Căutare proprietate

Apartament 2 camere, decomanat Cetate-Bulevard

Vânzare

6 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 2camere decomandat, situat in zona Cetate-Bulevard. Imobilul are o suprafata de 40 mp si  este situat  in apropriere de scoli, parcuri, bulevard etc. Imobilul necesita renovare. Ocupabil imediat!

40 m2
2
1
Apartament 2 camere, 67 mp,scara interioara, Centru!

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 2 camere decomandat cu scara interioara situat in zona Centru. Imobilul dispune de o suprafata de 67 mp, are 2 bai, 2 balcoane,  si este situat in apropriere de banci, scoli, mall etc. Ocupabil imediat! Merita vazut!

67 m2
2
2
Apartament 2 camere, decomandat ,etaj 1, 52 mp, Tolstoi!

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 2 camere decomandat situat in cartierul Tolstoi. Imobilul are o suprafata de 52 mp,  este  situat la etajul 1 din 4 si este nefinisat. Imobilul necesita renovare. Zona foarte linistita. Ocupabil imediat!

52 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat finisat, sub Stadion!

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 2 camere decomandat situat in zona sub Stadion. Imobilul are o suprafat de 54 mp, este finisat si se afla situat la parter intr-un bloc de 4 etaje. Imobilul dispune de balcon. Se vinde in varianta mobilata si utilata. Merita vazut!

54 m2
2
1
Apartament 4 camere, finisat, etaj 1, mobilat!

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 4 camere decomandat situat in zona Cetate- sub Stadion. Imobilul are o suprafata utila de 86 mp,are 2 bai, este situat la etajul 1 din 4 si se vinde mobilat si utilat. Imobilul beneficiaza si de loc de parcare si boxa. Ocupabil imediat! Merita vazut!

86 m2
4
2
Apartament 2 camere decomandat Cetate-Bulevard

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 2 camere decomandat situat in zona Cetate-Bulevard. Imobilul este finisat, recent renovat si se afla la situat la parter din intr-un bloc cu 4 etaje.  Pretabil pentru spatiu comercial. Merita vazut!

43 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat, et2, Tolstoi

Vânzare

3 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 2 camere decomandat situat in zona Tolstoi. Imobilul este finisat, are o suprafata de 52 mp, este situat la etajul 2 din 4. Merita vazut!

52 m2
2
1
Apartament 2 camere, finisat, Cetate

Vânzare

3 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 2 camere semidecomandat situat in zona Cetate. Imobilul are o suprafata de 52 mp, este finisat complet si se afla in apropriere de market-uri, magazine , etc.  Merita vazut!

52 m2
2
1
Apartament 3 camere decomandat, et3, zona Cetate-Kaufland

Vânzare

3 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in zona Cetate-Kaufland. Imobilul dispune  de o suprafata de 70 mp, este situat la etajul 3 din 4, cu 2 bai, 1 balcon. Imobilul se afla situat in apropriere de supermarket-uri. scoli, gradinite etc. Ocupabil imediat!

70 m2
3
2
Apartament 4 camere decomandat Ampoi 3

Vânzare

o lună în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament 4 camere decomandat situat in zona Ampoi 3. Imobilul este finisat, are o suprafata de 87 mp si se afla situat la etajul 3 din 4. Merita vazut!

87 m2
4
2
Casa individuala Alba -Micesti

Vânzare

o lună în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare casa individula situata intre Alba -Micesti. Casa dispune  de 2 dormitoare spatioase si luminoase, bucatarie, living si o terasa, cu posibilitatea de mansardare de inca 2 dormitoare. Imobilul  are o   suprafata totala  construita  de 100 mp, suprafata utila 88 mp , iar suprafata  terenului fiind de 360 mp. […]

88 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat Cetate

Vânzare

o lună în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzarea apartament 2 camere decomandat situat in zona Cetate. Imobilul are o suprafata de 52mp, este finisat si se afla in apropriere de scoli, gradinite, magazine etc. Imobilul se vinde in varianta mobilata. Ocupabil imediat.Merita vazut!

52 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat Ampoi 3

Vânzare

o lună în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 2 camere decomandat situat in zona Ampoi 3. Imobilul este situat la etajul 1 din 4, are o suprafata de 52 mp si se afla in apropriere de magazine, banci etc. Merita vazut!

52 m2
2
1
Apartament 4 camere decomandat Ampoi 3

Vânzare

o lună în urmă

Agentia Cristian Imobiliara va propune spre vanzare apartament 4 camere decomandat situat in zona Ampoi 3. Imobilul dispune de o suprafata de 80 mp, este situat la etajul 1 din 4 si este finisat. Este in  apropriere de magazine,banci, etc. Merita vazut!

80 m2
4
2
Apartament 2 camere finisat Cetate-Piata

Vânzare

o lună în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 2 camere modificat in 3, avand 2 dormitoare, living cu bucatarie si 1 baie. Imobilul este situat in zona Cetate-Piata, dispune de o suprafata de 52 mp si este in apropriere de scoli, magazine, gradinite, etc. Merita vazut!

52 m2
2
1
Apartament 3 camere finisat Cetate

Vânzare

o lună în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in zona Cetate. Imobilul este finisat, dispune de o suprafata de 70 mp si este situat in apropriere de scoli, gradinite, magazine, etc. Merita vazut!

70 m2
3
2
1 2 7