Căutare proprietate

Apartament 3 camere, decomandat, finisat, bloc nou!

Vânzare

2 luni în urmă

       Agentia Cristian Imobiliare  va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandat situat intr-un  bloc nou , cartier rezidential,zona Ampoi 3. Imobilul este finisat, detine  o suprafata utila de 67mp + balcon. Apartamentul se vinde complet mobilat ( mobila de bucatarie este facuta la comanda din MDF )  si utilat cu […]

67 m2
3
1
Casa individuala la cheie, Alba Iulia cartier Orizont

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde casa individuala, situata in Alba Iulia, cartier Orizont, construita pe o parcela de teren in suprafata de 350 mp. Casa, in suprafata utila de 100 mp, este compusa astfel: bucatarie cu acces spre terasa, living spatios,  3 dormitoare si 2 bai. Imobilul este finisat complet, racordat la utilitati-apa, gaz, curent, canal, […]

100 m2
4
2
Apartament 3 camere ,decomandat, Centru-Mall!

Vânzare

4 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandat situat in Centru zona Mall. Imobilul are o suprafata utila de 68 mp, este finisat si se vinde mobilat-utilat. Zona buna, merita atentia dumneavoastra!

68 m2
3
1
Apartament 4 camere decomandat, 80 mp, etajul 1, Cetate-Spital!

Vânzare

4 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 4 camere, situat in Cetate zona Spital, la etajul 1. Imobilul in  suprafata de 80 mp dispune de 3 dormitoare, living,  2 bai, balcon inchis, hol. Detine  loc de parcare! Zona buna, merita atentia dumneavoastra!

80 m2
4
2
Apartament la vila, 3 camere, mobilat utilat Alba-Micesti!

Vânzare

4 luni în urmă

Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandat, in  vila, cu intrare separata, complet mobilat si utilat, situat in zona Alba-Micesti, construit in anul 2010, avand o  suprafata utila de 80 mp, cu 1 baie cu geam, 1 terasa, 1 loc de parcare. Imobilul este situat in apropiere de supermarket, gradinita, […]

80 m2
3
1
Apartament 4 camere decomandat, finisat, etaj 1, Ampoi 3!

Vânzare

4 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliara va propune spre vanzare apartament 4 camere decomandat situat in zona Ampoi 3. Imobilul dispune de o suprafata de 80 mp, este situat la etajul 1 din 4 si este finisat. Este in  apropiere de magazine,banci, etc. Merita vazut!

80 m2
4
2
Apartament de inchiriat 3 camere, finisat, mobilat -utilat, Ampoi 3!

Închiriere

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre inchiere apartament de 3 camere, decomandat situat in Ampoi 3. Imobilul este finisat complet, detine o suprafata de 70 mp,si se inchiriaza mobilat, utilat. Ocupabil imediat!

70 m2
3
2
Casa finisata, 566 mp, zona Cetate-Piata!

Vânzare

6 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare  o casa situata in   Cetate, aproape de piata, amplasata pe un teren de 567 mp si o deschidere de 23ml . Imobilul este  construit in anul 2007 , are o suprafata utila de 250 mp, si are urmatoarea compartimentare: -Subsol : garaj,bucatarie, baie, camera tehnica cu centrala si […]

250 m2
3
2
Apartament 3 camere, decomandat, etaj 1, Cetate-Mercur!

Vânzare

7 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament 3 camere, decomandat situat in zona Cetate. Imobilul este situat la etajul 1 din4, detine o suprafata de 72 mp, este finisat si se afla in apropriere de scoli, gradinite, magazine. Merita vazut!

72 m2
3
1
Apartament 3 camere, finisat, etaj 3, Cetate-Mercur!

Vânzare

10 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament cu 3 camere, decomandat situat in zona Cetate-Mercur. Imobilul este structurat astfel: bucatarie spatioasa, sufragerie cu balcon, 2 dormitoare, 2 bai si debara. Imobilul se vinde mobilat -utilat.

74 m2
3
2
Apartament 3 camere, decomandat, finisat, parter cu balcon , Cetate-Mercur!

Vânzare

11 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in zona Cetate-Mercur. Imobilul este finisat complet, are o suprafata  de 70 mp, dispune de balcon  si este situat in apropiere de scoli, magazine, banci etc. Ocupabil imediat!

70 m2
3
2
Apartament 2 camere decomandat, zona Industriala, etajul 3

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere finisat complet situat in zona Sub-Stadion- Rebuplicii, la etajul 3. Imobilul in  suprafata de 50 mp este compus din: dormitor, bucatarie, living, balcon, baie cu geam de aerisire, hol. Se vinde mobilat-utilat!

50 m2
2
1
Apartament 3 camere, 2 bai, decomandat, Cetate zona Mercur

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare  va ofera spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandat situat in Cetate zona Mercur.  Imobilul dispune de 3 camere, balcon, bucatarie spatioasa, hol, 2 bai. Detine pivnitaSe vinde mobilat! ! Zona linistita! Merita atentia dumneavoastra!

70 m2
3
2
Apartament 2 camere, Cetate zona Bulevard

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in Cetate zona Bulevard. Imobilul detine centrala termica, geamuri termopan, usa metalica. Zona buna, merita atentia dumneavoastra!

48 m2
2
1
Casa individuala 187 mp, Ampoi 3, toate utilitatile

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare o casa individuala situata in zona Ampoi 3. Imobilul are o suprafata de 187 mp si dispune de : 3 dormitoare, 2 bai, living, bucatarie, terasa. Casa se vinde la GRI dar daca se doreste se poate vinde si FINISATA, este racordata la toate utilitatile si detine o […]

187 m2
5
2
Apartament 2 camere decomandat, Cetate zona Liceul Sportiv

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandat, situat in Cetate zona Liceul Sportiv. Imobilul are o suprafata utila de 48 mp si dispune de hol, bucatarie, sufragerie, dormitor, balcon, baie. Detine pod propriu ideal pentru depozitare, izolatie interioara si exterioara! Imobilul este situat in apropiere de statie de transport […]

48 m2
2
1