Căutare proprietate

Apartament 2 camere Cetate-Mercur,finisat,mobilat, utilat

Închiriere

Agentia Cristian Imobiliare inchiriaza apartament de 2 camere decomandat situat in zona Cetate-Mercur, bloc izolat exterior,la parter inalt.Apartamentul este spatios, este finisat cu centrala termica, parchet laminat, geamuri termopane,usa metalica.Se inchiriaza complet mobilat,utilat.Merita vazut! Pret 300 euro neg

2
1
Apartament Cetate , etaj 1, mobilat, utilat

Închiriere

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre inchiriere  apartament cu 2 camere modificat in 3 camere situat in Cetate, la etajul 1,bloc cu lift.Apartamentul este finisat complet,se inchiriaza mobilat,utilat.Merita vazut.Pret 250 euro.

2
1
Garsoniera Centru ,etaj 3, mobilata ,utilata

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre inchiriere garsoniera situata in Centru la etajul 3 ,bloc de 4 etaje,  cu suprafata de 25 mp.Imobilul este imbunatatit cu centrala termica ,parchet  ,gresie,faianta. Se inchiriaza mobilat si utilat.Pret 180 euro neg

25 m2
1
1
Apartament 3 camere decomandat Cetate, bloc nou, mobilat, utilat

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament de 3 camere decomandat situat in Cetate, bloc nou cu suprafata de 80 mp.Imobilul este compus din 3 camere ,bucatarie,1 baie ,hol, balcon.Este finisat complet si se vinde complet mobilat si utilat.Merita vazut!Pret negociabil!

80 m2
3
1
Apartament 2 camere decomandat Cetate ,etaj 2

Vânzare

3 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament de 2 camere decomandat situat in Cetate, la etajul 2, bloc cu lift, termoizolat exterior. Apartamentul este compus din 2 camere, bucatarie cu camara, hol, baie cu geam de aerisire, balcon. Se vinde complet mobilat si utilat. Se va preda cumparatorilor prospat zugravit in alb. Merita vazut!

2
1
Apartament 3 camere, 2 bai,etaj 3, 72 mp, Cetate-Mercur!

Vânzare

4 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 3 camere decomandat, situat in zona Cetate-Mercur. Imobilul are o suprafata  de 72 mp, este situat  la etajul 3 din 4, este finisat si detine 2 dormitoare spatioase, 1 sufragerie luminoasa, 1 bucatarie, 2 bai. Imobilul se vinde partial mobilat! Ocupabil imediat! Merita vazut!

72 m2
3
2
Apartament 2 camere bloc nou, zona Centru

Vânzare

4 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament cu 2 camere situat in Centru, bloc nou, cu suprafata de 49 mp.Apartamentul este finisat cu centrala termica, parchet laminat,  gresie, faianta,usi interioare noi,usa metalica.Imobilul este compus din 2 camere,bucatarie, baie si hol si se afla intr-o zona linistita inconjurata de verdeata.Merita vazut!

49 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat Cetate -Mercur, mobilat , utilat

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament de 2 camere decomandat situat in zona Cetate-Mercur, bloc izolat exterior. Imobilul dispune de suprafata de 50 mp si este compus din 2 camere (o camera cu acces pe balcon), bucatarie cu  iesire pe balcon, hol cu debara, baie. Apartamentul  este dotat cu centrala termica,  geamuri termopane, parchet, gresie, faianta, […]

50 m2
2
1
Apartament 2 camere Cetate -Mercur , finisat, mobilat si utilat

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament de 2 camere decomandat situat in zona Cetate-Mercur, cu suprafata de 52 mp, termoizolat exterior. Apartamentul este compus din 2 camere,  bucatarie, hol, baie ,dispune de balcon.Este finisat complet, se vinde mobilat si utilat.Merita vazut!

2
1
Apartament 3 camere decomandat Ampoi 1, etaj intermediar, finisat

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 3 camere decomandat situat in cartierul Ampoi 1,  etaj intermediar, cu suprafata de 60  mp.Imobilul este compus din 3 camere ,bucatarie, baie ,hol, balcon.Apartamentul este finisat complet, se vinde partial mobilat la 63000 euro, mobilat  si utilat complet la 650000 euro Merita vazut!

60 m2
3
1
Apartament 2 camere Cetate, finisat, mobilat si utilat

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament de 2 camere situat in Cetate, bloc termoizolat exterior cu suprafata de 40 mp.Imobilul este compus din 2 camere, bucatarie ,hol ,baie cu geam de aerisire,balcon.Dispune de centrala termica ,geamuri termopan, parchet laminat, usi interioare noi, gresie, faianta,usa metalica.Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat.Merita vazut!Pret negociabil!

40 m2
2
1
Apartament 2 camere Cetate-Piata, etaj 2 ,mobilat ,utilat

Închiriere

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre inchiriere apartament de 2 camere semidecomandat, Cetate, situat in zona Pietii, la etajul 2, termoizolat exterior. Apartametul este mobilat si utilat.Merita vazut!

54 m2
2
1
Apartament o camera Cetate, bloc nou ,mobilat, utilat

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament o camera Cetate, 40 mp, bloc renovat, situat in zona Bulevard.Apartamentul  dispune de balcon de 10 mp.Imobilul este finisat se vinde mobilat ,utilat.Merita vazut! Pret negociabil!

40 m2
1
1
Garsoniera Cetate, mobilata, utilata

Închiriere

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre inchiriere garsoniera situata in Cetate, bloc termoizolat exterior,  cu lift renovat.Garsoniera este compusa din camera, bucatarie,hol, balcon inchis in termopan, baie.Se inchiriaza mobilata si utilata.Merita vazuta!Pret negociabil!

30 m2
1
1
Apartament 3 camere, finisat, 74 mp,2 bai, etaj 3, Cetate-Mercur!

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament cu 3 camere, decomandat situat in zona Cetate-Mercur. Imobilul este finisat, detine  o suprafata de 74 mp, are 2 bai, 2 balcoane si poate fi ocupabil imediat. Imobilul se vinde mobilat -utilat. Merita vazut!

74 m2
3
2
Garsoniera confort 1, Cetate-Spital

Închiriere

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre inchiriere garsoniera confort 1 situata in Cetate,bloc izolat exterior.Garsoniera este finisata si se inchiriaza complet mobilata si utilata.Ofera conditii bune de locuit.Merita vazuta!

31 m2
1
1
1 2 4