Ionela

agent imobiliar 109 proprietăți
Adresă: 0746-295-903
Telefon: 0740503487

Telefon agenție: Bulevardul Revoluției 1989, bloc A7, Alba Iulia
Adresă agenție: 0746-295-903

Contact

Proprietăți agent(109)

Garsoniera decomandata decomandata, Cetate zona Mercur!

Vânzare

4 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare garsoniera decomandata situata la etajul 3, Cetate zona Mercur! Imobilul dispune de 33 mp si este compartimentat astfel: hol cu acces spre dormitor, bucatarie cu balcon, camara si baie. Este imbunatatit cu geamuri termopan, centrala termica proprie. Garsoniera necesita renovare! Merita atentia dumneavoastra!

32 m2
1
1
Apartament 2 camere, Cetate zona Flanco

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat in Cetate zona Flanco. Imobilul in suprafata de 37 mp dispune de  sufragerie, bucatarie, balcon, dormitor si baie. Apartamentul este situat in apropiere de statiile de transport in comun, scoala, gradinita. Merita atentia dumneavoastra!

37 m2
2
1
Apartament 3 camere foste proprietati, decomandat, Cetate

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandat situat in Cetate, bloc de caramida. Imobulul in suprafata de 78 mp este structurat astfel: bucatarie cu camara si balcon, sufragerie, 2 dormitoare, hol, baie, dressing. Apartamentul este renovat, detine pivnita si loc de parcare! Merita atentia dumneavoastra!

78 m2
3
1
Apartament 2 camere decomandat, Cetate zona Liceul Sportiv

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandat, situat in Cetate zona Liceul Sportiv. Imobilul are o suprafata utila de 52 mp si dispune de hol, bucatarie, sufragerie, dormitor, balcon, baie cu  geam de aerisire. Imobilul este situat in apropiere de statie de transport in comun, scoala, gradinita! Merita atentia […]

52 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat, Cetate-Closca

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in Cetate zona Closca, etaj intermediar. Imobilul finisat se vinde mobilat! detine pivnita. Merita atentia dumneavoastra!

50 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat, Cetate, etajul 2

Închiriere

3 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre  inchiriere un  apartament cu 2 camere decomandat, situat in Cetate la etajul 2. Imobilul dispune de bucatarie, dormitor, sufragerie, o baie cu geam de aerisire. Se inchiriaza mobilat-utilat! Ocupabil imediat!

40 m2
2
1