Căutare proprietate

Apartament 2 camere decomandat, Cetate zona Stadion, etajul 2

Vânzare

20 de ore în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandat, situat in  Cetate zona Stadion la etajul 2. Imobilul are o suprafata de 59 mp.Este  situat in apropiere de statiile de transport in comun, scoala, gradinita. Pretul este usor discutabil, proprietarul accepta credit! Merita atentia dumneavoastra!

59 m2
2
1
Apartament 4 camere, 2 bai, Ultracentral

Vânzare

20 de ore în urmă

Agentia Cristian Imobiliare propune spre vanzare apartament 4 camere situat in Centru, etaj 4. Imobilul dispune de 80 mp si este compartimentat in 3 dormitoare, living, bucatarie, 2 bai, hol, balcon inchis in termopan.In plus detine pod si beci! Pozitie foarte buna!

80 m2
4
2
Apartament 3 camere decomandat, 2 bai, finisat complet, etaj 3, Cetate-Mercur

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in Cetate zona Mercur, etaj 3. Imobilul in suprafata de 67 mp, dispune de 3 camere, bucatarie spatioasa, 2 bai, hol, balcon inchis in termopan. Apartamentul este complet finisat si se vinde mobilat-utilat! Este situat in apropiere de magazine, scoli, gradinite, statie de autobuz, […]

67 m2
3
2
Apartament 3 camere, Cetate-Bulevard, etajul 2

Vânzare

3 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 3 camere situat in Cetate zona Bulevard la etajul 2. Imobilul are o suprafata de 62 mp si este compartimentat astfel: 2 dormitoare, sufragerie cu balcon, hol central, bucatarie,  o baie. Pozitie foarte buna! Merita atentia dumneavoastra!

62 m2
3
1
Apartament 2 camere decomandat, Cetate-Spital

Vânzare

3 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare propune spre vanzare apartament 2 camere decomandat situat in Cetate, zona Spital. Imobilul in suprafata de 38 mp este curat, ingrijit si se vinde mobilat-utilat!

38 m2
2
1
Apartament 2 camere, Cetate

Vânzare

6 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat in  Cetate. Imobilul are o suprafata utila de 38 mp si este compus din sufragerie, bucatarie, dormitor cu balcon, hol si baie cu geam de aerisire. Se vinde mobilat-utilat! Zona linistita, merita atentia dumneavoastra!

38 m2
2
1
Apartament 2 camere, etaj intermediar, Cetate, zona Lidl

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare propune spre vanzare apartament 2 camere in suprafata de 53 mp situat la etajul 3 in Cetate, zona Lidl. Apartamentul dispune de 2 camere, living cu loc de servit masa, balcon amenajat ca si spatiu de gatit, baie, hol. Imobilul se vinde mobilat-utilat! Proprietarul accepta credit!

53 m2
2
1
Apartament 3 camere decomandat, Ampoi 3

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 3 camere decomandat, situat in Ampoi 3. Imobilul in suprafata de 68 mp este configurat astfel: bucatarie spatioasa cu balcon inchis in termopan, sufragerie, 2 dormitoare, 1 baie, 1 hol. Proprietarul accepta credit bancar!  

68 m2
3
1
Apartament 2 camere finisat, mobilat-utilat, bloc nou, Centru

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare propune spre vanzare apartament 2 camere semidecomandat situat in Centru, bloc nou. Imobilul dispune de 61 mp si este compartimentat in 2 camere, bucatarie, debara, camara, 2 holuri, baie cu geam de aerisire. Apartamentul este finisat si se vinde mobilat-utilat! Pozitie buna!

61 m2
2
1
Apartament 2 camere, Cetate vedere in Bulevard

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere  situat in Cetate cu vedere in Bulevard. Imobilul dispune de 47  mp si este compartimentat astfel: bucatarie spatioasa cu camara, sufragerie cu acces spre balcon, hol, baie cu geam de aerisire, dormitor. Zona foarte buna, merita atentia dumneavoastra!

47 m2
2
1
Apartament 4 camere decomandat, etaj 2, Ampoi 3

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 4 camere decomandat, situat la etajul 2, in Ampoi 3. Imobilul este structurat astfel: 3 camere cu acces separat, 1 living, bucatarie spatioasa, balcon inchis in termopan, 2 holuri, dressing si 2 bai. Merita atentia dumneavoastra!

80 m2
4
2
Apartament 2 camere renovat, Tolstoi

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament decomandat cu 2 camere situat in Tolstoi la etajul 2. Imobilul este recent  renovat, este situat in apropiere de supermarket, statie de transport in comun, scoala, gradinita. Pretul este usor discutabil, proprietarul accepta credit.

55 m2
2
1
Apartament 3 camere finisat, Cetate-Bulevard

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 3 camere semidecomandat situat in Cetate zona Bulevard, la parter. Apartamentul este finisat si se vinde mobilat-utilat!

45 m2
3
1
Apartament 3 camere decomandat, Tolstoi

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandat situat in  Tolstoi. Imobilul are o suprafata utila de 70 mp. si dispune de sufragerie, bucatarie, 2 camere, baie. Apartamentul este situat intr-o zona linistita! Merita atentia dumneavoastra!

69 m2
3
1
Apartament 2 camere, finisat, etaj 1, Ampoi 1

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 2 camere semidecomandat situat in Ampoi 1, etaj 1. Imobilul dispune de 51 mp este finisat, ingrijit si se vinde mobilat-utilat! Detine loc de parcare si boxa! Merita vazut!

51 m2
2
1
Apartament 2 camere finisat, etajul 2, Cetate

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 2 camere situat in Cetate la etajul 2. Imobilul dispune de 40 mp si este compus din 2 camere, bucatarie, baie. Apartamentul  este finisat, ingrijit si se vinde mobilat-utilat! Merita atentia dumneavoastra!

40 m2
2
1
1 2 16