Căutare proprietate

Apartament cu scara interioara, 88 mp, Ultracentral !

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament cu scara interioara, situat Ultracentral in Alba Iulia, in bloc cu lift. Imobilul in suprafata de 88 mp este structurat astfel: living luminos cu acces spre o terasa de 20 mp, bucatarie mobilata-utilata, baie cu cabina de dus, iar la etaj-2 dormioare si o baie mare. Apartamentul are aer conditionat, […]

88 m2
3
2
Apartament 3 camere decomandat, 2 bai, etaj 3, zona Dedeman

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in zona Dedeman, etaj 3, termoizolat exterior si interior. Imobilul in suprafata de 70 mp, dispune de 3 camere, bucatarie, balcon inchis in termopan, hol, 2 bai, una din bai cu geam de aerisire. Apartamentul se vinde mobilat-utilat! Detine si loc de parcare!

70 m2
3
2
Apartament 3 camere decomandat, etaj 1, Centru

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare propune spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in Centru, etaj 1, bloc cu lift, izolat exterior. Imobilul dispune de 65 mp si  vinde mobilat-utilat! Pretabil pentru locuit sau pentru investitie! Merita vazut!

65 m2
3
1
Apartament 3 camere mobilat-utilat, Ultracentral !

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 3 camere situat ultracentral in Alba Iulia, etaj intermediar, pozitie deosebita. Apartamentul este structurat astfel: bucatarie mobilata-utilata, living cu acces spre un balcon inchis in termopan, hol cu dressing, baie cu geam de aerisire, 2 dormitoare mobilate, dintre care unul are acces spre al doilea balcon. Imobilul este finisat, ingrijit, […]

68 m2
3
1
Apartament 2 camere decomandat, mobilat-utilat, Cetate-Bulevard!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 2 camere decomandat, situat in Cetate zona Bulevard, la parter in bloc de caramida. Imobilul in suprafata de 48 mp este structurat astfel: bucatarie spatioasa, 2 camere separate, hol, baie, camara si este imbunatatit cu parchet laminat, geamuri termopan, centrala termica, gresie si faianta. Apartamentul se vinde mobilat si utilat! […]

48 m2
2
1
Apartamente 2 camere, bloc nou, Cetate-Schit

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare propune spre vanzare apartamente 2 camere situat in Cetate zona Schit, bloc nou. Imobilele dispun de suprafate incepand de la 45 mp pana la 55 mp. Apartamentele se predau finisate la cheie sau se pot personaliza dupa preferinte. Detin si loc de parcare! Termen de finalizare primavara 2022!

45 m2
2
1
Apartament 3 camere, mobilat-utilat, bloc nou, Centru

Închiriere

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre inchiriere apartament 3 camere finisat, mobilat-utilat situat in Centru, zona Prefecturii, bloc nou. Imobilul se inchiriaza pe termen lung! Ocupabil din 01.02.2022!  

65 m2
3
1
Apartament 2 camere, Cetate zona Flanco

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat in Cetate zona Flanco. Imobilul in suprafata de 37 mp dispune de  sufragerie, bucatarie, balcon, dormitor si baie. Apartamentul este situat in apropiere de statiile de transport in comun, scoala, gradinita. Merita atentia dumneavoastra!

37 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat, Ampoi 3

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va  propune spre vanzare  un apartament cu 2 camere decomandat situat in Ampoi 3. Imobilul are o suprafata de 50 mp si dispune de hol spatios cu acces in sufragerie, bucatarie cu balcon, dormitor si baie cu geam de aerisire!  Apartamentul este situat in zona buna, merita atentia dumneavoastra!

50 m2
2
1
Apartament 3 camere, etaj 3, mobilat-utilat, Cetate!

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 3 camere, situat in Cetate la etajul 3, bloc de caramida. Imobilul in suprafata de 65 mp este structurat astfel: bucatarie spatioasa, living cu balcon inchis in termopan, 2 dormitoare separate, baie cu geam de aerisire. Imobilul se vinde mobilat-utilat complet, detine aer conditionat si loc de parcare!   Merita […]

65 m2
3
1
Apartament 2 camere decomandat, etaj 3, Cetate-Mercur

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 2 camere decomnadat situat in Cetate, zona Mercur, etaj 3. Imobilul in suprafata de 50 mp este finisat, ingrijit si se vinde mobilat! Detine si pivnita! Pozitie buna!

50 m2
2
1
Apartament 2 camere, Cetate zona Lidl

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare propune spre vanzare apartament 2 camere situat in Cetate zona Lidl. Imobilul dispune de 50 mp, este finisat si se vinde partial mobilat! Merita vazut!

50 m2
2
1
Apartament 3 camere decomandat cu garaj, etaj 1, Cetate- M-uri !

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 3 camere decomandat, situat in Cetate, in M-uri, la etajul 1. Imobilul este spatios, luminos, structurat astfel: hol mare cu acces spre living, bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai si balcon. Merita vazut, apartamentul este ideal pentru investitie!

80 m2
3
2
Apartament 3 camere foste proprietati, decomandat, Cetate

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandat situat in Cetate, bloc de caramida. Imobulul in suprafata de 78 mp este structurat astfel: bucatarie cu camara si balcon, sufragerie, 2 dormitoare, hol, baie, dressing. Apartamentul este renovat, detine pivnita si loc de parcare! Merita atentia dumneavoastra!

78 m2
3
1
Apartament 2 camere decomandat, Cetate zona Liceul Sportiv

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandat, situat in Cetate zona Liceul Sportiv. Imobilul are o suprafata utila de 52 mp si dispune de hol, bucatarie, sufragerie, dormitor, balcon, baie cu  geam de aerisire. Imobilul este situat in apropiere de statie de transport in comun, scoala, gradinita! Merita atentia […]

52 m2
2
1
Apartament 2 camere, bloc de caramida, Cetate, zona Bulevard

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 2 camere semidecomandat situat in Cetate, zona Bulevard, bloc de caramida. Imobilul este finisat si se vinde mobilat-utilat! Merita vazut!

38 m2
2
1
1 2 19