobilul este compus din 2 dormitoare, o sufragerie,  bucatarie, baie, hol! Zona buna, merita atentia dumneavoastra!

45 m2
3
1
Apartament 3 camere Ampoi 1, etajul 1, finisat

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament 3 camere situat in Ampoi 1, la etajul 1, bloc termoizolat exterior. Imobilul  este compus din 3 camere, bucatarie,1 baie cu geam de aerisire, balcon, 2 holuri.Este finisat recent si se poate vinde si mobilat-utilat!  Zona linistita! Merita vazut! Pret negociabil!

50 m2
3
1
Apartament 3 camere, Alba-Micesti, bloc nou

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 3 camere 65 mp situat intre Alba si Micesti, bloc nou! Imobilul detine 2 camere, bucatarie, hol si baie iar la mansarda mai este o camera care poate fi amenajata ca si dorimitor! Zona foarte buna, merita atentia dumneavoastra! Detine Certificat Energetic.

65 m2
3
1
Apartament 3 camere foste proprietati Cetate-Closca

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera  spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandat , situat in cartierul Cetate zona Closca  foste proprietati avand o  suprafata utila de 82 mp, cu 1 baie spatioasa, 1 balcon mare, pivnita proprietate personala si loc de parcare. Imobilul este situat in apropiere de statie de transport in comun, supermarket, […]

82 m2
3
1
Apartament 2 camere, Cetate-Mercur, etajul 2

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in Cetate zona Mercur. Imobilul este situat  la etajul 2 si are o suprafata de 54 mp. Apartamentul este finisat si se vinde mobilat si utilat! Merita atentia dumneavoastra!

54 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat, Ampoi 3

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament de 2 camere decomandat situat in Ampoi 3 cu suprafata de 52 mp, bloc termoizolat exterior. Imobilul este compus din 2 camere, bucatarie cu acces pe balconul inchis in termopan, hol si baie. Este finisat cu centrala termica, geamuri termopan, parchet laminat, gresie, faianta, usi interioare noi, […]

52 m2
2
1
Apartament 3 camere, Cetate-Closca, etajul 1

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 3 camere, situat in Cetate zona Closca la etajul 1. Imobilul dispune de 69 mp si este compartimentat in 2 dormitoare, sufragerie, hol central, bucatarie, 0 baie cu geam de aerisire, balcon.  Pozitie buna! Merita atentia dumneavoastra!

69 m2
3
1
Apartament 3 camere decomandat, Cetate – Mercur, etajul 1

Închiriere

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre  inchiriere apartament de 3 camere situat in Cetate zona Mercur la etajul 1. Imobilul se inchiriaza complet  mobilat-utilat.  Zona buna,  pozitie excelenta! Merita atentia dumneavoastra!

65 m2
3
2
Apartament 2 camere, Cetate, etajul 1

Închiriere

3 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere un apartament cu  2 camere situat in Cetate la etajul 1. Imobilul este compus din 2 camere, bucatarie, hol, baie, balcon. Se inchiriaza mobilat-utilat! RECENT RENOVAT! Merita atentia dumneavoastra!

40 m2
2
1
Apartament 5 camere, Ampoi 3, parter inalt

Vânzare

3 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament de 5 camere situat in Ampoi 3 la parter inalt. Imobilul se vinde mobilat-utilat complet! Pozitie excelenta! Zona linistia! Merita atentia dumneavoastra!

140 m2
5
1
Apartament 2 camere decomandat, Cetate-Closca, etajul 2

Vânzare

3 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandat situat in Cetate-Closca. Imobilul este situat  la etajul 2 si are o suprafata de 54 mp. Apartamentul are pivnita si se vinde mobilat si utilat! Merita atentia dumneavoastra!

55 m2
2
1
Apartament 2 camere, Cetate, etajul 3

Închiriere

3 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere un apartament cu  2 camere situat in Cetate zona Bulevard. Imobilul este compus din 2 camere, bucatarie, hol, baie, balcon. Se inchiriaza mobilat-utilat! Zona foarte buna! Merita atentia dumneavoastra!

44 m2
2
1
Apartament 2 camere, Cetate, etajul 1

Vânzare

4 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat in cartierul Cetate la etajul 1. Imobilul are o suprafata de 40 mp. Este situat in apropiere de statie de transport in comun, scoala, gradinita. Pretul este usor discutabil, proprietarul accepta credit . Merita atentia dumneavoastra!

Garsoniera finisata zona Ampoi 1

Vânzare

4 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare garsoniera confort 1 in suprafata de 30 mp, in zona Ampoi 1. Imobilul este finisat si este situaut la etajul 7/10. Imobilul se vinde  in varianta mobilata- utilata. Ocupabil imediat. Merita vazut!!!

30 m2
1
1
Apartament 3 camere, Cetate-Bulevard, etaj intermediar

Vânzare

1 lună în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 3 camere, situat in Cetate zona Bulevard la etajul 3. Imobilul dispune de 66 mp si este compartimentat in 2 dormitoare, sufragerie, hol central, bucatarie, 0 baie cu geam de aerisire, balcon. Se vinde mobilat-utilat! Detine loc de parcare! Pozitie buna! Merita atentia dumneavoastra!

64 m2
3
1
Apartament 2 camere, 50 mp, mobilat-utilat, etajul 2, Cetate zona Stadion

Vânzare

1 lună în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere in suprafata de 50 mp compus din living+bucatarie, dormitor, baie, situat in Cetate zoma Stadion la etajul 2. Pretul este negociabil! Merita atentia dumneavoastra!

50 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat, Cetate, bloc de caramida!

Vânzare

1 lună în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandat situat in Cetate zona Bulevard. Imobilul este compus din 2 camere, bucatarie, hol, baie, camara, balcon inchis in termopan. Se vinde complet mobilat si utilat. Zona linistita!  Imobilul detine si loc de parcare! Merita vazut!

40 m2
2
1
Apartament 3 camere, Cetate-Liceul Sportiv, etajul 2

Vânzare

1 lună în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament 3 camere,  Cetate-Liceul Sportiv, etajul 2. Imobilul este finisat si se vinde partial mobilat. Zona foarte buna, merita atentia dumneavoastra!

50 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat, Cetate

Vânzare

1 lună în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament 2 camere decomandat, foste proprietati situat in Cetate. Imobilul dispune de o suprafata utila de 52 mp si este compus din 2 camere, bucatarie cu camara, baie, dressing si boxa. Apartamentul este imbunatatit cu centrala termica, usa metalica, parchet , gresie si faianta. Pozitie buna! Merita vazut!

52 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat cu balcon, Cetate-Mercur!

Vânzare

1 lună în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament cu 2 camere decomandate situat in Cetate, zona Mercur. Apartamentul dispune de o suprafata utila de 50 mp si este compus din 2 camere, bucatarie, sufragerie cu balcon inchis in termopan si baie. Imobilul este imbunatatit cu centrala termica, parchet, gresie, faianta, geamuri termopan. Merita vazut! Pozitie […]

50 m2
2
1
Apartamente finisate in bloc nou Cetate

Vânzare

1 lună în urmă

Agentia Cristian Imobiliare   va ofera spre vanzare  apartamente finisate la cheie , situate in Cetate, pozitie excelenta! Imobilele  dispune de diferite suprafete  incepand de la  45 mp  pana la  55 mp. Apartamentele se vand finisate complet la cheie. Mai multe detalii va oferim telefonic 0746 295 903 – Cristian sau in urma unei vizionari. Merita […]

2
1
Apartament 3 camere, Cetate-Bulevard, etajul 2

Vânzare

1 lună în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 3 camere decomandat, situat in Cetate-Bulevard, etajul 2. Imobilul dispune de 80 mp si este compartimentat in 2 dormitoare, sufragerie, hol central, bucatarie, 0 baie, o camara, o debara, balcon. Se vinde mobilat-utilat! Pozitie buna!

80 m2
3
1
Apartament 4 cameret, 90 mp, Ampoi 3, etajul 2

Vânzare

1 lună în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament 4 camere  situat in  Ampoi 3 la etajul 2.  Imobilul dispune de 90 mp.  Zona buna, merita atentia dumneavoastra!

90 m2
4
1
Apartament 2 camere, Cetate zona Mercur

Vânzare

1 lună în urmă

Agrntia Cristian Imobiliare va  propune spre vanzare un apartament cu 2 camere 51 mp, situat in Cetate zona Mercur.  Imobilul este situat in apropiere de statie de transport in comun, scoala, gradinita. Pretul este usor discutabil, proprietarul accepta credit. Zona foarte buna!

51 m2
2
1
Apartament 2 camere, Cetate-Bulevard, etaj intermediar

Vânzare

1 lună în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament 2 camere,  situat in Cetate zona Bulevard la etajul 3. Imobilul dispune de  53 mp si este compus din 2 camare, bucatarie, balcon inchis, hol, camara, debara si  baie cu geam de aerisire. Apartamentul este imbunatatit cu centrala termica, gresie – faianta si parchet laminat. Merita atentia […]

50 m2
2
1
Apartament 2 camere, Cetate, etajul 2

Vânzare

1 lună în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere in suprafata de 43 mp, situat in zona Cetate la etajul 2. Recent finisat complet. Merita atentia dumneavoastra!

43 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat, etajul 1, Cetate-cartier rezidential

Vânzare

1 lună în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament 2 camere decomandat, etajul 1, bloc nou, Cetate, cartier rezidential. Imobilul dispune de 52 mp si este compartimentat astfel: 2 camere, bucatarie cu acces pe balcon, hol, baie . Imobilul este dotat cu centrala termica proprie, geamuri termopan, usi interioare noi, parchet laminat, gresie, faianta, usa metalica. […]

52 m2
2
1
Apartamente 2 camere, decomandate, Cetate-Skit, bloc nou, etajul 1

Vânzare

1 lună în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va oferim spre vanzare apartamente cu 2 camere decomandate situate in Cetate zona Skit, bloc nou la etajul 1. Imobilele au o suprafata cuprinsa intre 51 mp si 55 mp cu  predare la cheie in luna MAI! Zona foarte buna, panorama deosebita! Pretabile pentru investitie datorita pozitionarii! Merita vazute! Pretul este de […]

51 m2
2
1
Apartament 3 camere decomandat, etaj intermediar, Centru

Vânzare

1 lună în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament  decomandat cu 3 camere, situat in Centru, etaj intermediar, cu o suprafata utila de 85 mp, cu 2 bai, 2 balcoane, loc de parcare. Imobilul este situat in apropiere de statie de transport in comun, scoala, gradinita. Zona buna, merita atentia dumneavoastra!

85 m2
3
2
Apartament 3 camere decomandat, finisat, Tolstoi

Vânzare

1 lună în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va  propune spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandat, situat in Cetate zona Tolstoi la etajul 3. Imobilul are suprafata utila de 80 mp si dispune de sufragerie, dormitor, cu 2 bai, 1 balcon. Detine loc de parcare! Zona foarte buna, merita atentia dumneavoastra!

80 m2
3
2
Apartament 2 camere decomandat, zona Cetate-Piata

Vânzare

1 lună în urmă

Agrntia Cristian Imobiliare va  propune spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandat, situat in cartierul Cetate zona Piata, etajul 3 din 4 cu o suprafata utila de 52 mp.  Imobilul este situat in apropiere de statie de transport in comun, scoala, gradinita. Pretul este usor discutabil, proprietarul accepta credit. Detine loc de parcare. Zona […]

51 m2
2
1
Apartament 3 camere , Cetate, etajul 1

Vânzare

1 lună în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament de 3 camere situat in Cetate etajul 1. Imobilul este compus din 2 dormitoare, o sufragerie,  bucatarie, baie, hol, balcon inchis! Zona buna, merita atentia dumneavoastra!

45 m2
3
1
Garsoniera decomandata, Cetate-Spital

Vânzare

1 lună în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare o garsoniera decomandata situata in Cetate zona Spital la parter. Imobilul are suprafata totala de 34 mp. Imobilul este situat in apropiere de statie de transport in comun, scoala, gradinita. Dispune de  loc de parcare!  Pretul este usor discutabil, zona buna, merita atentia dumneavoastra!

34 m2
1
1
Apartament 2 camere, Cetate-Bulevard, etajul 2

Vânzare

1 lună în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in Cetate zona Bulevard, etajul 2, bloc de caramida, termoizolat exterior. Imobilul este structurat astfel: 1 dormitor, bucatarie, sufragerie cu acces spre balcon, baie. Este finisat cu centrala termica, parchet laminat, gresie, faianta, usi interioare schimbate, usa metalica, geamuri termopane. Se vinde […]

45 m2
2
1
Apartament 2 camere finisat Cetate-Bulevard

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament cu 2 camere, 54 mp, situat intr-o zona ultracentrala, in apropiere de Bulevard. Este finisat complet si se vinde mobilat-utilat. Imobilul detine loc de parcare. Merita vazut!

54 m2
2
1
Apartament 1 camere, decomandat, Cetate-bloc nou

Închiriere

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere apartament cu 1 camera confort 1, situat in Cetate la parter, bloc nou. Imobilul dispune de o suprafata utila de 36 mp si este compus dintr-o camera, bucatarie, hol, baie si balcon. Apartamentul este finisat si se inchiriaza mobilat-utilat. Merita vazut!

36 m2
1
1
Apartament 2 camere decomandat, zona Bowling

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 2 camere decomandat situat in zona Bowling. Imobilul dispune de 50 mp si este compartimentat in 2 camere, bucatarie, hol, baie cu geam de aerisire, balcon. Zona buna!  Merita vazut!

50 m2
2
1
Garsoniera decomandata, zona Bowling-Flips

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare garsoniera decomandata situata in zona Bowling-Flips, cu suprafata utila  de 34 mp, termoizolata exterior.Garsoniera este compusa din camera, bucatarie  ,hol si baie.Imobilul este imbunatatit cu centrala termica, parchet laminat, gresie, faianta ,geamuri termopan ,usa metalica,usi interioare noi.Se vinde mobilat -utilat.Merita vazut!

34 m2
1
1
Apartament 2 camere decomandat, Ampoi 1

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandate, situat in cartierul  Ampoi 1, etaj intermediar. Imobilul are suprafata utila de 60 mp si dispunde de dormitor, sufragerie,  baie, hol spatios. Este situat in apropiere de statie de transport in comun, scoala, gradinita.  Detine boxa si loc de parcare! Se vinde […]

60 m2
2
1
Casa individuala P+E, Alba-Micesti

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare casa individuala P+E, zona Alba-Micesti, in suprafață utila de 232 mp si suprafață de teren de  540 mp. Imobilul este compus la parter din: living, bucatarie cu iesire pe terasa, hol, camera tehnica, camara, baie, salon iar la etaj dispune de 3 dormitoare, dressing,birou, baie. In plus detine […]

232 m2
5
2
Apartartament 2 camere decomandat Cetate,Parter,cu balcon

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament de 2 camere decomandat, cu suprafata de 51 mp ,situat in Cetate ,aproape de Bulevardul Transilvaniei,bloc termoizolat exterior.Apartamentul este compus din 2 camere,bucatarie cu acces spre balcon, baie cu geam ,hol spatios. Imobilul este imbunatatit cu centrala termica ,parchet laminat, usi interioare noi ,gresie, faianta, geamuri termopan,usa […]

51 m2
2
1
Apartament 3 camere decomandat Centru ,zona Primarie, etaj 2, finisat, mobilat ,utilat

Închiriere

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere apartament 3 camere decomandat situat in Centru, cu suprafata de 80 mp ,la etajul 2,bloc de 4 etaje,izolat termic si fonic..Apartamentul este compartimentat astfel:1 living, 1 bucatarie ,2 dormitoare,2 bai, 1 balcon inchis,1 hol.Se inchiriaza complet mobilat si utilat(tv hd in fiecare camera,saltele pat cu spuma de memorie, […]

80 m2
3
2
Apartament 3 camere decomandat Ampoi 3, etaj 2 ,mobilat

Vânzare

3 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in Ampoi 3, etajul 2 ,termoizolat exterior, cu suprafata de 67 mp.Apartamentul este compus din 3 camere,bucatarie cu acces in balcon ,2 bai, hol.Imobilul detine centrala termica,parchet,gresie,faianta,geamuri termopan, usi interioare noi.Se vinde complet mobilat.Merita vazut!

67 m2
3
2
Apartament 3 camere decomandat, Cetate, foste proprietati

Vânzare

3 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament cu 3 camere decomandat situat in Cetate, foste proprietati, 80  mp. Imobilul este spatios si dispune de 2 camere, sufragerie, bucatarie cu camara si acces spre balcon, 2 bai. Detine pivnita si loc de parcare. Zona foarte buna! Merita vazut!

80 m2
3
2
Apartament 2 camere decomandat Ampoi 1 , finisat,mobilat-utilat

Vânzare

3 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament 2 camere decomandat situat in Ampoi 1, bloc cu lift, termoizolat exterior, cu suprafata de 50 mp. Apartamentul este finisat si se vinde mobilat-utilat. Merita vazut!

50 m2
2
1
Apartament cu 3 camere, Cetate-Kaufland, bloc nou

Vânzare

3 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament cu 3 camere situat in  Cetate-Kaufland, bloc nou. Imobilul are o suprafata de 60 mp si dispunde de 2 doermitoare,  livingul open space cu bucataria, baie. Zona foarte buna, merita atentia dumneavoastra!

60 m2
3
1
Garsoniera etajul 3, Bowling-Flips

Vânzare

3 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare garsoniera decomandata situata in zona Bowling-Flips, etajul 3. Imobilul are o suprafata utila de 35 mp si este compartimentat astfel: dormitor, hol, bucatarie, camara baie! Este imbunatatita cu geamuri termopan, centrala termica proprie, gresie,  faianta, usa metalica.  Merita atentia dumneavoastra!

35 m2
1
1
Apartament 2 camere, etajul 2, Cetate-Mercur

Vânzare

3 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandat situat in Cetate zona Mercur la etajul 2. Imobilul are o suprafata utila de 50 mp si dispune de 2 camere, bucatarie, hol, baie cu geam de aerisire, 1 balcon. In plus detine  GARAJ. Proprietarul accepta credit. Zona foarte buna!

50 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat, Cetate-Mercur, etajul 1

Închiriere

3 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre inchiriere apartament cu 2 camere decomandat situat in Cetate zona Mercur la etajul 1. Imobilul este recent finisat si se inchiriaza complet mobilat! Detine pivnita si loc de parcare! Zona linistita. Merita atentia dumneavoastra!

50 m2
2
1
Apartament 2 camere, Cetate-Bulevard

Închiriere

3 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere un apartament cu  2 camere situat in Cetate zona Bulevard. Imobilul este compus din 2 camere, bucatarie, hol, baie, balcon. Este finisat si se inchiriaza mobilat-utilat!Zona foarte buna! Merita atentia dumneavoastra!

40 m2
2
1
1/2 duplex la gri sau finisat la cheie, Alba-Micesti

Vânzare

3 luni în urmă

Agentia Crisian  Imobiliare va ofera spre vanzare 1/2 duplex la gri situata  in zona  Alba-Micesti, 193 mp si 300 mp teren. Imobilul este compus din: parter si etaj. Parterul este compus din sufragerie, bucatarie, hol, o baie iar la Etaj avem trei camere(unul cu baie proprie), o  baie mare, hol, un balcon. Se poate achizitiona […]

193 m2
4
2
Apartament 2 camere Cetate

Vânzare

3 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament de 2 camere situat in Cetate,cu suprafata de 50 mp, bloc termoizolat exterior. Imobilul este compus din bucatarie spatioasa, 2 camere, 2 holuri, baie, balcon inchis in termopan. Este finisat cu centrala termica, geamuri termopan, parchet laminat, gresie, faianta, usi interioare noi, usa metalica.Se vinde mobilat, […]

50 m2
2
1
Apartament 3 camere cu 2 balcoane, decomandat, Cetate-Mercur

Vânzare

3 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament de 3 camere decomandat situat in Cetate zona Mercur,  la etajul 3, bloc de 4 etaje, termoizolat exterior. Imobilulul dispune de o suprafata de 70 mp si este compus din bucatarie spatioasa, sufragerie cu balcon, 2 dormitoare, unul dintre ele are balcon, 2 bai (baia mare […]

3
2
Apartament 3 camere, finisat in vila, Cetate !!!

Vânzare

3 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare  va ofera spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in vila in Cetate, zona Schit.  Imobilul dispune de 72 mp si este compartimentat in sufragerie, 2 dormitoare, bucatarie, balcon mare pe ambele dormitoare. Apartamentul este finisat complet si se vinde mobiltat-utilat. Pozitie buna! Merita vazut !!!

72 m2
3
1
Apartament 3 camere Ampoi 3 ,etajul 2, mobilat,utilat

Vânzare

3 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament 3 camere situat in Ampoi 3,la etajul 2, bloc termoizolat exterior, cu suprafata de 70 mp.Apartamentul este compus din 3 camere,bucatarie cu acces in balcon,1 baie,1 hol.Este finisat cu centrala termica,parchet laminat,gresie,faianta,geamuri termopan,usa metalica.Se vinde complet mobilat si utilat.Merita vazut!Pret negociabil!

70 m2
3
1
Apartament 2 camere, Cetate-Bulevard

Închiriere

3 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere  apartament cu 2 camere, situat in Cetate zona Bulevard, etajul 3. Se inchiriaza  mobilat-utilat. Ocupabil imediat! Detine loc de parcare! Zona foarte buna!

33 m2
2
1
Garsoniera decomandata, Cetate-Scoala Nr. 7

Vânzare

3 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare garsoniera decomandata, situata in Cetate zona Scoala Nr. 7. Imobilul are o suprafata utila de 32 mp si este compartimentat astfel: dormitor cu acces spre balcon, hol, bucatarie, baie cu geam de aerisire! Zona foarte buna! Merita atentia dumneavoastra!

32 m2
1
1
Garsoniera Cetate,zona Stadion,finisata,etaj intermediar

Vânzare

3 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare garsoniera situata in Cetate,zona Stadion,bloc cu lift cu suprafata de 28 mp.Garsoniera este compusa din bucatarie deschisa ,dormitor, baie ,camara.Este finisata cu centrala termica,parchet laminat,gresie,faianta,usi interioare noi,usa metalica.Se vinde complet mobilata.Merita vazuta!

28 m2
1
1
Apartament 1 camere, decomandat, 45 mp, Centru

Închiriere

1 an în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere apartament 1 camera confort 1, situat in Centru, etaj intermediar, bloc cu lift. Imobilul dispune de o suprafata utila de 45 mp si este compus dintr-o camera, bucatarie, hol, debara, dressing, baie si balcon. Apartamentul este finisat si se inchiriaza mobilat-utilat. Merita vazut!

45 m2
1
1
Apartament 2 camere Cetate ,bloc nou, parter cu gradina

Vânzare

3 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament de 2 camere decomandat situat in Cetate,cartier rezidential,la parter,cu suprafata de 55 mp.Apartamentul este finisat complet,se vinde mobilat,utilat.Dispune de gradina si loc de parcare!Merita vazut!

55 m2
2
1
Teren de vanzare, Orizont-Micesti

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare 400 mp de teren pentru constructie casa,  situat intre Orizont si Micesti. Terenul are utilitatile in fata. Merita atentia dumneavoastra!

400 m2
Apartament 2 camere, etajul 3, Cetate-Closca

Vânzare

3 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in Cetate zona Closca la etajul 3. Imobilul are o suprafata utila de 53 mp si dispune de 2 camere, bucatarie, hol, baie, 1 balcon. In plus detine loc de parcare . Pretul este negociabil, proprietarul accepta credit. Zona foarte buna! Merita […]

53 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat, Tolstoi

Vânzare

3 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandat, situat in zona Tolstoi la parter inalt. Imobilul are suprafata utila de 50 mp si dispunde de dormitor, sufragerie,  baie cu geam de aerisire, debara, hol spatios. Este situat in apropiere de statie de transport in comun, scoala, gradinita. Pretul este usor […]

50 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat Cetate-BULEVARD

Închiriere

3 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre inchiriere apartament 2 camere Cetate-Bulevard,bloc cu lift,etaj intermediar.Apartamentul este finisat,se inchiriaza complet mobilat si utilat.Merita vazut!

52 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat, Stadion-Bazinul Olimpic

Închiriere

3 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere  apartament cu 2 camere decomandat, situat in zona Stadion-Bazinul Olimpic. Imobilul este finisat si se inchiriaza  mobilat-utilat. Ocupabil imediat! Zona  buna!

55 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat, Cetate-Bulevard

Vânzare

3 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va overa spre vanzare apartament cu 2 camere decomandat, situat in Cetate zona Bulevard. Imobilul dispune de 46 mp si este compartimentat astfel: dormitor, sufragerie, bucatarie, hol, baie, balcon. Este imbunatatit cu centrala termica, geamuri termopan, usa metalica,  izolatie exterioara! Pozitie foarte buna, zona linistita!

46 m2
2
1
1/2 Duplex finisat la cheie, Alba-Micesti

Vânzare

3 luni în urmă

Agentia Crisian  Imobiliare va ofera spre vanzare 1/2 duplex finisat la cheie, Alba-Micesti, 100 mp si 210 mp teren. Imobilul este compus din: parter si etaj. Parterul este compus din sufragerie, bucatarie, hol, o baie cu dus, dressing si doua debarale iar la Etaj avem trei camere, o  baie mare cu cada, hol, un balcon. […]

100 m2
4
2
Garsoniera mobilata -utilata, Cetate-Mercur, parter inalt

Vânzare

3 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliarea ofera spre vanzare garsoniera decomandata situata in zona Cetate-Piata, parter inalt, cu suprafata de 32 mp, termoizolata exterior. Garsoniera este compusa din camera, bucatarie, baie(cu geam), hol. Este finisata cu centrala termica, parchet de stejar, geamuri termopan, gresie, faianta. Se vinde mobilata-utilata. Dispune de loc de parcare. Merita vazuta!

32 m2
1
1
Apartament cu 2 camere decomandat, Cetate-Lidl

Vânzare

3 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandat situat in Cetate-Lidl la parter inalt. Imobilul este situat in apropiere de statie de transport in comun, scoala, gradinita. Proprietarul accepta credit. Detine camara, pivnita si loc de parcare. Merita atentia dumneavoastra!

52 m2
2
1
Garsoniera Cetate, etaj intermediar, mobilata-utilata

Vânzare

4 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare garsoniera situata in Cetate, cu suprafata utila de 32 mp ,etajul 3 , termoizolata exterior. Imobilul este compus din camera, bucatarie cu balcon, baie cu geam de aerisire, hol. Dispune de geamuri termopan, parchet, gresie, faianta, usa metalica. Se vinde mobilata-utilata. Merita vazuta! Pret negociabil!

32 m2
1
Apartament 3 camere(modificat in 2 camere) Cetate ,mobilat,utilat

Vânzare

4 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 3 camere, Cetate,bloc izolat exterior Imobilul dispune de 5o mp si este compartimentat astfel:  2 dormitoare, bucatarie spatioasa, hol si baie. Imobilul este finisat  si  se vinde mobilat!-utilat! Merita vazut!

50 m2
3
1
Apartament 2 camere, Cetate-Mercur

Vânzare

4 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va overa spre vanzare apartament cu 2 camere decomandat, situat in Cetate zona Mercur. Apartamentul dispune de 50 mp si este compartimentat in dormitor, sufragerie, bucatarie, hol, baie cu geam de aerisire, balcon. Este imbunatatit cu centrala termica, parchet, gresie, faianta, usi interioare schimbate, izolatie exterioara! Pozitie foarte buna, zona linistita!

50 m2
2
1
Apartament 5 camere Centru , etajul 1, pe 3 nivele

Vânzare

4 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 5 camere decomandat Centru, structurat pe 3 nivele. Imobilul este compus din 3 dormitoare, 2 bai, 2 sufragerii, 1 bucatarie,detine 4 balcoane si este structurat astfel: la primul nivel -o sufragerie cu iesire pe balcon, bucatarie cu balcon propriu, baie si debara, la nivel al doilea avem 2 […]

113 m2
5
2
Apartament 4 camere decomandat Cetate,foste proprietati,91 mp

Vânzare

4 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 4 camere decomandat situat in Cetate ,foste proprietati,91 mp,finisat.Apartamentul este spatios ,fiind compartimentat in 4 camere, bucatarie, 2 bai, camara, 2 balcoane.Detine pivnita si loc de parcare.Se vinde mobilat,utilat.Merita vazut!

91 m2
4
2
Apartament 1 camera, Centru-Mercur Shopping Center, etajul 1

Vânzare

4 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament cu o camera decomandat situat in Centru-Mercur Shopping Center la etajul 1. Imobilul dispune de 32 mp si este compartimentat astfel: camera cu acces pe balcon, bucatarie cu camara, hol, baie. Dispune de centrala termica proprie, parchet de lemn masiv, gresie, faianta. Zona foarte buna, aproape de […]

32 m2
1
1
Apartament 3 camere Centru, bloc nou ,etaj 1, cu garaj

Vânzare

4 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament de 3 camere decomandat, cu suprafata dev 69 mp,deosebit, situat in Centru la etajul 1 cu garaj(21,94 mp) si boxa(5,91 mp).Apartamentul este compus din 2 dormitoare,living cu bucatarie open space,baie cu geam de aerisire,balcon deschis.Imobilul este superfinisat si se vinde mobilat.Merita vazut!

69 m2
3
1
Apartament 2 camere, etajul 2, zona Dedeman

Vânzare

4 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandat, etajul 2, situat in zona Dedeman. Imobilul are suprafata utila de 56 mp si dispune de 2 camere, 1 baie, hol, 2 balcoane inchise in termopan. Detine loc de parcare!  Pretul este negociabil! Merita atentia dumneavoastra!

56 m2
2
1
Apartament cu 3 camere, decomandat, Cetate-Stadion

Vânzare

4 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere, decomandat,  2 bai, 68 mp, situat in Cetate-Stadion. Imobilul este situat in apropiere de statie de transport in comun, scoala, gradinita. In plus detine , pivnita si pod! Pretul este usor discutabil, proprietarul accepta credit. Merita atentia dumneavoastra!

68 m2
3
2
Apartament 2 camere, decomandat, etajul 1, Cetate-Closca

Vânzare

4 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in  Cetate zona Closca, intr-un bloc foste proprietati la etajul 1. Imobilul are o suprafata utila de 53 mp si dispune  de 2 camere, bucatarie,  hol,  baie cu geam, 1 balcon. In plus detine boxa la subsol si loc de parcare.  Pretul […]

53 m2
2
1
Apartament 4 camere decomandat, Cetate-Closca

Vânzare

4 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament de 4 camere decomandat situat in Cetate- Closca,  pozitie deosebita. Imobilul este compus din 3 dormitoare, o sufragerie,  bucatarie, 2 bai, hol, 2 balcoane spatiose, camara. Este imbunatatit cu centrala termica, parchet laminat, geamuri termopan, gresie, faianta, usa metalica. In plus detine boxa la subsol de […]

78 m2
4
2
Apartament 2 camere Cetate-Mercur ,etaj 2

Vânzare

4 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 2 camere decomandat Cetate-Mercur, 54 mp ,etaj 2, bloc izolat exterior .pozitie buna, zona linistitia.Apartamentul este compus din 2 camere,  bucatarie spatioasa, balcon inchis in termopan, baie, hol generos.Imobilul este finisat cu centrala termica,parchet stejar, gresie, faianta, geamuri termopan, usa metalica.Dispune de pivnita.Apartamentul se vinde mobilat.Merita vazut!

54 m2
2
1
Garsoniera, etaj intermediar, Cetate zona Bulevard

Vânzare

4 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare garsoniera, situata in Cetate zona Bulevard, etaj intermediar. Imobilul are o suprafata utila de 32 mp si este compartimentat astfel: dormitor, hol, bucatarie, camara baie! Este imbunatatita cu geamuri termopan, parchet laminat, centrala termica proprie, gresie,  faianta, usa metalica.  Merita atentia dumneavoastra!

32 m2
1
1
Apartament 2 camere, Cetate-Bulevard, parter

Vânzare

4 luni în urmă

Agentia CRISTIAN IMOBILIARE va  ofera spre vanzare apartament cu 2 camere 46 mp, situat in Cetate zona Bulevard, parter inalt cu gradina. Imobilul este imbunatatit cu  centrala termica, geamuri termopan, calorifere din fonta, gresie, faianta, parchet, izolatie exterioara si interioara, usa metalica la intrare. Se vinde mobilat si utilat. Merita vazut!

46 m2
2
1
Apartament 3 camere , Cetate-Bulevard, finisat

Vânzare

4 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un  apartament de 3 camere recent finisat situat in Cetate zona Bulevard. Imobilul este compus din 2 dormitoare, o sufragerie,  bucatarie, baie, hol, balcon inchis. Se vinde complet mobilat-utilat! Zona linistita, merita atentia dumneavoastra!

55 m2
3
1
Apartament 2 camere decomandat, Cetate-Mercur, etajul 1

Vânzare

4 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 2 camere decomandat situat in Cetate zona Mercur la etajul 1. Imobilul dispune de 55 mp si este structurat in 2 dormitoare, bucatarie spatioasa, balcon, baie cu geam de aerisire. Apartamentul este recent finisat si se vinde complet mobilat! Detine pivnita si loc de parcare! Zona linistita. Merita […]

55 m2
2
1
Apartament 4 camere, finisat, etaj 1, Cetate-Stadion

Vânzare

4 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament 4 camere, decomandat, modificat situat in zona Cetate-Stadion. Imobilul este finisat complet, are o suprafata de 86  mp si este situat la etajul 1 din 5 etaje. Merita vazut!

86 m2
4
1
Garsoniera confort 1 Centru

Vânzare

4 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare garsoniera confort 1 , situata in bloc nou la mansarda ,   zona Centru. Imobilul are o suprafata de 37 mp, este finisata si se vinde mobilata-utilata. Ocupabil imediat. Merita vazuta!

37 m2
1
1
Casa individuala pe nivel, cartier Arex zona Ampoi 3

Vânzare

4 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare casa individuala pe un nivel situata in cartierul Arex zona Ampoi 3. Imobilul dispune de doua dormitoare, bucatarie, living, baie, in suprafata de 70 mp, in plus detine 250 mp de teren. Casa se vinde finisata la cheie si racordata la toate utilitatile, rermenul de predare fiind MARTIE […]

70 m2
3
1
Apartament 4 camere Cetate-Bulevard, etajul 1

Vânzare

4 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament de 4 camere decomandat situat in Cetate zona Bulevard la etajul 1, pozitie deosebita. Imobilul este compus din 3 dormitoare, o sufragerie,  bucatarie, 2 bai, hol si balcon spatios de 16 mp. Este imbunatatit cu centrala termica, parchet, gresie, faianta, usa metalica. Merita atentia dumneavoastra! Ocupabil […]

95 m2
4
2
Casa noua, finisata,teren 1300 mp, zona Alba Micesti

Vânzare

4 luni în urmă

Cristian  Imobiliare va propune spre vanzare o casa individuala situata  in zona Alba-Micesti, avand , 4 dormitoare mari si spatioase,fiecare dormitor dispune de balcon propriu, 3 bai, 2 bucatarii , living in suprafata de 110 mp. Suprafata totala construita este 395 mp, iar suprafata teren este de  1300 mp. Deschiderea este de 40 ml. Are […]

395 m2
4
3
Apartament 2 camere cu balcon, Cetate !

Vânzare

4 luni în urmă

Oferta! Apartament 2 camere la pret de garsoniera! Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament 2 camere situat in Cetate. Imobilul dispune de  38 mp si este compus din bucatarie, sufragerie, dormitor cu balcon inchis in termopan si baie cu geam de aerisire. Zona linistita! Merita atentia dumneavoastra! Pret negociabil!

38 m2
2
1
Garsoniera 30 mp, parter, Centru !

Vânzare

4 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde garsoniera situata in Centru, la parter, zona linistita. Imobilul dispune de 30 mp si este compartimentat astfel: camera spatioasa, bucatarie, loc de servit al mesei si baie. Este imbunatatit cu centrala termica proprie, parchet laminat, geamuri termopan. Merita vazut! Pret negociabil!

30 m2
1
1
Apartament 3 camere decomandat Centru, etaj 1 ,finisat

Vânzare

4 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament de 3 camere decomandat situat in Centru, la etajul 1, termoizolat exterior.Apartamentul are 70 mp. este compartimentat in 3 camere ,bucatarie, hol, baie.Detine o camara cu suprafata de 10 mp cu iesire din bucatarie.Imobilul este renovat complet,se vinde partial mobilat.Merita vazut!

70 m2
3
1
Apartament 3 camere superfinisat, etajul2, Cetate-Piata

Închiriere

4 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere apartament de 3 camere situat in Cetate zona Piata la etajul2. Imobilul este recent renovat. Se inchiriaza mobilat-utilat! Detine loc de parcare!  Zona foarte buna, merita atentia dumneavoatra!

65 m2
3
2
Apartament 2 camere decomandat Ampoi 3 ,mobilat complet

Vânzare