Căutare proprietate

Apartament 5 camere + GARAJ si PIVNITA, Centru, etajul 1

Vânzare

5 zile în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 5 camere situat in Centru la etajul 1. Imobilul are o suprafata de 93 mp si este compus din  4 dormitoare, living, doua bai, trei balcoane(unul amenajat precum spatiu de gatit), bucatarie cu camara, hol cu debara. Imobilul se vinde insotit de garaj si pivnita! […]

93 m2
5
2
Apartament 3 camere decomandat, Centru, etaj intermediar

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in Centru, etaj intermediar, bloc cu lift, cu o suprafata utila de 65 mp. Imobilul este compus din 3 camere, bucatarie  spatioasa, baie cu geam de aerisire si balcon. Apartamentul dispune de centrala termica, parchet de stejar, geamuri termopan, gresie si faianta. Merita […]

65 m2
3
1
Apartament 2 camere, Cetate-Bulevard, etajul 1

Vânzare

2 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in Cetate zona Bulevard la etajul 1. Imobilul este imbunatatit cu centrala termica, gresie, faianta, parchet laminat, geamuri termopan. Se vinde mobilat-utilat!  Zona foarte buna! Merita atentia dumneavoastra!

52 m2
2
1
Apartament 2 camere decomandat Ampoi 3, finisat

Vânzare

3 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandat situat in Ampoi 3 ,bloc termoizolat exterior. Imoilul este compus din 2 camere, bucatarie, hol, baie. Eeste finisat recent. Se vinde partial mobilat-utilat. Merita vazut!

51 m2
2
1
Apartament 2 camere, Cetate-Piata, etajul 2

Vânzare

3 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in Cetate zona Piata la etajul 2. Imobilul este recent finisat. Detine loc de parcare! Zona foarte buna, merita atentia dumneavoastra!

52 m2
2
1
Apartament cu 2 camere decomandat, Cetate-Spital, etaj intermediar

Vânzare

3 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandat situat in cartierul Cetate, zona Spital, etaj intermediar. Imobilul are suprafata utila de 50 mp si dispune de 2 camere, hol spatios, 1 baie cu geam de aerisire, camara cu acces din balcon, bucatarie. Apartamentul este recent finisat! Zona buna cu priveliste […]

50 m2
2
1
Apartament 3 camere decomandat, Centru, etaj 1

Vânzare

3 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare propune spre vanzare apartament 3 camere decomandat situat in Centru, etaj 1. Imobilul in suprafata de 78,5 mp este compus din 3 camere, bucatarie cu acces la terasa interioara, hol, baie. Apartamentul este situat in apropiere de scoli, supermarket, institutii publice etc.

3
Apartament 3 camere, Cetate-Bulevard, etajul 3

Vânzare

3 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 3 camere situat in Cetate zona Bulevard la etajul 3. Imobilul este compartimentat astfel: 2 dormitoare, sufragerie cu balcon, hol central, bucatarie spatioasa, 0 baie cu geam de aerisire. Imobilul este imbunatatit cu centrala termica proprie, gresie, faianta! Pozitie foarte buna! Merita atentia dumneavoastra!

60 m2
3
1
Apartament de 2 camere, Cetate-Bulevard

Vânzare

3 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament de 2 camere situat in Cetate – Bulevard. Imobilul este imbunatatit cu geamuri termopan, usa metalica, centrala termica proprie, geam la baie! Este situat intr-o zona foarte buna, merita atentia dumneavoastra! Pretabil pentru investitie!

37 m2
2
1
Apartament 3 camere decomandat, finisat, Ampoi 3

Vânzare

3 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandat, situat in  Ampoi 3. Imobilul este finisat si are o  suprafata utila de 70 mp si este compartimentat astfel: sufragerie, bucatarie, 2 dormitoare, 1 baie.  Zona buna, merita atentia dumneavoatra!

70 m2
3
1
Casa individuala 140 mp cu toate utilitatile, Alba-Micesti

Vânzare

3 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre vanzare 2 case individuala situata in zona Alba-Micesti,  stada asfaltata cu toate utilitățile inclusiv canalizarea. Casele sunt compuse din: 3 dormitoare, 2 băi, living, bucătărie, camera tehnica, terasa. Detine o suprafata de 310 mp. Termenul de finalizare a caselor este FINALUL ANULUI  2021.

140 m2
4
2
Apartament 4 camere, etajul 1, Cetate

Vânzare

4 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament cu 4 camere situat in Cetate  la etajul 1. Imobilul are o suprafata de 75 mp si este compus din 4 camere, bucatarie, debara, hol,  baie si un bolcon spatios. Recent finisat!  Zona linistita! Merita atentia dumneavoastra!

75 m2
4
1
Apartament 3 camere decomandat cu gradina, mobilat-utilat, Cetate

Vânzare

4 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare ofera spre vanzare apartament 3 camere decomandat parter cu gradina, Cetate. Imobilul este compartimentat in 2 dormitoare, un salon, un hol, o bucatarie si o baie + gradina. Este finisat complet si dotat cu centrala termica, geamuri termopan, parchet laminat, gresie, faianta. Se vinde mobilat si utilat! Zona linistita, merita tentia dumneavoastra!

60 m2
3
1
Apartament 3 camere, Cetate-Liceul Sportiv, etajul 1

Vânzare

4 săptămâni în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare apartament cu 3 camere decomandat, situat in zona Cetate-Liceul Sportiv, la etajul 1.  Imobilul  are  o suprafata de 65 mp, este finisat si este situat in apropriere de piata,scoli, gradinite, etc. Detine loc de parcare! Merita vazut! Ocupabil imediat!

65 m2
3
2
Apartament 2 camere decomandat, Cetate-vedere spre parc

Vânzare

o lună în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandat, situat in Cetate cu vedere la parc, etaj intermediar. Imobilul suprafata utila de 58 mp si dispune de sufragerie, dormitor,  o baie, un balcon. Este situat in apropiere de statie de transport in comun, scoala, gradinita. Zona buna, merita atentia dumneavoastra!

58 m2
2
2
Apartament 2 camere, Cetate zona Liceul Sportiv

Închiriere

o lună în urmă

Agentia Cristian Imobiliare va ofera spre inchiriere apartament 2 camere decomandat, situat Cetate zona Liceul Sportiv la etajul 1. Imobilul este spatios si se inchiriaza partial mobilat-utilat. Zona linistita, pozitie excelenta! Ocupabil imediat!

1
1 2 10