Căutare proprietate

Apartament 2 camere Cetate, etaj 2 !

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament de 2 camere situat in Cetate, la etajul 2.Imobilul este finisat cu centrala termica, parchet laminat ,gresie, faianta,usa metalica si este compartimentat in 2 camere, bucatarie, baie cu geam de aerisire,usa metalica.Se vinde mobilat ,utilat.Merita vazut!

2
1
Apartament 3 camere , etaj 1, Cetate-Piata

Vânzare

o săptămână în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament de 3 camere Cetate, etaj 1 ,bloc termoizolat exterior. Apartamentul este modificat, dispune de centrala termica , geamuri termopan, parchet, gresie ,faianta. Merita vazut!

3
1
Apartament 2 camere Centru ,bloc de caramida, mobilat

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament de 2 camere decomandat situat in Centru, bloc de caramida, cu suprafata de 56 mp, izolat exterior..Imobilul este compus din 2 camere, bucatarie cu balcon inchis in termopan, baie ,hol ,balcon  la sufragerie.Apartamentul este finisat cu centrala termica ,parchet, gresie, faianta, geamuri termopan,usa metalica.Se vinde mobilat complet.Merita vazut!Pret […]

2
1
Apartament 3 camere decomandat Cetate, bloc nou, mobilat, utilat

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament de 3 camere decomandat situat in Cetate, bloc nou cu suprafata de 80 mp.Imobilul este compus din 3 camere ,bucatarie,1 baie ,hol, balcon.Este finisat complet si se vinde complet mobilat si utilat.Merita vazut!Pret negociabil!

80 m2
3
1
Apartament 3 camere, 2 bai,etaj 3, 72 mp, Cetate-Mercur!

Vânzare

4 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament 3 camere decomandat, situat in zona Cetate-Mercur. Imobilul are o suprafata  de 72 mp, este situat  la etajul 3 din 4, este finisat si detine 2 dormitoare spatioase, 1 sufragerie luminoasa, 1 bucatarie, 2 bai. Imobilul se vinde partial mobilat! Ocupabil imediat! Merita vazut!

72 m2
3
2
Apartament 3 camere Cetate-Closca , etaj 2

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament de 3 camere semidecomandat situat in Cetate, la etajul 2, bloc de caramida cu suprafata de 65 mp.Imobilul este compus din 3 camere, bucatarie, 2 holuri, balcon inchis in termopan, baie cu geam de aerisire, debara pe hol .Apartamentul este finisat cu centrala termica, parchet laminat,  usi interioare noi, geamuri […]

65 m2
3
1
Apartament 2 camere Arex ,bloc nou, etaj 3

Vânzare

Agentia Cristian Imobilare vinde apartament 2 camere bloc nou ,zona Arex, la etajul 3.Imobilul in suprafata d 65 de mp este structurat astfel: doua camere, bucatarie cu living, 1 baie,hol si balcon.Merita vazut!Pret 71900 euro neg

65 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat Cetate -Mercur, mobilat , utilat

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament de 2 camere decomandat situat in zona Cetate-Mercur, bloc izolat exterior. Imobilul dispune de suprafata de 50 mp si este compus din 2 camere (o camera cu acces pe balcon), bucatarie cu  iesire pe balcon, hol cu debara, baie. Apartamentul  este dotat cu centrala termica,  geamuri termopane, parchet, gresie, faianta, […]

50 m2
2
1
Apartament 2 camere Cetate -Mercur , finisat, mobilat si utilat

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament de 2 camere decomandat situat in zona Cetate-Mercur, cu suprafata de 52 mp, termoizolat exterior. Apartamentul este compus din 2 camere,  bucatarie, hol, baie ,dispune de balcon.Este finisat complet, se vinde mobilat si utilat.Merita vazut!

2
1
Apartament 3 camere decomandat Ampoi 1, etaj intermediar, finisat

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament 3 camere decomandat situat in cartierul Ampoi 1,  etaj intermediar, cu suprafata de 60  mp.Imobilul este compus din 3 camere ,bucatarie, baie ,hol, balcon.Apartamentul este finisat complet, se vinde partial mobilat la 63000 euro, mobilat  si utilat complet la 650000 euro Merita vazut!

60 m2
3
1
Apartament 2 camere Cetate, finisat, mobilat si utilat

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare vinde apartament de 2 camere situat in Cetate, bloc termoizolat exterior cu suprafata de 40 mp.Imobilul este compus din 2 camere, bucatarie ,hol ,baie cu geam de aerisire,balcon.Dispune de centrala termica ,geamuri termopan, parchet laminat, usi interioare noi, gresie, faianta,usa metalica.Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat.Merita vazut!Pret negociabil!

40 m2
2
1
Apartament 2 camere Cetate-Piata, etaj 2 ,mobilat ,utilat

Închiriere

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre inchiriere apartament de 2 camere semidecomandat, Cetate, situat in zona Pietii, la etajul 2, termoizolat exterior. Apartametul este mobilat si utilat.Merita vazut!

54 m2
2
1
Apartament bloc nou, zona Stadion ,mobilat ,utilat

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament  bloc nou, tip open space cu suprafata de 48 mp ,compus din bucatarie cu living , dormitor si baie. Imobilul este finisat, mobilat modern, dispune de balcon spatios.Se vinde complet mobilat si utilat.Merita vazut!Pret negociabil!

48 m2
1
1
Apartament o camera Cetate, bloc nou ,mobilat, utilat

Vânzare

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament o camera Cetate, 40 mp, bloc renovat, situat in zona Bulevard.Apartamentul  dispune de balcon de 10 mp.Imobilul este finisat se vinde mobilat ,utilat.Merita vazut! Pret negociabil!

40 m2
1
1
Garsoniera Cetate, mobilata, utilata

Închiriere

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre inchiriere garsoniera situata in Cetate, bloc termoizolat exterior,  cu lift renovat.Garsoniera este compusa din camera, bucatarie,hol, balcon inchis in termopan, baie.Se inchiriaza mobilata si utilata.Merita vazuta!Pret negociabil!

30 m2
1
1
Apartament 3 camere, finisat, 74 mp,2 bai, etaj 3, Cetate-Mercur!

Vânzare

2 luni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament cu 3 camere, decomandat situat in zona Cetate-Mercur. Imobilul este finisat, detine  o suprafata de 74 mp, are 2 bai, 2 balcoane si poate fi ocupabil imediat. Imobilul se vinde mobilat -utilat. Merita vazut!

74 m2
3
2
1 2 7