Căutare proprietate

Apartament 2 camere, Cetate

Vânzare

3 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat in  Cetate. Imobilul are o suprafata utila de 43 mp si este compus din sufragerie, bucatarie, dormitor, hol si baie. Se vinde mobilat-utilat! Zona linistita, merita atentia dumneavoastra!

42 m2
2
1
Apartament 4 camere decomandat Cetate-Tolstoi, etajul 3

Vânzare

4 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament de 4 camere decomandat situat in Cetate-Tolstoi la etajul 3 ,termoizolat exterior.Imobilul  are suprafata de 80 mp si este compartimentat astfel living, 3 dormitoare, balcon, bucatarie, 2 bai. Dispune de loc de parcare si pivnita. Zona buna! Merita vazut!

80 m2
4
2
Apartament 4 camere decomandat, Bowling

Vânzare

4 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament decomandat cu 4 camere situau in zona Bowling. Imobilul dispune de 85 mp si este compartimentat astfle: 3 dormitoare, o sufragerie, 1 bucatarie spatioasa, 2 bai, hol generos, camara si balcon.  Zona linistita, merita atentia dumneavoastra!

85 m2
4
2
Apartament 2 camere, Cetate-Bulevard

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat in Cetate zona Bulevard. Imobilul este situat in apropiere de statiile de transport in comun, scoala, gradinita. Detine loc de parcare! Zona buna, merita atentia dumneavoastra!

50 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat, Cetate zona Spital

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandat, cu o suprafata utila de 47 mp, situat in  Cetate zona Spital!  Imobilul detine loc de parcare! Merita atentia dumneavoastra!

47 m2
2
1
Apartament 3 camere, Cetate-Bulevard

Închiriere

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere un apartament de 3 camere situat in Cetate zona Bulevard. Imobilul este compus din 2 dormitoare, o sufragerie,  bucatarie, baie, hol! Zona foarte buna, merita atentia dumneavoastra!

45 m2
3
1
Apartament 2 camere decomandat, Centru

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandat, situat Centru , intr-un bloc construit in anul 2008. Imobilul are o suprafata utila de 53 mp si dispune de sufragerie, dormitor, buatarie, hol si baie cu geam. Imobilul este situat in apropiere de statie de transport in comun, scoala, gradinita. Pretul […]

53 m2
2
1
Apartament 2 camere 61 mp, decomandat zona Industriala

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament 2 camere 61 mp, decomandat situat in zona Industriala la etajul 3. Imobilul este imbunatatit cu centrala termica proprie, gresie-faianta, geamuri termopan! Merita atentia dumneavoastra!

61 m2
2
1
Apartament 2 camere, etaj 1, Cetate zona Spital

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobilare ofera spre vanzare apartament 2 camere semidecomandat situat in Cetate, zona Spital, etaj 1. Imobilul in suprafata de 50 mp este finisat si se vinde mobilat-utilat!

50 m2
2
1
Apartament cu 2 camere, Cetate-bloc nou, etajul 1

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare  va propune  spre vanzare un apartament cu 2 camere situat  in Cetate, bloc nou la etajul 1! Imobilul are o suprafata de 63 mp si este compartimentat astfel: hol, living, bucatarie spatioasa, balcon, dormitor si baie cu geam de aerisire. Se vinde mobilat-utilat! Zona linistita, merita atentia dumneavoastra!

63 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat, etaj 2, Ampoi 3

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 2 camere decomandat situat in Ampoi 3, etaj 2, termoizolat exterior. Imobilul in suprafata de 50 mp este compartimentat in bucatarie spatioasa, 2 dormitoare, hol, baie cu geam de aerisire, 2 balcoane. Apartamentul se vinde mobilat-utilat! Detine si pivnita! Merita vazut!

50 m2
2
1
Apartament 3 camere, etaj intermediar, Cetate

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 3 camere semidecomandat  situat in Cetate, etaj 2. Imobilul in suprafata de 45 mp este imbunatatit cu centrala termica, parchet,  gresie, faianta, usa metalica, izolatie exterioara. Merita vazut!

45 m2
3
1
Apartament 3 camere, bloc Nou, zona Centru-Mall

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 3 camere situat in zona Centru- Mall, etaj 2. Imobilul in suprafata de 65 mp este compartimentat astfel: living open space cu bucataria, 2 dormitoare, baie cu geam de aerisire, balcon spatios cu acces din living si din dormitorul mare. Apartamentul se vinde mobilat-utilat! Detine si loc de […]

65 m2
3
1
Apartament 2 camere, Cetate-Spital

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat in  Cetate zona Spital. Imobilul are o suprafata utila de 43 mp si este compus din sufragerie, bucatarie, dormitor, balcon, hol si baie. Zona buna, merita atentia dumneavoastra!

43 m2
2
1
Garsoniera finisata, etaj intermediar, zona Ampoi

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde garsoniera semidecomandata in suprafata de 25 mp situata in zona Ampoi, etaj 2. Imobilul detine balcon este finisat si se vinde mobilat!

25 m2
1
1
Casa de tip duplex, P+E, Cetate zona Mercur

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare o casa de tip duplex, P+E situata  in Cetate zona Mercur. Imobilul are suprafața utila de 120 mp si este structurata astfel: Parter: bucatarie,dining, living, baie, la Etaj: 3 dormitoare, dressing, baie. Detine o suprafata de teren de 250 mp. Casa se vinde mobilată. Merita vazuta!!!

120 m2
5
2
1 2 19