Căutare proprietate

Garsoniera Cetate-Parc, etaj 3, finisata!

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare garsoniera situata in Cetate, zona Parc, bloc cu lift, etaj intermediar cu suprafata de 38 mp.Imobilul este compus din camera, bucatarie,hol, baie. Este finisat complet, se vinde complet mobilat si utilat. Merita vazut!

38 m2
1
1
Apartament 3 camere ,Centru, etaj 1 , bloc cu lift !

Închiriere

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre inchiriere apartament 3 camere, decomandat, 89 mp, etajul 1. Apartamentul dispune de 3 camere spatioase, 2 bai, 2 balcoane si  detine loc de parcare. Imobilul este utilat si partial mobilat. Merita atentia dumneavoastra!

89 m2
3
2
Apartament 3 camere decomandat Cetate, bloc nou, etaj intermediar !

Vânzare

o lună în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament de 3 camere decomandat Cetate, bloc nou, etaj intermediar, cu lift cu suprafata de 80 mp.Imobilul este finisat complet, dispune de 2 bai , 2 balcoane si se vinde partial mobilat.Merita vazut!

75 m2
3
2
Apartament 2 camere decomandat, Cetate

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament cu 2 camere situat in Cetate, la etaj superior in bloc cu lift, avand o priveliste deosebita. Imobilul este finisat complet,  compus din bucatarie, living, dormitor hol si baie. Merita vazut, pozitie deosebita!

46 m2
2
1
Apartament 2 camere Cetate-Parc, etaj intermediar !

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament de 2 camere decomandat Cetate, etaj 3, cu vedere la Parc-Cetatea Alba Carolina, cu suprafata de 50 m. Imobilul este compus din 2 camere, bucatarie, baie, hol, balcon. Pozitie buna! Merita vazut!

50 m2
2
1
Apartament 3 camere decomandat Cetate, etaj 1!

Vânzare

3 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament de 3 camere decomandat, situat la etajul 1, bloc cu lift.Imobilul are suprafata de 65 mp si este compus din 3 camere, bucatarie, hol,balcon si o baie.Este finisat si se vinde partial mobilat. Este situat ultracentral , aproape de magazine, banci, etc.Merita vazut!

65 m2
3
1
Apartament 2 camere Centru, cartier rezidential, mobilat, utilat!

Închiriere

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre inchiriere apartament 2 camere situat in Centru, bloc nou, etajul 3, bloc cu lift.Imobilul este compus din 2 camere, bucatarie, baie, balcon.Este finisat si se inchiriaza mobilat, utilat.Merita vazut!

57 m2
2
1
Apartament 2 camere Alba Iulia, ultracentral, cu scara interioara !

Vânzare

4 luni în urmă

Ocazie! Agentia Cristan Imobiliare va propune spre vanzare apartament 2 camere situat in Alba-Iulia, zona Centru, cu scara interioara. Apartamentul  are suprafata utila de 74 mp si este structurat pe 2 nivele. La primul nivel nivel avem bucataria, sufrageria spatioasa, baie, holul de la intrare si acces spre un balcon mare inchis in termopan, iar […]

73 m2
2
1
Apartament 3 camere decomandat Centru, etaj intermediar!

Vânzare

4 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament de 3 camere decomandat situat in Centru, etaj intermediar, cu suprafata de 68 mp, bloc cu lift termoizolat exterior.Imobilul are o compartimentare frumoasa, fiind compus din bucatarie, 2 dormitoare, sufragerie cu balcon, hol, baie. Apartamentul are o pozitie deosebita, scara blocului este renovata. Este situat aproape de […]

64 m2
3
1
Apartament 2 camere decomandat Cetate, bloc nou, finisat!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament de 2 camere decomandat situat in Cetate, bloc nou, pozitie deosebita, cu suprafata de 73 mp. Imobilul este compus din 2 camere, bucatarie, dormitor, hol si baie. Dispune de balcon cu iesire din camere si bucatarie. Ideal investitie pentru inchiriere! Merita vazut!

73 m2
2
1
Apartament 3 camere Cetate-Bulevard ,finisat,bloc cu lift !

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament de 3 camere situat in Cetate, zona Bulevard, cu suprafata de 50 mp.Imobilul este compus din 3 camere ,bucatarie, baie, 2 holuri, balcon.Este finisat complet cu centrala termica, geamuri termopan, usa metalica,parchet,gresie,faianta.Merita vazut!

49 m2
3
1
Apartament 2 camere Cetate-Bulevard, finisat!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament de 2 camere decomandat, situat in Cetate, etaj superior in bloc cu lift, in suprafata de 48 mp . Imobilul este compus din hol amenajat, bucatarie mobilata-utilata, 2 camere cu intrari separate si baie cu geam de aerisire. Apartamentul este finisat complet, se vinde mobilat si utilat. Merita […]

48 m2
2
1
Apartament 3 camere, decomandat, finisat, bloc nou!

Vânzare

6 luni în urmă

       Agentia Cristian Imobiliare  va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandat situat intr-un  bloc nou , cartier rezidential,zona Ampoi 3. Imobilul este finisat, detine  o suprafata utila de 67mp + balcon. Apartamentul se vinde complet mobilat ( mobila de bucatarie este facuta la comanda din MDF )  si utilat cu […]

67 m2
3
1
Apartament 3 camere bloc nou, cartier Arex, finisat, mobilat, utilat

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament de 3 camere situat in bloc nou,cartier Arex.Imobilul este compus din living cu bucatarie open -space, 2 dormitoare, 1 baie, 1 balcon, 1 hol.Imobilul este finisat complet.Se vinde mobilat, utilat.Merita vazut!

75 m2
3
1
Apartament 3 camere Cetate, Bulevardul Transilvaniei, etaj intermediar, bloc cu lift, mobilat, utilat!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament de 3 camere semidecomandat situat in Alba-Iulia, Cetate, zona Bulevardul Transilvaniei, etaj intermediar,  cu suprafata 46 mp utili, bloc cu lift.Apartamentul este compus din 3 camere, bucatarie, baie cu geam de aerisire, 2 holuri, balcon inchis in termopan.Este finisat cu centrala termica, parchet laminat, gresie, faianta, geamuri termopane,usi […]

46 m2
3
1
Apartament in bloc nou, mobilat-utilat-Ampoi 3, cartier Arex!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament situat in bloc nou construit in 2021, in Ampoi 3 cartier-Arex. Imobilul are o suprafata utila de 60 mp plus balcon de 4 mp, structurat astfel: hol de acces, bucatarie open space, 2 dormitoare separate, o baie, un dressing. Apartamentul se vinde mobilat-utilat complet, cu mobilier de dormitor si mobilier […]

60 m2
2
1