Căutare proprietate

Apartament 2 camere decomandat, Cetate zona Stadion, etajul 2

Vânzare

20 de ore în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandat, situat in  Cetate zona Stadion la etajul 2. Imobilul are o suprafata de 59 mp.Este  situat in apropiere de statiile de transport in comun, scoala, gradinita. Pretul este usor discutabil, proprietarul accepta credit! Merita atentia dumneavoastra!

59 m2
2
1
Apartament 4 camere, 2 bai, Ultracentral

Vânzare

20 de ore în urmă

Agentia Cristian Imobiliare propune spre vanzare apartament 4 camere situat in Centru, etaj 4. Imobilul dispune de 80 mp si este compartimentat in 3 dormitoare, living, bucatarie, 2 bai, hol, balcon inchis in termopan.In plus detine pod si beci! Pozitie foarte buna!

80 m2
4
2
Apartament 2 camere, Cetate-Bulevard

Închiriere

21 de ore în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre  inchiriere apartament cu 2 camere situat in Cetate zona Bulevard. Imobilul se inchiriaza mobilat-utilat pentru o perioada de minim un an! Zona buna, merita atentia dumneavoastra!  

40 m2
2
1
Garsoniera finisata, confort 1, 37 mp, Cetate-Mercur!

Vânzare

2 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare garsoniera confort 1, situat in zona Cetate-Mercur. Imobilul are o suprafata de 37 mp, este finisat si se vinde si in varianta complet mobilat.  Ocupabila imediat. Merita vazut!

37 m2
1
1
Apartament 3 camere decomandat, 2 bai, finisat complet, etaj 3, Cetate-Mercur

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in Cetate zona Mercur, etaj 3. Imobilul in suprafata de 67 mp, dispune de 3 camere, bucatarie spatioasa, 2 bai, hol, balcon inchis in termopan. Apartamentul este complet finisat si se vinde mobilat-utilat! Este situat in apropiere de magazine, scoli, gradinite, statie de autobuz, […]

67 m2
3
2
Apartament 3 camere, Cetate-Bulevard, etajul 2

Vânzare

3 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 3 camere situat in Cetate zona Bulevard la etajul 2. Imobilul are o suprafata de 62 mp si este compartimentat astfel: 2 dormitoare, sufragerie cu balcon, hol central, bucatarie,  o baie. Pozitie foarte buna! Merita atentia dumneavoastra!

62 m2
3
1
Apartament 2 camere decomandat, Cetate-Spital

Vânzare

3 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare propune spre vanzare apartament 2 camere decomandat situat in Cetate, zona Spital. Imobilul in suprafata de 38 mp este curat, ingrijit si se vinde mobilat-utilat!

38 m2
2
1
Garsoniera etajul 3, Cetate zona M-uri

Închiriere

3 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre inchiriere o garsoniera situata in Cetate zona M-uri la  etajul 3. Imobilul se inchiriaza mobilat-utilat! Zona foarte buna, aproape de statiile de transport in comun, magazine, Bulevard! Merita atentia dumneavoastra!

35 m2
1
1
Apartament 2 camere, Cetate

Vânzare

6 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat in  Cetate. Imobilul are o suprafata utila de 38 mp si este compus din sufragerie, bucatarie, dormitor cu balcon, hol si baie cu geam de aerisire. Se vinde mobilat-utilat! Zona linistita, merita atentia dumneavoastra!

38 m2
2
1
Apartament 2 camere, etaj intermediar, Cetate, zona Lidl

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare propune spre vanzare apartament 2 camere in suprafata de 53 mp situat la etajul 3 in Cetate, zona Lidl. Apartamentul dispune de 2 camere, living cu loc de servit masa, balcon amenajat ca si spatiu de gatit, baie, hol. Imobilul se vinde mobilat-utilat! Proprietarul accepta credit!

53 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat, bloc nou, Cetate!

Închiriere

6 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare inchiriaza apartament cu 2 camere decomandat situat in bloc nou, in Cetate. Imobilul se inchiriaza mobilat-utilat, pe perioada lunga!

68 m2
2
1
Garsoniera etajul 2, zona Bowling

Închiriere

7 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre inchiriere o garsoniera situata in zona Bowling la etajul 2. Imobilul se inchiriaza mobilat-utilat! Zona buna, aproape de statiile de transport in coman, magazine! Merita atentia dumneavoastra!

32 m2
1
1
Apartament 3 camere decomandat, Ampoi 3

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 3 camere decomandat, situat in Ampoi 3. Imobilul in suprafata de 68 mp este configurat astfel: bucatarie spatioasa cu balcon inchis in termopan, sufragerie, 2 dormitoare, 1 baie, 1 hol. Proprietarul accepta credit bancar!  

68 m2
3
1
Apartament 2 camere finisat, mobilat-utilat, bloc nou, Centru

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare propune spre vanzare apartament 2 camere semidecomandat situat in Centru, bloc nou. Imobilul dispune de 61 mp si este compartimentat in 2 camere, bucatarie, debara, camara, 2 holuri, baie cu geam de aerisire. Apartamentul este finisat si se vinde mobilat-utilat! Pozitie buna!

61 m2
2
1
Apartament 2 camere, Cetate vedere in Bulevard

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere  situat in Cetate cu vedere in Bulevard. Imobilul dispune de 47  mp si este compartimentat astfel: bucatarie spatioasa cu camara, sufragerie cu acces spre balcon, hol, baie cu geam de aerisire, dormitor. Zona foarte buna, merita atentia dumneavoastra!

47 m2
2
1
Casa individuala pe nivel, 400 mp teren, Alba Iulia, cartier Partos!

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde casa noua pe nivel, situata in Alba Iulia cartier Partos. Casa se vinde finisata la cheie si este structurata astfel: bucatarie open space si living,3 dormitoare, 2 bai. Imobilul este construit pe o parcela de 400mp si este racordat la utilitati! Merita atentia dumneavoastra!

400 m2
3
2
1 2 26