Căutare proprietate

Apartament 3 camere decomandat, etaj 1, bloc nou, Ampoi 3

Vânzare

4 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 3 camere decomandat in suprafata de 78 mp situat in Ampoi 3, bloc nou cu lift, etajul 1. Apartamentul dispune de living open space cu bucataria, 2 dormitoare unul cu balcon inchis in termopan, baie, hol, spatiu de depozitare. Apartamentul este finisat si se vinde mobilat-utilat! Detine loc […]

78 m2
3
1
Apartament 2 camere decomandat, foste proprietati, Cetate

Vânzare

4 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare propune spre vanzare apartament 2 camere decomandat situat in Cetate, bloc de caramida, foste proprietati. Imobilul in suprafata de 55 mp, dispune de 2 camere, bucatarie, balcon inchis, hol, baie cu geam de aerisire. Apartamentul detine si boxa! Pozitie buna!

55 m2
2
1
Apartament 3 camere, finisat, mobilat, utilat, 80 mp, Centru!

Vânzare

o lună în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandat, situat in zona Centru. Imobilul este finisat , mobilat si utilat, are o suprafata de 80 mp, cu  2 bai, 2 balcoane  si loc de parcare. Imobilul este situat ultracentral. Merita vazut!

80 m2
3
2
Casa semifinisata cu 2200 mp teren, Hapria

Vânzare

o lună în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare casa semifinisata situata in Hapria. Imobilul este compus din 2 corpuri de cladire fiind structurat astfel: primul corp dispune de 2 dormitoare, debara, living spatios, bucatarie, bucatarie de vara, iar cel de-al doilea corp dispune de bucatarie open space cu living, baie. Detine 2200 mp teren, pivnita si garaj! […]

120 m2
5
2
Apartament 2 camere, Cetate, zona Bulevard

Vânzare

o lună în urmă

Agentia Cristian Imobiliare propune spre vanzare apartament 2 camere semidecomandat situat in Cetate, zona Bulevard. Imobilul in suprafata de 50 mp, dispune de 2 camere, balcon, hol, bucatarie si baie cu geam. Pozitie buna!

50 m2
2
1
Apartament de inchiriat 2 camere, finisat, mobilat, Cetate!

Închiriere

o lună în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre inchiriere un  apartament cu 2 camere semidecomandat situat in zona Cetate-Piata. Imobilul are o suprafata de 54 mp,este situat la etajul 2 din 4, finisat, mobilat si utilat complet. Ocupabil imediat!

54 m2
2
1
Casa de inchiriat, finisata, Cetate!

Închiriere

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre inchiriere o casa  situata  in zona Cetate – Casa de Cultura. Imobilul este compartimentat astfel: la parter 1 camera, 1 bucatarie nemobilata, cu posibilatatea de a fi utilata si mobilata , iar la etaj 3 camere mari si luminoase, 2 bai, 1 balcon. Suprafata utila a casei  este 100 […]

110 m2
4
2
Casa noua finisata la cheie pe un nivel, zona Arex

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare propune spre vanzare casa noua pe un nivel situata in zona Arex. Casa dispune de 80 mp utili si este compartimentata astfel living spatios, 2 dormitoare, baie, bucatarie cu acces la terasa. Imobilul este complet finisat, dispune de incalzire in pardoseala si de 300 mp teren! Merita atentia dumneavoastra!

80 m2
3
1
Casa renovata cu 1200 mp teren, Centru, zona Garii

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare casa renovata cu 1200 mp teren situata in Centru, zona Garii. Imobilul in suprafata de 120 mp dispune de bucatarie cu loc de servit masa, baie, 2 camere, dormitor cu dressing, 2 holuri, pod mansardat cu posibilitate de amenajare spatiu de locuit. Casa detine dependinte, pivnita, curte pavata, gradina […]

120 m2
3
1
Apartament 2 camere, Cetate-Piata!

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 2 camere semidecomandat situat in zona Cetate-Piata. Imobilul are o suprafata de 54 mp, necesita renovare si se afla in apropriere de scoli, piata, magazine, etc. Ocupabil imediat!

54 m2
2
1
Apartament 3 camere, 2 balcoane, etaj intemediar, Cetate, zona M-uri

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare proupune spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in Cetate, zona M-uri, etaj intermediar. Imobilul in suprafata de 70 mp este compartimentat astfel: 3 camere, bucatarie, 2 holuri, 2 bai, un balcon inchis in termopan si un balcon deschis cu vedere la Parc. Apartamentul necesita imbunatatiri! Pozitie deosebita!

70 m2
3
2
Apartament 4 camere, finisat, garaj Cetate-Piata!

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament cu 4 camere decomandate,  cu scara interioara, in suprafata de 130 mp, la etajul 3, in Cetate. Imobilul este mobilat si dispune de balcon deschis mare si luminos, 3 bai, dressing  si garaj in suprafata de 20 mp. Imobilul este situat ultracentral. Merita vazut!

130 m2
4
3
Apartament 3 camere, finisat, 120 mp, scara interioara, garaj ,Cetate!

Vânzare

3 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament cu 3 camere decomandate, cu scara interioara, in suprafata de 120 mp, la etajul 3, in Cetate. Imobilul este partial mobilat  si  utilat si dispune de balcon deschis mare si luminos, 2 bai, 2 dressing-uri  si garaj in suprafata de 20 mp. Imobilul este situat ultracentral. Merita […]

120 m2
3
2
Apartament cu 3 camere decomandat, finisat,Cetate- Mercur!

Vânzare

3 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune  spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandat situat in Cetate zona Mercur. Imobilul detine o  suprafata de 72 mp, este finisat ,si se afla situat in apropriere de scoli, gradinite, magazine, etc. Posibilitate de spatiu comercial. Zona foarte buna! Merita atentia dumneavoastra!

72 m2
3
1
Apartament 3 camere, finisat, 72 mp garaj, Tolstoi!

Vânzare

3 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in zona Tolstoi. Imobilul are o suprafata de 72 mp,este finisat si se afla situat in apropriere de scoli, magazine etc. Detine garaj. Zona linistita! Ocupabil imediat!

72 m2
3
1
Teren intravilan 598 mp, Alba-Micesti!

Vânzare

3 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune  spre vanzare teren intravilan in suprafata de 598 mp,  situat in Alba-Micesti, cartier Orizont,  Imobilul are o deschidere de 19 mp si adancime  de 30 mp.  Pretul este negociabil .

598 m2
1 2 5