Căutare proprietate

Apartament 3 camere, finisat in vila, Cetate !!!

Vânzare

14 minute în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in vila in Cetate, zona Schit.  Imobilul dispune de 72 mp si este compartimentat in sufragerie, 2 dormitoare, bucatarie, balcon mare pe ambele dormitoare. Apartamentul este finisat complet si se vinde mobiltat-utilat. Pozitie buna! Merita vazut !!!

72 m2
3
1
Garsoniera, Cetate, mobilata-utilata, 34 mp !!!

Vânzare

4 ore în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare garsoniera decomandata, situata in Cetate, etaj 4, in bloc acoperit si izolat termic, . Imobilul dispune de 34 mp si este compartimentat in camera spatioasa, bucatarie, hol si baie.  Garsoniera este complet finisata cu centrala termica, geamuri termopan, gresie, faianta, usi interioare schimbate, usa metalica si se vinde mobilata-utilata. Merita […]

34 m2
1
1
Apartament 2 camere, 50mp, Cetate zona Closca!

Vânzare

23 de ore în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 2 camere semidecomandat, bloc de caramida termoizolat exterior, 50mp, Cetate zona Closca. Imobilul este luminos,dispune de bucatarie cu camara, living cu balcon, hol cu debara, baie cu geam de aerisire si dormitor. Apartamentul este finisat cu centrala termica noua,geamuri termopan,parchet stejar, gresie, faianta, usi interioare schimbate si usa metalica la […]

50 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat cu balcon, Cetate-Tolstoi!

Vânzare

23 de ore în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament 2 camere decomandat, situat in Tolstoi, etaj 3. Imobilul dispune de 54 mp, bucatarie spatioasa, living cu acces la balcon inchis in termopan, debara, dormitor, baie, hol. Apartamentul este complet fisat! Detine loc de parcare si boxa. Pozitie buna! Merita atentia dumneavoasta!

54 m2
2
1
Apartament 3 camere, decomandat, etaj intermediar, Cetate-zona buna!

Vânzare

3 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 3 camere, decomandat etajul 2 in suprafata de 65 mp, Cetate zona buna. Imobilul este structurat astfel: 2 dormitoare, o sufragerie, bucatarie cu camara, balcon, 2 bai, pivnita. Este imbunatatit cu parchet de lemn masiv, centrala termica, gresie, faianta, geamuri termopan, usa metalica, izolatie exterioara. Merita vazut!

68 m2
3
2
Apartament 2 camere finisat, etaj 3, Ampoi 1

Vânzare

3 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 2 camere in suprafata de 52 mp situat in Ampoi, etaj 3. Imobilul este structurat in living open space cu bucataria, 2 dormitoare, hol, baie. Apartamentul este complet finisat si se vinde mobilat! Se accepta credit bancar! Merita vazut!

52 m2
2
1
Apartament 2 camere finisat, etaj intermediar, Cetate, zona foarte buna

Vânzare

5 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 2 camere decomandat, situat in Cetate, zona foarte buna, etaj 2. Imobilul dispune de 54 mp, de living spatios, bucatarie, balcon inchis in termopan, hol, dormitor, baie cu geam de aerisire. Apartamentul este complet finisat si se vinde mobilat! Este situat in  apropiere de scoli, gradinite, magazine, statie […]

54 m2
2
1
Apartament 2 camere, etajul 1, Cetate

Vânzare

6 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare  ofera spre vanzare apartament 2 camere semidecomandat situat in Cetate, etajul 1. Imobilul este compus din 2 dormitoare, bucatarie, balcon si baie cu geam de aerisire. Apartamentul dispune de 38 mp, centrala termica Ferroli, geamuri termopan la dormitoare si baie, usa metalica. Merita vazut!

38 m2
2
1
Apartament 2 camere modificat, Cetate-Mercur

Vânzare

6 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament 2 camere semidecomandat situat in Cetate, zona Mercur, etaj 2. Imobilul este compus din 2 dormitoare, bucatarie mare si spatioasa, balcon si baie. Apartamentul dispune de 51 mp, izolat exterior, centrala termica, geamuri termopan, usa metalica gresie faianta si se vinde mobilat-utilat. Merita vazut!

51 m2
2
1
1/2 Duplex finisat la cheie, Cetate

Vânzare

7 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare 1/2 duplex, finisat la cheie, Cetate. Imobilul  este structurat pe doua nivele, parter cu bucatarie, living cu acces spre terasa, debara si baie cu geam de aerisire, iar la etaj dispune de 3 dormitoare, balcon, baie cu geam. Duplexul dispune de o parcela de teren, atat in fata cat […]

4
2
Casa de inchiriat, Cetate zona Piata, mobilata-utilata!

Închiriere

O săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre inchiriere casa in suprafata de 100 mp, situata in Cetate, zona Piata, compusa din 3 dormitoare, doua bai, un living open space cu bucatarie, . Se inchiriaza mobilata si utilata. Pozitie buna, merita vazuta! Ocupabila imediat!

4
2
Apartament 2 camere, parter inalt, decomandat, zona Ampoi 3

Vânzare

O săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 2 camere, parter inalt, decomandat situat in zona Ampoi 3. Imobilul dispune 54 mp, un dormitor, bucatarie spatioasa cu spatiu de gatit mutat pe balcon, living generos, balcon, o baie. Apartamentul este imbunatatit cu centrala termica, usa metalica, parchet laminat, gresie, faianta, termopane, izolatie interioara. Merita atentia dumneavoastra!

54 m2
2
1
Apartament 3 camere, decomandat, etajul 3, Cetate

Vânzare

O săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 3 camere etajul 3, decomandat situat in Cetate. Imobilul dispune 64 mp, doua dormitoare, bucatarie mare, living spatios, balcon, o baie cu geam de aerisire. Apartamentul este imbunatatit cu centrala termica, usa metalica, parchet lemn masiv, gresie, faianta, termopane. Pozitie buna! Merita atentia dumneavoastra!

64 m2
3
1
Garaj 20 mp, Cetate sub M-uri

Vânzare

O săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde garaj in suprafata de 20 mp situat in Cetate sub M-uri.

Casa finisata interior, Alba – Micesti !!!

Vânzare

O săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde casa individuala, construtie noua situata in Alba-Micesti, structurata in parter + etaj. La parter casa este compusa din living, o bucatarie si o baie, iar la etaj din 2 dormitoare cu acces de pe terasa. Imobilul dispune de 700 mp teren, este finisata interior si are structura de caramida, iar ca […]

3
1
1/2 Duplex finisat la interior, zona Micesti

Vânzare

O săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare 1/2 duplex finisat interior, zona Micesti. Imobilul este structurat astfel: demisol compus din garaj si camera tehnica, parter compus din living generos open space cu bucatarie cu iesire pe terasa si baie finisata, iar la etaj dispune de trei dormitoare, dressing si o baie. Ca si utilitati dispune de […]

4
2
1 2 17