Căutare avansată

Garsoniera confort 1 decomandata, finisata, Cetate-Piata

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare garsoniera confort 1 decomandata situata in Cetate, zona Piata. Imobilul in suprafata de 30 mp este finisat si se vinde mobilat-utilat! Detine boxa la subsol si acoperis recent refacut! Pozitie buna!

30 m2
1
1
Apartament 3 camere decomandat, finisat, Cetate

Vânzare

2 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament de 3 camere decomandat situat in Cetate, bloc foste proprietati.Imobilul in suprafata de 80 mp  este finisat cu centrala termica, parchet, gresie, faianta, geamuri termopan, usa metalica. Zona buna! Merita vazut!

80 m2
3
1
Apartament 2 camere, Cetate

Vânzare

3 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat in  Cetate. Imobilul are o suprafata utila de 43 mp si este compus din sufragerie, bucatarie, dormitor, hol si baie. Se vinde mobilat-utilat! Zona linistita, merita atentia dumneavoastra!

42 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat, Cetate zona buna

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 2 camere decomandat situat in Cetate zona buna. Imobilul in suprafata de 50 mp este finisat si se vinde mobilat-utilat! Este situat in apropiere de scoli, gradinite, magazine, statie de autobuz. Merita vazut! Pozitie buna!

50 m2
2
1
Apartament 4 camere decomandat Cetate-Tolstoi, etajul 3

Vânzare

4 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament de 4 camere decomandat situat in Cetate-Tolstoi la etajul 3 ,termoizolat exterior.Imobilul  are suprafata de 80 mp si este compartimentat astfel living, 3 dormitoare, balcon, bucatarie, 2 bai. Dispune de loc de parcare si pivnita. Zona buna! Merita vazut!

80 m2
4
2
Apartament 4 camere decomandat, Bowling

Vânzare

4 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament decomandat cu 4 camere situau in zona Bowling. Imobilul dispune de 85 mp si este compartimentat astfle: 3 dormitoare, o sufragerie, 1 bucatarie spatioasa, 2 bai, hol generos, camara si balcon.  Zona linistita, merita atentia dumneavoastra!

85 m2
4
2
Apartament 2 camere decomandat, etaj intermediar, Cetate

Vânzare

5 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 2 camere decomandat situat in Cetate, bloc de caramida, etaj 3. Imobilul in suprafata de 38 mp este ingrijit si se vinde mobilat-utilat!

38 m2
2
1
Garsoniera confort 1 cu balcon, etaj 2, Cetate

Vânzare

5 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare garsoniera confort 1 cu balcon situata in Cetate la etajul 2, bloc cu lift. Imobilul in suprafata de 31 mp este finisat si se vinde partial mobilat!

31 m2
1
1
Apartament 5 camere + GARAJ si PIVNITA, Centru, etajul 1

Vânzare

5 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 5 camere situat in Centru la etajul 1. Imobilul are o suprafata de 93 mp si este compus din  4 dormitoare, living, doua bai, trei balcoane(unul amenajat precum spatiu de gatit), bucatarie cu camara, hol cu debara. Imobilul se vinde insotit de garaj si pivnita! […]

93 m2
5
2
Apartament 3 camere decomandat, finisat, Ampoi 3

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 3 camere decomandat in suprafata de 75 mp situat in Ampoi 3. Imobilul este finisat complet si este compartimentat astfel: bucatarie spatioasa, 2 dormitoare, sufragerie, 2 bai una cu geam de aerisire, balcon generos cu acces atat din bucatarie, cat si dintr-un dormitor, hol mare. Zona linistita! Merita […]

75 m2
3
2
Apartament 2 camere, CETATE, bloc nou, NEMOBILAT!

Închiriere

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre  inchiriere apartament 2 camere decomandat, situat in Cetate, bloc nou la etajul 2. Imobilul dispune de bucatarie, dormitor, o baie. Se poate inchiria si mobilat! Ocupabil imediat!

40 m2
2
1
Apartament 2 camere, Cetate-Bulevard

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat in Cetate zona Bulevard. Imobilul este situat in apropiere de statiile de transport in comun, scoala, gradinita. Detine loc de parcare! Zona buna, merita atentia dumneavoastra!

50 m2
2
1
1 2 45

Compară