Căutare proprietate

Garsoniera decomandata, finisata, Cetate!

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde garsoniera decomandata situata la parter inalt, in Cetate zona Gladiolelor. Imobilul are o suprafata de 34 mp, este finisat-totul schimbat (instalatie termica, sanitara, electrica). Merita vazuta!

34 m2
1
1
Apartament 3 camere Caroline

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliara vinde apartament de 3 camere decomandat situat in Caroline. Apartamentul are o compartimentare deosebita, fiind compus din bucatarie si sufragerie spatioasa cu acces pe balcon , 2 dormitoare, 2 bai. Imobilul detine si pivnita.Merita vazut!

70 m2
3
2
Apartament 3 camere, decomandat, finisat, 2 balcoane, etj3, Cetate-Mercur!

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 3 camere, decomandat situat  in Cetate-Mercur. Imobilul are o suprafata de 72 mp, este situat la etajul 3 din 4, este  finisat complet, detine 3 camere mari si luminoase, 1 bucatarie, 1 baie si 2 balcoane. Imobilul se vinde mobilat-utilat. Merita vazut!

72 m2
3
1
Apartament 3 camere decomandat, 82 mp, Ultracetntral!

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament cu 3 camere decomandat, situat in ultracentral in Alba Iulia, zona Mercur City Center. Imobilul in suprafata de 82 mp este structurat astfel: bucatarie cu acces spre balcon, sufragerie, 2 dormitoare, 2 bai, 1 balcon mare inchis in termopan si hol cu dressing. Imobilul este spatios, luminos, pozitie excelenta!   […]

82 m2
3
2
Apartament 3 camere, finisat, 74 mp,2 bai, etaj 3, Cetate-Mercur!

Vânzare

3 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament cu 3 camere, decomandat situat in zona Cetate-Mercur. Imobilul este finisat, detine  o suprafata de 74 mp, are 2 bai, 2 balcoane si poate fi ocupabil imediat. Imobilul se vinde mobilat -utilat. Merita vazut!

74 m2
3
2
Apartament 3 camere, decomandat, 75mp, etaj 2, Cetate-Closca!

Vânzare

3 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 3 camere, decomandat situat in zona Cetate-Closca. Imobilul este superfinisat, are o suprafata de 75 mp si se vinde mobilat-utilat. Ocupabil imediat. Merita vazut!

3
2
Apartament 3 camere , etaj 2, Cetate-Piata!

Vânzare

4 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 3 camere situat in Cetate la etajul 2, in bloc termoizolat exterior. Imobilul in suprafata de 66 mp este structurat astfel: bucatarie spatioasa, living cu balcon inchis in termopan, 2 dormitoare, debara si baie. Merita atentia dumneavoastra! Zona foarte buna, situat in apropiere de scoala, gradinita, magazine, statii de autobus!

66 m2
3
1
Apartament 3 camere, decomandat, finisat, parter cu balcon , Cetate-Mercur!

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in zona Cetate-Mercur. Imobilul este finisat complet, are o suprafata  de 70 mp, dispune de balcon  si este situat in apropiere de scoli, magazine, banci etc. Ocupabil imediat!

70 m2
3
2
Apartament 2 camere decomandat, etajul 1, Ampoi 3!

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament cu 2 camere decomandat, situat la etajul 1, in Ampoi 3 pozitie foarte buna-zona linistita! Apartamentul in suprafata de 54 mp este structurat astfel: bucatarie spatioasa cu balcon, sufragerie, dormitor, debara si baie cu geam de aerisire. Imobilul este imbunatatit cu centrala termica proprie, parchet laminat, gresie si faianta, geamuri […]

54 m2
2
1
Garsoniera confort 1, in bloc de apartamente, Cetate-Liceul sportiv!

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde garsoniera confort 1, situata in Cetate zona foarte buna-Liceul Sportiv. Imobilul este structurat astfel: bucatarie mobilata-utilata, dormitor cu mobilier, hol cu debara-spatii de depozitare- si baie cu geam de aerisire. Garsoniera este imbunatatita cu centrala termica, parchet laminat, geamuri termopan, gresie, faianta, termoizolatie exterioara. In plus, noul proprietar va avea acces […]

34 m2
1
1
Duplex modern, finisat la cheie, Cetate Schit!

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde 1/2 duplex, situat in Alba Iulia, zona Schit, pozitie foarte buna. Imobilul este structurat astfel: parter cu living spatios, bucatarie si acces pe terasa, spatiu de depozitare si baie, iar la etaj sunt 3 dormitoare, dressing  si  baie. Duplexul se vinde finisat la cheie, racordat la toate utilitatile! Merita atentia dumneavoastra!

115 m2
4
2
Apartamennt 2 camere 52 mp, finisat, Cetate!

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va  propune spre vanzare apartament cu 2 camere modificat, in suprafata de 52 mp, situat in Cetate, parter inalt. Imobilul este structurat astfel: bucatarie open-space, 2 dormitoare separate, baie si hol. Apartamentul este finisat si se afla situat in apropiere de magazine, statie de autobus, etc. Merita vazut!

52 m2
2
1
Apartament 2 camere, parter, Cetate-Bulevard!

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va  propune spre vanzare apartament cu 2 camere, semidecomandat,in suprafata de 46 mp, situat in Cetate zona Bulevard, parter inalt cu gradina. Imobilul este imbunatatit cu  centrala termica, geamuri termopan, calorifere din fonta, gresie, faianta, parchet, izolatie exterioara si interioara, usa metalica la intrare. Se vinde mobilat si utilat. Merita vazut

46 m2
2
1
Apartament 2 camere, finisat, 60 mp, Centru!

Vânzare

2 luni în urmă

Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere,decomandat, situat in zona Centru , intr-un bloc construit in anul 1995,  avand o suprafata utila de 60 mp, loc de parcare. Imobilul este finisat si este  situat in apropiere de banci, statie de transport in comun, scoala, gradinita etc. Merita vazut!

60 m2
2
1
Apartament 2 camere, decomandat, finisat,, Cetate-Lic. Sportiv!

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 2 camere, decomandat, situat in zona Cetate- Lic. Sportiv. Imobilul are o suprafata de 54 mp, este finisat si se afla in apropriere de scoli, magazine, banci, etc. Merita vazut!

54 m2
2
1
Apartament 2 camere, 48 mp, Cetate-Bulevard!

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament 2 camere, semidecomandat, situat in zona Cetate-Bulevard. Imobilul are o suprafata de 48 mp si  este situat la etajul 3 din 4 etaje ,bloc de caramida.Apartamentul dispune de centrala noua, geamuri termopan, usa metalica  ,parchet, necesita renovari  interioare ,dar zona si pozitia sunt foarte bune.Merita vazut!

48 m2
2
1
1 2 4