Căutare proprietate

Apartament 3 camere decomandat, 2 bai, etaj 3, zona Dedeman

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in zona Dedeman, etaj 3, termoizolat exterior si interior. Imobilul in suprafata de 70 mp, dispune de 3 camere, bucatarie, balcon inchis in termopan, hol, 2 bai, una din bai cu geam de aerisire. Apartamentul se vinde mobilat-utilat! Detine si loc de parcare!

70 m2
3
2
Apartament 3 camere decomandat, etaj 1, Centru

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare propune spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in Centru, etaj 1, bloc cu lift, izolat exterior. Imobilul dispune de 65 mp si  vinde mobilat-utilat! Pretabil pentru locuit sau pentru investitie! Merita vazut!

65 m2
3
1
Apartament 3 camere, mobilat-utilat, bloc nou, Centru

Închiriere

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre inchiriere apartament 3 camere finisat, mobilat-utilat situat in Centru, zona Prefecturii, bloc nou. Imobilul se inchiriaza pe termen lung! Ocupabil din 01.02.2022!  

65 m2
3
1
Apartament 2 camere decomandat, etaj 3, Cetate-Mercur

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 2 camere decomnadat situat in Cetate, zona Mercur, etaj 3. Imobilul in suprafata de 50 mp este finisat, ingrijit si se vinde mobilat! Detine si pivnita! Pozitie buna!

50 m2
2
1
Apartament 2 camere, bloc de caramida, Cetate, zona Bulevard

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 2 camere semidecomandat situat in Cetate, zona Bulevard, bloc de caramida. Imobilul este finisat si se vinde mobilat-utilat! Merita vazut!

38 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat, Cetate-Closca

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in Cetate zona Closca, etaj intermediar. Imobilul finisat se vinde mobilat! detine pivnita. Merita atentia dumneavoastra!

50 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat, Cetate, etajul 2

Închiriere

3 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre  inchiriere un  apartament cu 2 camere decomandat, situat in Cetate la etajul 2. Imobilul dispune de bucatarie, dormitor, sufragerie, o baie cu geam de aerisire. Se inchiriaza mobilat-utilat! Ocupabil imediat!

40 m2
2
1
Apartament 3 camere decomandat, Cetate zona Piata

Vânzare

4 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre  vanzare un apartament cu 3 camere decomandat, situat in Cetate zona Piata, etaj intermediar, pozitie foarte buna. Imobilul in suprafata de 70 mp este structurat astfel: bucatarie spatioasa cu camara, sufragerie cu acces spre un balcon inchis in termopan, o baie de servici, 2 dormitoare si o baie mare […]

70 m2
3
2
Apartament 2 camere, mobilat, etaj 1, Cetate

Vânzare

o lună în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 2 camere modificat situat in Cetate, etaj 1. Imobilul dispune de 61 mp, compartimentat in 2 dormitoare, hol, baie cu geam de aerisire, bucatarie amenajata pe balcon, living. Apartamentul se vinde mobilat-utilat! Merita vazut!

61 m2
2
1
Casa in regim cuplat, situata in Alba Iulia zona Centru-Mall

Vânzare

o lună în urmă

Agentia Cristian Imobiliare vinde casa in regim cuplat, situata in Alba Iulia zona Centru-Mall. Casa este compartimentată astfel: hol de acces cu dressing, bucătărie spatioasa, baie de servici, cămară sub scari si living generos cu iesire in curte. La etaj sunt două dormitoare, prevăzute cu balcon fiecare si baie. In plus, la etaj exista acces […]

90 m2
3
2
Apartament 3 camere decomandat, Cetate-Bulevard, etajul 1

Închiriere

o lună în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere un apartament cu  3 camere decomandat situat in Cetate zona Bulevard  la  etajul 1. Imobilul in suprafata de 70 mp dispune de: sufragerie cu dressing, 2 bai, 2 dormitoare, camara, bucatarie, hol. Se inchiriaza complet mobilat si utilat! Merita vazut!

70 m2
3
2
Apartament 4 camere, finisat ,mobilat, 80 mp, etaj 1, Tolstoi!

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 4 camere, decomandat situat in zona Tolstoi. Imobilul are o suprafata de 80 mp,este finisat si  modificat living open space cu bucatarie, 3 dormitoare mari si spatioase , 2 bai si este situat la etajul 1. Imobilul se vinde mobilat. Detine si loc de parcare. Ocupabil imediat!

80 m2
4
2
Garsoniera, confort 1, finisata, mobilata, Centru!

Vânzare

o lună în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare garsoniera confort 1, situata in zona Centru. Imobilul este finisat, are o suprafata de 28 mp si se vinde mobilat-utilat. Merita atentia dumneavoastra!

28 m2
1
1
Apartament 2 camere decomandat, Cetate zona Closca

Vânzare

o lună în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandat, situat in  Cetate zona Closca. Imobilul are o suprafata de 56 mp si este  compartimentat astfel: hol cu acces spre bucatarie, camara, sufragerie cu balcon, dormitor si baie! Zona foarte buna, aproape de parc si toate punctele de interes! Detine loc de  […]

56 m2
2
1
Apartament 3 camere decomandat, 2 bai, finisat complet, etaj 3, Cetate-Mercur

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in Cetate zona Mercur, etaj 3. Imobilul in suprafata de 67 mp, dispune de 3 camere, bucatarie spatioasa, 2 bai, hol, balcon inchis in termopan. Apartamentul este complet finisat si se vinde mobilat-utilat! Este situat in apropiere de magazine, scoli, gradinite, statie de autobuz, […]

67 m2
3
2
Apartament 2 camere, etaj intermediar, Cetate, zona Lidl

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare propune spre vanzare apartament 2 camere in suprafata de 53 mp situat la etajul 3 in Cetate, zona Lidl. Apartamentul dispune de 2 camere, living cu loc de servit masa, balcon amenajat ca si spatiu de gatit, camara, hol, baie. Imobilul se vinde mobilat-utilat! Proprietarul accepta credit!

53 m2
2
1
1 2 9