Căutare avansată

Apartament 3 camere decomandat, etaj 3, Cetate-Liceul Sportiv

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandat, situat in Cetate zona Liceul Sportiv la etaj 3. Imobilul are o suprafata utila de 70 mp si dispune de sufragerie, doua dormitoare, hol, 2 bai, 1 balcon. Zona foarte buna, merita atentia dumneavoastra! Detine loc de parcare si beci!

70 m2
3
2
Apartament 2 camere decomandat, zona Tolstoi, etajul 2

Vânzare

5 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandat, situat in zona Tolstoi  la etajul 2. Imobilul are o suprafata utila de 50 mp si dispune de: sufragerie, bucatarie, hol, dormitor, baie, balcon.  Apartamentul este renovat si se vinde mobilat-utilat! Detine loc de parcare si pivnita! Merita atentia dumneavoastra!

50 m2
2
1
Apartament 2 camere, Centru, bloc nou, etajul 3

Închiriere

6 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre  inchiriere apartament cu 2 camere, situat in Centru, bloc nou la etajul 3. Imobilul dispune de bucatarie cu living,  dormitor, hol,  baie. Se  inchiriaza mobilat-utilat. Merita vazut! Ocupabil imediat!

53 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat, etajul 1, Cetate

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandat, situat in Cetate, etajul 1 in bloc termoizolat exterior. Imobilul in suprafata de 51 mp si este structurat astfel: living, bucatarie spatioasa, balcon, dormitor si baie. Apartamentul este finisat si dispune de parchet laminat nou, geamuri termopan, usa metalica, centrala termica, gresie, […]

51 m2
2
1
Apartament cu 2 camere, etajul 3, Cetate-Mercur

Închiriere

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandat situat in Cetate zona Mercur la etajul 3. Imobilul se inchiriaza mobilat si utilat. Zona foarte buna! Ocupabil imediat!

50 m2
2
1
Apartament 3 camere decomandat, Tolstoi, etajul 3

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandat, situat in zona Tolstoi la etajul 3 din 4. Imobilul are o  suprafata utila de 68 mp si este compus din 2 camere, sufragerie,  2 bai, un balcon, hol. Apartamentul  detine beci la subsol in suprafata de 20 mp!  Zona buna, merita […]

68 m2
3
2
Apartament 2 camere, Bulevard etajul 1

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in Cetate zona Bulevard, etajul 1. Imobilul a fost renovat, usile si geamurile  schimbate, instalatia sanitara pe cupru. Se vinde mobilat-utilat. Detine loc de parcare! Zona foarte buna. Merita atentia dumneavoastra!

37 m2
2
1
Apartament 2 camere, parter inalt cu balcon, Cetate zona Piata

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in Cetate zona Piata, parter inalt cu balcon. Imobilul are o suprafata utila de 52 mp si este compus din: hol spatios, bucatarie, balcon, sufragerie, dormitor, baie. Este situat intr-o zona linistita! Merita atentia dumneavoastra!

52 m2
2
1
Casa individuala, racordata la toate utilitatile, Alba-Micesti

Vânzare

3 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare o casa individuala situata in Alba zona Micesti. Are o suprafata de 100 mp si este compartimentata astfel: 2 dormitoare, living, bucatarie, camara, hol, doua bai, terasa. Detine teren in suprafata de 385 mp, este racordata la toate utilitatile( in casa: apa, gaz, curent, canalizarea). Se poate preda […]

100 m2
3
2
Apartament cu 2 camere situat in Cetate-Piata

Închiriere

3 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandat situat in Cetate zona Piata la etajul 2. Imobilul se inchiriaza mobilat si utilat. Zona foarte buna! Ocupabil imediat!

54 m2
2
1
Apartament 2 camere, Cetate-Bulevard

Vânzare

3 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament de 2 camere situat in Cetate zona Bulevard . Imobilul are o suprafata de 46 mp si este compartimentat astfel: hol principal, bucatarie, sufragerie, baie, camera.  Zona buna, merita atentia dumneavoastra!

46 m2
2
1
Apartament 2 camere, Cetate-Bulevard, etajul 3

Vânzare

3 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament de 2 camere situat in Cetate zona Bulevard la etajul 3. Imobilul are o suprafata de 57 mp si este compartimentat astfel: hol principal, bucatarie, sufragerie, dormitor, baie, balcon. Detine loc de parcare si boxa!  Zona buna, merita atentia dumneavoastra!

57 m2
2
1
1 2 33

Compară